panosno1com Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Χαιρετώ. Θέλουμε με ένα φίλο να συνδέσουμε ps3 ή/και wii στο pc μου. Ο προβλημάτισμός μου, πέραν του αν γίνεται, είναι ότι η οθόνη μου δεν έχει ηχεία. Γίνεται με κάποιο τρόπο να παίζει ο ήχος από τα κανονικά ηχεία του pc? Αν είναι εφικτή η σύνδεση της κονσόλας γενικά τότε πως γίνεται? (θέλουμε καμιά price κάρτα να φανταστώ? Ευχαριστώ.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Aπλα βαζεις το HDMI του PS3 στο monitor του υπολογιστη (αν δεχεται HDMI φυσικα), δεν χρειαζεσαι καθολου το υπολοιπo desktop περαν της οθονης. Ποιο μονιτορ εχεις? Για ηχεια συνδεεις τα ηχεια στο PS3 κανονικα.
panosno1com Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 εχει hdmi αλλα θα πρεπει να αλλαξω τη συνδεση pc σε dvi εχω την LG23EA63 για το wii ξερουμε τιποτα;ευχαριστω για την απαντηση
MauMaus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Aπλα βαζεις το HDMI του PS3 στο monitor του υπολογιστη (αν δεχεται HDMI φυσικα), δεν χρειαζεσαι καθολου το υπολοιπo desktop περαν της οθονης. Ποιο μονιτορ εχεις? Για ηχεια συνδεεις τα ηχεια στο PS3 κανονικα. .. και κανεις μια πολυ ωραια συνδεση με τηλεορ ουσιστικα .
panosno1com Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 δε παιζει στο σπιτι μου περαν της οθονης κατι αλλο τεσπα για το wii τι ξερουμε? θενξ
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το ιδιο δεν αλλαζει κατι, απλα χρειαζεται τα καταλληλα καλωδια και μετατροπεις.
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 To Wii δεν έχει ψηφιακή έξοδο αλλά μόνο αναλογικές. Θες μετά μετατροπείς που θα μπλέξεις*. Θα σου πρότεινα να το αφήσεις στην άκρη, αλλιώς σε TV που έχει RCA, εκτός αν έχεις τέτοιο monitor (χλωμό το κόβω) * Κανείς δεν θα σου εγγυηθεί πως θα παίξει σωστά Και ούτε ο ήχος στο PS3 είναι έτσι απλά "συνδέεις τα ηχεία". Θέλεις είτε ηχεία με προενίσχυση (όπως κάτι 2+1/4+1 για PC), είτε ενισχυτή που θα στείλει τον ήχο σε ηχεία. Κοινώς θέλει σύνδεση RCA. Υπάρχει και η περίπτωση ο θόνη σου να δίνει έξοδο ήχου για ακουστικά (αν την έχεις συνδέσει με HDMI και κάνει pass-through εκεί) οπότε βάζεις θα ηχεία εκεί. EDIT Αυτή είναι η οθόνη σου? http://www.lg.com/uk/monitors/lg-M2362D-lcd-monitor Γιατί LOL φαίνεται να είναι TV-Monitor χωρίς ηχεία. Καλά TV πως βλέπεις?... Πάντως αν είναι αυτή έχει και Scart. Οπότε μπορείς να συνδέσεις και το Wii
panosno1com Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 xexe αυτη ειναι η οθονη τηλεοραση που εχω στον πειραια :Ρ παιζει κανονικα τηλεοραση :Ρ εδω εχω την lg 23EA63. makari να ειχα παρει μονιτορ πισι αλλα τοτε δε σκεφτηκα οτι παιζει να χρειαστει να συνδεθει κονσολα... :Ρ
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τουλάχιστον η οθόνη σου έχει pass-through στον ήχο με Jack πίσω και headphone output μπροστά. Οπότε για PS3 είσαι πιο εύκολα http://www.lg.com/levant_en/monitors/lg-23EA63 Αν δεν στον δώσει απ' ευθείας με το HDMI, πρέπει να βγάλεις ξεχωριστά το audio από το analogue του PS3.
panos2171 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το δώσει απευθείας το HDMI. Κι εγώ έτσι είμαι.
panosno1com Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 eπισης για ηχεια εχω 2.1 της logitech, δε θυμαμαι ποιο μοντελο , στον πειραια εχω Ζ-2300 με το μεγαλο sub κ εδω εχω τα ξαδελφακια τους με το mini size γουφερακι :Ροποτε για ps3 ειμαστε οκ; για wii δεν το κοβετε να γινεται δουλειά ?
panosno1com Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 κοιτουσα αυτο το sitehttp://ttocs.hubpages.com/hub/How-to-Connect-Your-PS3Xbox-360Wii-to-a-Computer-Monitor κατω κατω που λεει για τη συνδεση ηχου, υπαρχει πιο φτηνος αντάπτορας ; επισης οπως προεγραψα εχω 2,1 ηχεια ,ευχαριστωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα