Teo K. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Φοβερή χρονιά για τον κινηματογράφο με απίστευτες ταινίες απ'όλο τον κόσμο. Μέχρι στιγμής έχω δει 137 ταινίες του 2012, και αυτό είναι το τοπ-10 μου! Θέλω να τονίσω ότι βαθμολογώ τις ταινίες βάση του πόσο μου άρεσαν εμένα, όχι βάση του πόσο καλές ήταν. Θα έγραφα και κάποια λόγια για τις ταινίες αλλά βαριέμαι απίστευτα. Πάντως είναι όλες ταινιάρες. #10 ~ Lincoln, 8.6/10 #9 ~ Skyfall, 8.8/10 #8 ~ Life Of Pi, 8.9/10 #7 ~ Kahaani, 9/10 #6 ~ The Raid: Redemption, 9.1/10 #5 ~ The Hobbit: An Unexpected Journey, 9.2/10 #4 ~ The Dark Knight Rises, 9.3/10 #3 ~ The Avengers, 9.3/10 #2 ~ Cloud Atlas, 9.4/10 #1 ~ Django Unchained, 10/10 ΥΓ: Είμαι λίγο προκατειλημμένος με τις ταινίες του Ταραντίνο καθώς είμαι μεγάλος φαν! Το Django Unchained είναι #2 στην all-time λίστα μου και είναι μια από τις τρεις ταινίες που έχω δώσει ποτέ 10αρι!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ενδιαφέρουσα λίστα. Γεμάτη blockbusters αλλά οκ γούστα είναι αυτά. Το Kahaani ομολογώ ότι δε το γνώριζα πάντως. Και από ότι βλέπω στο imdb αξίζει να το τσεκάρω.
Teo K. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ενδιαφέρουσα λίστα. Γεμάτη blockbusters αλλά οκ γούστα είναι αυτά. Το Kahaani ομολογώ ότι δε το γνώριζα πάντως. Και από ότι βλέπω στο imdb αξίζει να το τσεκάρω. Ναι, η αλήθεια είναι πως στις ταινίες, το mainstream σπάνια με απογοητεύει! Κάποιες ακόμα ταινίες που μου άρεσαν πολύ είναι: The perks of being a wallflower The place beyond the pines Wreck-It Ralph Mud Silver linings playbook The hunger games The Thieves (Κορεάτικη) The first time Moonrise kingdom Συν 2 ταινίες που δεν είναι από τις καλύτερες του 2012, αλλά εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ: The words The giant mechanical man Μεταξύ αρκετών άλλων πολύ καλών ταινιών!
xavier Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ενδιαφέρουσα λίστα. Γεμάτη blockbusters αλλά οκ γούστα είναι αυτά. Το Kahaani ομολογώ ότι δε το γνώριζα πάντως. Και από ότι βλέπω στο imdb αξίζει να το τσεκάρω. πολλες ταινιες του bollywood εχουν υψηλες βαθμολογιες στο imdb, για αυτο δεν βλεπω καμια...
Teo K. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 πολλες ταινιες του bollywood εχουν υψηλες βαθμολογιες στο imdb, για αυτο δεν βλεπω καμια... Αυτό είναι αλήθεια... όμως σχεδόν όλες είναι φοβερές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα