Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω ένα tablet με καλή, ξεκούραστη οθόνη και υψηλό ppi.

Το θέλω κυρίως για διάβασμα pdf/ βιβλίων, browsing. Δεν ενδιαφέρομαι για e-ink συσκευές, με ενδιαφέρουν και οι επιπλέον δυνατότητες του tablet (video κλπ). Κοιτάμε για android (εκτός κι αν υπάρχει καμιά τρελή ευκαιρία με windows full) στις 9,7-10 ίντσες.

Επειδή βλέπω ότι οι επώνυμες μάρκες με αυτά τα specs παίζουν ακόμα πολύ ακριβά, γύρω στο 500άρι, θα πρέπει μάλλον να λάβουμε υπόψη σοβαρά τα κινέζικα. Ως κάτοχος όμως κι άλλης android συσκευής με απασχολεί να έχει πάνω από 1gb ram.

Ένα tablet που φαίνεται να τηρεί τις προδιαγραφές είναι το Pipo m9pro. Με ανησυχεί όμως που έχω διαβάσει κάποια σχόλια ότι τρώει κολλήματα, κάνει restart και κάτι τέτοια. Είναι τελικά οκ; Ποια άλλα αξίζουν, πχ Ainol Novo 9 Spark ;

Ας πούμε τιμή μέχρι 300 ευρώ

Επεξ/σία από Panahs
Δημοσ.

Το nook HD+ είναι στις 9 ίντσες, με hd οθόνη (1920 x 1280 pixels) και υψηλό Ppi (256 ppi), 1 giga ram, υποδοχή για SD ξεκούραστο για ανάγνωση, το ρουτάρεις εύκολα αν θες και αν του περνάς το cm 10.2. Δεν έχει camera αλλά η τιμή του είναι η απόλυτη ξεφτίλα στα $150  για το μοντέλο των 16GB (από Αμερική αλλά θα το βρείς σε παρόμοιες τιμές στο ebay)

To αγόρασα όταν ήταν στα ~$180 και είμαι υπερευχαριστημένος.

http://www.barnesandnoble.com/p/nook-hd-plus-barnes-noble/1110060512

Δημοσ.

Δες και το Pipo M6, έχω διαβάσει πολύ καλά reviews και λίγα παράπονα.

Επειδή και το Pipo U8 έχει ίδιο επεξεργαστή και κύκλωμα γραφικών με το M6, σου λέω θα είναι πανίσχυρο. Αλλά δε ξέρω κατά πόσον θα είναι ξεκούραστο για να διαβάζεις.

Εγώ με πολύωρη χρήση (όχι όμως μόνο διάβασμα) μία κούραση στα μάτια την ένιωσα είναι η αλήθεια. Για διάβασμα προτιμώ το Kindle μου.

Δημοσ.

Νομίζω ότι θέλω παραπάνω από 7 ίντσες...

Το nook HD+ είναι στις 9 ίντσες, με hd οθόνη (1920 x 1280 pixels) και υψηλό Ppi (256 ppi), 1 giga ram, υποδοχή για SD ξεκούραστο για ανάγνωση, το ρουτάρεις εύκολα αν θες και αν του περνάς το cm 10.2. Δεν έχει camera αλλά η τιμή του είναι η απόλυτη ξεφτίλα στα $150  για το μοντέλο των 16GB (από Αμερική αλλά θα το βρείς σε παρόμοιες τιμές στο ebay)

Ενδιαφέρον φαίνεται, αλλά δεν είναι λίγο αναπηρία να μην μπορείς να κάνεις μια βιντεοκλήση με skype;

Δημοσ.

Really?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Pipo M6 φαίνεται τουμπανάκι... Το μόνο που ουσιαστικά του λείπει είναι το GPS ?

Επεξ/σία από Panahs
Δημοσ.

Really?

Really!

To review είναι από την πρώτη κυκλοφορία του. Στο μεταξύ του φόρεσαν κανονικα το google play. Η οθόνη παραμένει εξωπραγματική. Το λέει και στα σχόλια

"Honestly man with the addition of google play support and the price drop for the 16gb it really makes this tablet a viable one. its almost the exact same tablet as the kindle fire hd 8.9 but with better resolution and ppi."

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θελω να παρω το Nook HD+ 32GB.Μια και το αγορασες μπορεις να μου πεις αν μπορεις να διαβασεις epub,mobi,cbr ή cbz με ελληνικο κειμενο?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπορείς.Μην πετάς λεφτά για το 32αρι.Πριν 4 μέρες μια Αγγλίδα πούλαγε το 16αρι 110£ , ανεπιθύμητο δώρο Χριστουγέννων.Το κοίταξα,παίρνει 4.3 από cyanogenmod αλλά κολλάει.

Άμα έχεις οροφή τα 300 βάλε κάτι παραπάνω και πήγαινε ή

για galaxy tab pro 8,4 ή ThinkPad 8.389€ k 399€ αντίστοιχα.

Δημοσ.

Μπορείς.Μην πετάς λεφτά για το 32αρι.Πριν 4 μέρες μια Αγγλίδα πούλαγε το 16αρι 110£ , ανεπιθύμητο δώρο Χριστουγέννων.Το κοίταξα,παίρνει 4.3 από cyanogenmod αλλά κολλάει.

Άμα έχεις οροφή τα 300 βάλε κάτι παραπάνω και πήγαινε ή

για galaxy tab pro 8,4 ή ThinkPad 8.389€ k 399€ αντίστοιχα.

Ελεγα για αυτο γιατι με ενδιαφερει το διαβασμα βιβλιων μονο (υποστηριζει τα αρχεια που με ενδιαφερουν) και ειναι σχετικα οικονομικο.Δε με ενδιαφερουν οι tablet δυνατοτητες, απλα ελεγα για μεγαλη οθονη μεχρι 8-9 ιντσες και εγχρωμη, για κανα κομικ-περιοδικο.(παιρνει και sd επισης).Με βαση αυτα που μου λες ομως μαλλον πρεπει να το ψαξω λιγο περισσοτερο.

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις συμβουλες!Οταν αποκτησω καποιο θα σας πω τη γνωμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...