alexkalpan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σε όλους. δεν ξερω αν το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το γνωστο sudden death. λοιπον η συσκευη μου ανεξηγητα απο εχθες μπαινει κανει επανεκινηση και μετα το λογοτυπο κανει και παλι επανεκινηση. αυτο γινεται συνεχεια. μπηκα και εκανα reset to factory, και στην συνεχεια μπηκα σε recovery mode και του περασα καποια επισημη ρομ. αλλα και παλι μετα την επανεκινηση εκανε το ιδιο. Το προβλημα sudden death ειναι αυτο? δηλαδη περνας κανονικα ρομ και λοιπα? η το τηλεφωνο δεν ακουει τιποτα? γιατι εμενα μπαινει και σε recovery mode κανονικα και με το odin μπορω να περασω ρομ. αν καποιος ρε παιδια μπορει ας με κατατοπιση τουλαχιστον να μην τρωω τον χρονο μου τσαμπα.! ευχαριστω.
Takken Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω πολλά περί του θέματος αλλά μιας και δεν έχεις official έκδοση android και χρησιμοποιείς custom rom γιατί δεν ρωτάς στο επίσημο φόρουμ της rom που έχεις; Ποια rom χρησιμοποιείς να ρωτήσω ένα φιλαράκι που ξέρει από αυτά να μας πει μήπως και φταίει κάτι από εκεί. *Τα παραπάνω είναι απλά προτάσεις... δεν είμαι πολύ σχετικός σε τέτοια θέματα, απλά προσπαθώ να σε βοηθήσω
Hambos19 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχεις sudden death. Αν είχες sudden death το κινητό σου ούτε καν θα άνοιγε. Πέρνα μια rom στην SD κάρτα σου, και μετά φορμάρισε το system, cache κτλ κτλ εκτός της SD κάρτας σου και κάνε εγκατάσταση ξανά την rom 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα