InsertCoinToJoi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια... οπως βλεπετε εχω προβλημα με αγνωστη συσκευη που δεν βρισκω τους driver... screen capture windows να διευκρινισω οτι τρεχω windows 7 (64μπιτα) και εχω μητρικη την Asus P5K μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?
Hawk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Mμμμ...απ'οτι βλεπω οντως στην μαμα asus υπαρχουν μεχρι vista.Και ρωτω. Εκανες full update τα 7αρια,μηπως και σου κατεβασουν αυτα καποια συμβατικα drivers; Εαν ναι,και δεν εγινε τιποτε,τοτε,επειδη δεν μπορω να διακρινω,ξεκαθαρα περι τινος προκειται,θα σου ελεγα να βαλεις αυτο, http://www.driver-soft.com/ Να κανεις ενα scan,ειναι μεσα στα ορια του δοκιμαστικου προγραμματος,και αν βρει drivers,στειλε μου PM,με screenshot οτι βρηκε. Υπαρχουν κι αλλα apps για drivers,απλα το θεωρω καλυτερο,και δοκιμασμενο.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 dprsu final 12.3 > τορρεντ > γκοογκλαρε το και κατεβασε το, οταν το τρεξεις κατα 99% θα εισαι οκ μετα.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 με το driversoft δοκιμασα και ειπε οτι εχει drivers με την ονομασια που σας εδωσα... δεν γραφει κατι αλλο το δευτερο δεν το βρηκα απο τον θειο με τι σχετικα ειναι οι driver που μου λειπουν?
Hawk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 με το driversoft δοκιμασα και ειπε οτι εχει drivers με την ονομασια που σας εδωσα... δεν γραφει κατι αλλο το δευτερο δεν το βρηκα απο τον θειο με τι σχετικα ειναι οι driver που μου λειπουν? Αφου σου βρηκε drivers αυτο που σου ειπα,με αυτο θα κανεις την δουλεια σου.Στειλε μου ενα PM να σου πω τι θα κανεις. Με το update των windows εγινε τιποτε; Δεν γνωριζω τι εχεις συνδεδεμενο στο πσ σου,οποτε δεν μπορω να σου με βεβαιοτητα. Εχεις καποιο προβλημα με εξωτερικη συσκευη;
InsertCoinToJoi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Θεε και κυριε... η συσκευη που δεν αναγνωριζε ειναι οτι πιο ΚΟΥΦΟ εχω συναντησει στην πορεια μου με τους Η/Υ ηταν το ηλεκτρονικο τσιγαρο που φορτιζα απο θυρα USB μα ειναι δυνατον?!?! χιλια ευχαριστω σε ολους που ασχοληθηκαν μαζι μου και συγνωμη για την αναστατωση (δεν μπορω να το πιστεψω ακομα τι τραβηξα για το ηλεκτρονικο τσιγαρο)
SPANK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Έλεος φορτίζει με usb ? οτι να ναι πραγματικά
Federacion Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Θεε και κυριε... η συσκευη που δεν αναγνωριζε ειναι οτι πιο ΚΟΥΦΟ εχω συναντησει στην πορεια μου με τους Η/Υ ηταν το ηλεκτρονικο τσιγαρο που φορτιζα απο θυρα USB μα ειναι δυνατον?!?! χιλια ευχαριστω σε ολους που ασχοληθηκαν μαζι μου και συγνωμη για την αναστατωση (δεν μπορω να το πιστεψω ακομα τι τραβηξα για το ηλεκτρονικο τσιγαρο) :-D Έτσι είναι φιλε μου η τελειομανία!!! Αλλά δε σε παρεξηγώ κι εγώ τέτοιος είμαι..θέλω να ναι όλα κομπλέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα