kwstas-21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας... Ειμαι πρωτοετης φοιτητης σε αλλη πολη οποτε κρινεται επιτακτητη η αγορα ενος λαπτοπ.Οι αναγκες ειναι κυριως πλοηγηση στο ιντερνετ (θελω να γινεται ανετα, χωρις το παραμικρο κολλημα οταν εχω πολλες σελιδες ανοικτες!) , προγραμματα γραφειου (office,photoshop) και σπανια κανα παιχνιδακι (οπως το football manager) χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις σε αυτον τον τομεα. Το budget ειναι μεχρι 500-550 ευρω. Εχω ακουσει οτι η καλυτερη μαρκα ειναι η Dell, οποτε κατα προτιμηση να ειναι αυτης! Ευχαριστω εκ των προτερων
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 αφου δεν σε ενδιαφερει το gaming μια καλη λυση θα ηταν αυτη: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902196 αλλα προσοχη, δεν εχει εγγυηση απτην αντιπροσωπεια της Dell στην περιπτωση αυτη, αλλα απ'το ιδιο το e-shop.
Punker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αν όντως δεν σε ενδιαφέρει το gaming,θα συμφωνήσω με τον πάνω ^^^
kwstas-21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν λετε οτι δε θα παιζει παιχνιδια εννοειτε οτι αν καμια φορα θελω να παιξω κανα manager ή pro, θα κολλαει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα