XronisR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα.Εχω το γνωστο ''τερας''(για τα λεφτα του) DRAYTEK VIGOR 2700VG. Ειχα κλειδωσει σε 10αρι προφιλ πολυ καιρο.Παρατηρησα πριν κανα μηνα πως ενω το χειμωνα κλειδωνα με 9,5down και 500up,το καλοκαιρι επεσα στα 7down και σταθερα 500up. Λεω ενταξει τουριστικη περιοχη ειμαστε θα εχουνε θεμα. Ολα αυτα με att 32 και snr 9 σταθερα. Περνω ενα τηλ και λεω να μου ξεκλειδωσουν το προφιλ και να μου το αφησουν free. Μου λεει η κοπελα να με κλειδωσει στο 12αρι.Οποτε οκ παμε στο 12αρι. 2 ωρες μετα restart απο μονο του οποτε λεω κατι παιχτηκε. Βλεπω 1mbps up απο 500 και κοντα στα 9mpbs down.WtF? Μετα απο 2-3 μερες κλειδωσα στα 10down και 1up οπου ειμαι σταθερα μεχρι και τωρα. Τωρα το τι εγινε δεν ξερω παιδια παντως αμεση εξυπηρετηση απο τεχνικο τμημα(ηταν και γυναικα...)
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 αν και το default snr Του οτε ειναι το 9 εν τουτοις το 500 στο Up ειναι λιγο.εκτος αν σου ειχαν βαλει κανα παραξενο Profile για κανα iptv κτλ που η κοπελα το εβγαλε.το κακο ειναι οτι ο οτε δεν δινει ενα 6 αρι profile.το μικροτερο οσο ξερω ειναι 9 και το μεγαλυτερο κανα 14-15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα