abc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LOGITECH-Anywhere-Mouse-MX™ http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/logitech-anywhere-mouse-mx-mayro/prod2600033pp/ Πάρτε το με κλειστά τα μάτια! Καταπληκτικό ποντίκι! Εγώ πριν χρόνια το είχα πάρει 60 ευρώ αν και βλέπω τώρα γενικώς παίζει στο 50άρικο. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2013 από matrixxx προσθηκη λινκ MM
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θα το χαρακτηριζα και ως καποια ιδιαιτερη προσφορα, εχει βρεθει και σε καλυτερη τιμη στο παρελθον 2
abc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θα το χαρακτηριζα και ως καποια ιδιαιτερη προσφορα, εχει βρεθει και σε καλυτερη τιμη στο παρελθον εντάξει δεν μπορώ να ξέρω και όλες τις τιμές του παρελθόντος. άνθρωπος είμαι, όχι παρατηρητήριο τιμών. θεωρώ την τιμή δελεαστική, γιατί ξέρω περί τίνος πρόκειται. προς το παρόν, είναι η χαμηλότερη της αγοράς για όποιον ενδιάφερεται ή το έχει βάλει στο μάτι...
haris_led Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 εντάξει δεν μπορώ να ξέρω και όλες τις τιμές του παρελθόντος. άνθρωπος είμαι, όχι παρατηρητήριο τιμών. θεωρώ την τιμή δελεαστική, γιατί ξέρω περί τίνος πρόκειται. προς το παρόν, είναι η χαμηλότερη της αγοράς για όποιον ενδιάφερεται ή το έχει βάλει στο μάτι... Είναι πολύ εύκολο να δεις το ιστορικό τιμών ενός προϊόντος απο το skroutz. 44 ευρώ το έβαλε το mediamarkt στις 25 αυγούστου και την επόμενη μέρα το άλλαξε και το Public. Επίσης το public το έχει βάλει στο παρελθόν 40 ευρώ. Και γω το έχω το ποντίκι για το laptop, πολύ καλό είναι αλλά μου κάνει νερά μετά από 2 νομίζω χρόνια χρήσης το left click. EDIT: καλά έκανε και μου φάνηκε υψηλή η τιμή, το είχα πάρει 30 ευρώ παλιά: http://www.insomnia.gr/topic/430172-logitech-mx-anywhere-mouse-λειτουργεί-σε-γυαλί-29e/ 1
takjar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 εντάξει δεν μπορώ να ξέρω και όλες τις τιμές του παρελθόντος. άνθρωπος είμαι, όχι παρατηρητήριο τιμών. θεωρώ την τιμή δελεαστική, γιατί ξέρω περί τίνος πρόκειται. προς το παρόν, είναι η χαμηλότερη της αγοράς για όποιον ενδιάφερεται ή το έχει βάλει στο μάτι... Για αυτό υπάρχει το Sticky θέμα Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Τοσο το εχει και το Mediamarkt, τωρα εκανε price match, ή τοσο το ειχε απο χθες; edit: Λοιπον απο 25-8 ειναι αυτη η τιμη (44) στο MM συμφωνα με το ιστορικο του skroutz, επομενως αφου υπαρχει σε 3 μαγαζια στην ιδια τιμη, δεν μπορουμε να το θεωρησουμε προσφορα. Το παμπλικ εκανε price match παλι συμφωνα με το skroutz μια μερα μετα, στις 26-8. Ετσι μου ειχαν κλειδωσει δικο μου θεμα πριν 1.5 χρονο, θεμα που ανοιξα οταν το htc evo 3d ηταν στην χαμηλοτερη ποτε τιμη του, ηταν τρομερο VFM λογω ξεστοκαρισματος και ειχε πεσει 30 ευρω ακομα σε σχεση με πριν 20 μερες, τιμη μαλιστα που εκανε 1 χρονο να ξαναπιασει, επειδη απλα ηταν σε 2 μαγαζια στην ιδια τιμη και ειχαν πεσει 1-2 μελη να το επισημανουν και να κανουν report οτι "αφου υπαρχει και αλλου δεν ειναι προσφορα". Τωρα μιας και το εδω θεμα δεν ειναι καν στην χαμηλοτερη τιμη του και ταυτοχρονα εχει ιδια τιμη σε 3 μαγαζια θα ειναι υπερβολη να το αφησουμε ανοικτο. Βγαζω απο τον τιτλο το μαγαζι, και στο ποστ#1 προσθετω το μαγαζι που ειχε ΗΔΗ την τιμη (πρωτο) για να ειμαστε δικαιοι, και τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις