Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι

προσφατα καηκε η μητρικη ενος  υπολογιστη dell X260.

Δυστυχώς δεν βρισκω  ιδια μητρικη  εννοειται σε χαμηλη τιμη ,να δωσω πχ. 200 ευρώ δεν το συζηταω,ετσι  πηρα αλλον  μεταχειρισμενο αλλα σε πολυ καλη κατασταση υπολογιστη, περιπου ιδιο dell αι αυτος με linux

εγω θελω να του περασω τον δισκο  που ειχα στον παλιο υπολογιστη με win xp.

Το να βγαλω τον  δισκο που εχει και να βαλω τον παλιο ειναι ευκολη υποθεση τεχνικα αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα λειτουργησει.

Υπαρχει καμια λυση ωστε να μην χρειαστει να ξαναπερασω τα win Xp και  φυσικα απο την αρχη  ολους τους οδηγους καποιων προγραμματων;

Δημοσ.

Το να βγαλω τον  δισκο που εχει και να βαλω τον παλιο ειναι ευκολη υποθεση τεχνικα αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα λειτουργησει.

Αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις,αν είναι όπως λες παρόμοιο το υλικό ενδέχεται να δουλέψει κανονικά.

Δημοσ.

Ο υπολογιστης υποδοχης είναι ο Dell Optiplex 330 Tower Intel Dual Core. Δεν ξερω ποια καρτα μητρική εχει γιατι σημερα θα τον παραλαβω.

Το εχω δοκιμασει και στο παρελθον αλλά ηθελε  ξαναπερασμα των windows οσο για τον παλιο σκληρο ειναι 500ρης παλαιου τυπου IDE. Μακαρι να περασει χωρις  προβλημα μια και  προερχεται απο  dell υπολογιστη και αυτός...

Δημοσ.

Γιατι ομως να μην λειτουργήσει εχουν κατι το ιδιαίτερο οι dell η καποιο κλείδωμα στο να περάσεις λειτουργικό ? δεν νομιζω παντως να εχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Γιατι ομως να μην λειτουργήσει εχουν κατι το ιδιαίτερο οι dell η καποιο κλείδωμα στο να περάσεις λειτουργικό ? δεν νομιζω παντως να εχεις πρόβλημα

Θέλει να τρέχει κανονικά τα παλιά xp στον νέο Η/Υ χωρίς να τα ξανά περάσει...

Δημοσ.

Α αυτο ειναι το θέμα του εγω κατάλαβα οτι προβληματιζόταν πως για κάποιο λόγο δεν θα λειτουργούσε ο παλιός δίσκος με το καινούργιο pc (ισως να μην τον έβλεπε δηλαδή κτλπ). Ε αν ειναι ακριβώς ίδιο η παραπλήσιο το hardware ισως να μην χρειαστεί αλλα καλο θα ηταν πιστεύω να ξανα κανει ενα format στο τσακ μπαμ

Δημοσ.

Παιδιά δεν απαντησα γιατι για καποιο λόιγο το κούριερ δεν προλαβε να μου φερει  ως το μεσημερι τον υπολογιστη.

Ας καρτερώ την αυριανή ημέρα.

Αυτο ακριβως  θέλω να βαλω επανω στον νεο  ,δεν λεω καινουργιο, υπολογιστή τον  σκληρο που ειχα στον  υπολογιστη που χαλασε και να λειτουργησει με τα ΧΡ που είχε, μακαρι θα το δουμε....

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι

προσφατα καηκε η μητρικη ενος  υπολογιστη dell X260.

Δυστυχώς δεν βρισκω  ιδια μητρικη  εννοειται σε χαμηλη τιμη ,να δωσω πχ. 200 ευρώ δεν το συζηταω,ετσι  πηρα αλλον  μεταχειρισμενο αλλα σε πολυ καλη κατασταση υπολογιστη, περιπου ιδιο dell αι αυτος με linux

εγω θελω να του περασω τον δισκο  που ειχα στον παλιο υπολογιστη με win xp.

Υπαρχει καμια λυση ωστε να μην χρειαστει να ξαναπερασω τα win Xp και  φυσικα απο την αρχη  ολους τους οδηγους καποιων προγραμματων;

Φίλε μου, βασική προϋπόθεση για να υπάρχει περίπτωση να περάσεις το σκληρό δίσκο με το Λειτουργικό του σε νέο σύστημα, είναι το Chipset των δύο μητρικών να είναι ίδιο ή παραπλήσιο. Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δυστυχώς στην περίπτωσή σου το ένα Chipset είναι Intel 845G (από τον Dell X260) και το άλλο είναι Intel G31 (από τον Dell Optiplex 330) που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Δε χάνεις όμως τίποτε να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Αν ήταν 7άρια θα σου έλεγα ότι μπορεί και να δουλέψει.

Τα xp όμως κατά 90% δεν θα δουλέψουν. Ξεκίνα να κατεβάζεις drivers (ιδίως για την κάρτα γραφικών) και ότι προγράμματα μπορεί να χτριαστείς για την αρχή για να τα έχεις έτοιμα.

Δημοσ.

Μπερδεμα, ο  νέος υπολογιστής εχει   στην μητρικη του μονο sata βασεις και  ο  σκληρος μου  στον παλιο υπολογιστη είναι ide.

Κριμα τωρα ψαχνω να βρω λυση να βαλω τον  δισκο και μετα να δω αν θα λειτουργησει  με το λειτουργικο που εχει ο παλαιος δισκος.

Θα σας ενημερώσω παιδιά...

Δημοσ.

Παιδια δεν  σας ξεχασα απλά τωρα ξεμπερδεψα, λοιπον δεν γινόταν τιποτα γιατι σας ειπα ο παλιος σκληρος ηταν IDE και ο υπολογιστης επαιρνε sata.

Διεργαψα λοιπον τον   σκληρό που ειχε και περασα τα windows τωρα κανω shoutcast για δυο διευθυνσεις το ενα με τον simplecast και το αλλο με shoutcast winamp με εισοδους σε δυο  διαφορετικες καρτες ηχου .Μακαρι να βρω καποιο προγραμμα να δεχεται δυο διαφορετικες καρτες ήχου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...