Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημερα μου σε ολους-ες σας εχω ενα η/υ τον οποιο τον αγορασα περση (αν θυμαμαι καλα) με επεξεραστη intel core i7 μνημη ram 4gb ειχε ενα σκληρο δισκο πανω 1tb προσθεσα εγω ακομα εναν τον 3Tb (βλεπει μονο 2.72Tb δεν ξερω τον λογο :/ ) μεταφερα εκει πανω οτι ειχα και δεν ειχα για να απελευθερωσω χωρο στον σκληρο δισκο των 1Tb που ειχε πανω οταν το αγορασα. Κατα καιρους συνειδοποιησα οτι καποια αρχεια δεν δουλευαν οτι σβηστικαν (σαν να εγιναν ανακτηση ενα πραγμα) δεν ανοιγουν τα αρχεια με λιγα λογια και τωρα θα αναγκαστω να τα ξανα κατεβασω ολα απο την αρχη sad.gif
Το ερωτημα μου ειναι γιατι να μην δουλευουν τα αρχεια ειναι προβλημα του υπολογιστη ή του σκληρου δισκου (γιατι τον αρχειον αποκλειεται να ειναι προβλημα αφου οταν τα κανω τεστ το περναει κανονικα και προχωρανε στο seed στο utorrent.) Να αναφερω οτι η τελευταια αναβαθμιση στο BIOS εγινε το 2010. Ο Υπολογιστης ειναι: dell studio xps 8100 επισης οταν εβαλα τα 3Tb δεν τα αναγνωριζε ως 3Tb και τα αναγνωριζε ως 750GB θυμαμαι μετα κατεβασα απο εδω το downloadmirror.intel.com/22036/eng/iata_enu.exe και το ετρεχα σαν διαχειριστης για να γινει η αναβαθμιση του αφου η version που ειχε πανω ηταν παλιοτερα.
Θα μπορουσατε να μου πειτε τι θα μπορουσα να κανω σας παρακαλω πολυ.
Μηπως ο υπολογιστης δεν σηκωνει δισκους περα των 2Tb και ζοριζεται ;
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

προσθεσα εγω ακομα εναν τον 3Tb (βλεπει μονο 2.72Tb δεν ξερω τον λογο :/ ) 

http://wintelguy.com/gb2gib.html

Τα 3Tb κανονικά είναι 2,793 tib σαν ελεύθερο χώρο μπορεί να σου έβγαλε 2,72 γιατί χρειάζεται και το φορμάρισμα κάποιον χώρο.

Μηπως ο υπολογιστης δεν σηκωνει δισκους περα των 2Tb και ζοριζεται ;

Λογικά ναι, μαζί με το γεγονός ότι τον είδε μόνο σαν 750gb στην αρχή,μάλλον έχει περιορισμό στα 2tb και πρέπει να κάνεις διαμερίσματα για να δουλέψεις πλήρως τα 3tb.

Δημοσ.

http://wintelguy.com/gb2gib.html

Τα 3Tb κανονικά είναι 2,793 tib σαν ελεύθερο χώρο μπορεί να σου έβγαλε 2,72 γιατί χρειάζεται και το φορμάρισμα κάποιον χώρο.

Λογικά ναι, μαζί με το γεγονός ότι τον είδε μόνο σαν 750gb στην αρχή,μάλλον έχει περιορισμό στα 2tb και πρέπει να κάνεις διαμερίσματα για να δουλέψεις πλήρως τα 3tb.

Πως θα το κανω διαμερισματα χωρις να χασω τα δεδομενα μου ; Αν ειχα αλλους σκληρους δισκους να τα μετεφερα πανω δεν θα ειχα κανενα προβλημα να τον φορμαρω και να κανω διαμερισματα.

Δημοσ.

Πως θα το κανω διαμερισματα χωρις να χασω τα δεδομενα μου ;

Αφού ήδη χαμένα είναι,όπως λες και εσύ πολλά δεν τα διαβάζει ποια...

Δημοσ.

Τελικα ευχομαι να φανω τυχερος και να ξανα βρω τα αρχεια που εχασα. Καθαρισα τον σκληρο δισκο εσβησα ολα τα αχρηστα αρχεια που δεν δουλευαν εκανα και Defraggler ομως τι θα πρεπει να κανω-προσεξω για να μην το ξανα παθω αυτο ;

Ευχαριστω ολους-ες σας θερμα για την βοηθεια σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...