arsenal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια προσφατα πηρα καινουριο κινητο και μεταφερθηκα απο cosmote σε vodafone>Ωστοσο παρολο που δειχνει να εχω σημα οι διακοπες; ειναι απειρες σε σημειο να μην μπορω αν μιλησω ΚΑΘΟΛΟΥ μιλαμε τραγικη η κατασταση!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχω το nexus 4 Και ειμαι απο Κρητη
JamesSP472 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Η COSMOTE νομίζω έχει την μεγαλύτερη κάλυψη στην Ελλάδα, ακολουθεί η Vodafone ενώ τρίτη έρχεται η WIND που στις δύσβατες περιοχές είναι άστα να πάνε... Αν είσαι σε πόλη δεν νομίζω να υπάρχει θέμα από πλευρά σήματος. Ίσως να φταίει κάποια ρύθμιση του κινητού... Τι ρυθμίσεις έχεις;
arsenal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εννοεις τι ρυθμισεις?τι πρεπει αν κοιταξω?
nikoskon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Παιδια προσφατα πηρα καινουριο κινητο και μεταφερθηκα απο cosmote σε vodafone>Ωστοσο παρολο που δειχνει να εχω σημα οι διακοπες; ειναι απειρες σε σημειο να μην μπορω αν μιλησω ΚΑΘΟΛΟΥ μιλαμε τραγικη η κατασταση!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχω το nexus 4 Και ειμαι απο Κρητη</p> Να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών. Δεν είναι μόνο η κάλυψη που μπορεί να σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Sent from my iPhone
arsenal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Θα τους παρω η κατασταση ειανι τραγικη χανεται συχνα...Μηπως ειναι προβλημα τηλεφωνου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα