JUST-GAMER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κάποιο site ή οτιδήποτε άλλο που να έχει ελληνικούς ΑΥΤΟΥΣΙΟΥΣ pgs υπότιτλους από bluray ταινιών γιατί πολλοί srt υπότιτλοι που έχω βρει είτε χάνουν αρκετά σημεία της ταινίας, είτε απλά δεν τα μεταφράζουν καν.Αν λοιπόν γνωρίζει κάνεις καμιά πληροφορία για το οτιδήποτε αφορά PGS GREEK SUBTITLES τότε είναι ευπρόσδεκτος να μου πει πληροφορίες μεσώ προσωπικού μηνύματος.Επίσης ποιο πρόγραμμα θα προτείνατε για την μετατροπή pgs ελληνικών υπότιτλων σε αρχεία .srt γιατί το subrip νομίζω είναι αρκετά παλιό και μη υποστηριζόμενο πλέον.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Το subrip είναι νομίζω το μοναδικό πρόγραμμα για να κάνεις δουλειά, δες guide (http://forum.videohelp.com/threads/313620-How-to-extract-subtitles-from-a-Blu-ray-and-convert-to-srt-or-sub-idx). Όσον αφορά τους υπότιτλους, δεν νομίζω να βρεις τίποτα, τουλάχιστον όχι καλά οργανωμένο και ενημερωμένο. Ο λόγος είναι ότι επειδή πρώτα βγαίνουν τα bd στην Αμερική, όλοι μεταφράζουν τους Αγγλικούς για άτομα με πρόβλημα στην ακοή ή χρησιμοποιούν τους υπότιτλους εξ ακοής από τα cam rip. Όοοοταν βγει το Ελληνικό bd η ταινία έχει ήδη παλιώσει και κανένας δεν ασχολείται με την εξαγωγή και μετατροπή των υπότιτλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα