blackhill66 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 επιλεγω ανοιγμα αρχειων mp3-flac κτλ με foobar αλλα βγαινει παντα ..μπροστα μου το bsplayer που δεν το θελω για αναπαραγωγη αυτων των αρχειων ηχου,εχω windows 7 ultimate,καποια βοηθεια?
Jannis64 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν κάνεις δεξί κλικ πάνω σε ένα, ας πούμε, mp3 αρχείο και άνοιγμα με foobar 1)δεν ξεκινάει η αναπαραγωγή με foobar καθόλου? ή 2)παίζει αυτό το αρχείο με foobar και μετά κάνοντας διπλό κλικ σε κάποιο άλλο mp3 ξαναπαίζει με bsplayer? Αν συμβαίνει το δεύτερο τότε: δεξί κλικ στο αρχείο > Άνοιγμα με > Επιλογή προεπιλεγμένου προγράμματος > Αριστερό κλικ στο foobar > τσεκάρεις κάτω αριστερά την ένδειξη "Άνοιγμα αυτού του είδους αρχείου πάντα με το επιλεγμένο πρόγραμμα" > OK Αν και αυτός ο τρόπος δεν φέρνει αποτέλεσμα, τότε θα πρέπει μέσα από τις ρυθμίσεις του BSPlayer να ξετσεκάρεις τους τύπους αρχείων που δε θέλεις να αναπαράγονται με αυτόν τον Player.
blackhill66 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 σευχαριστω γιαννη εγινε η δουλεια με ξετσεκαρισμα στο bs
Jannis64 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 o.k. Με την ευκαιρία έβαλα κι εγώ το foobar, που δεν το γνώριζα, να το δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα