Προς το περιεχόμενο

linksys wrp400 - zte zxv10 repeter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω ένα μικρό πρόβλημα και θέλω λίγο βοήθεια...έχω ένα linksys wrp400 το οποίο είναι στο σαλόνι που είναι αρκετά μακριά από την κουζίνα και το δωμάτιο μου είχα παλιά ένα zte zxv10 και σκέφτηκα να το κάνω repeter μέσα στο δωμάτιο και να δίνω wifi στην κουζίνα και να συνδέσω τον δικό μου με ethernet...τι γίνεται όμως ακριβώς κάτω από το σπίτι είναι το γραφείο που έρχεται καλώδιο ethernet και μπαίνει στο linksys wrp400 και δίνει wifi στο σπίτι όσο δίνει πως μπορώ να κάνω repeter το zte zxv10 για να δώσω wifi στο υπόλοιπο σπίτι έκανα μια προσπάθεια να ψάξω αλλά μπερδεύτηκα...επίσης αν γινόταν μέσω wifi θα ήταν καλύτερα μην τραβάω καλώδιο ευχαριστώ πολύ....  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

αν και με μπερδεψες λιγο εν τουτοις παμε.

α.το zte δεν μπορει να παρει ασυρματα και να δωσει με καλωδιο η ασυρματα.δεν ειναι repeater.

μπορει μονο να παρει με ethernet και να το κανεις access point.στην ουσια θα παρεις ενα ethernet απο μια lan του και θα το συνδεσεις σε μια Lan του zte.στο zte

a.θα κλεισεις τον dhcp και β.θα δωσεις για lan ip μια ip στο δικτυο που παιζει το Linksys.δηλαδη αν το Linksys ειναι πχ 192.168.1.1 και ο dhcp του δινει απο 192.168.1.1 μεχρι 192.168.1.100 εσυ βαλε το zte 192.168.1.254

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...