Xristaras12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Χριστάρας συνεχίζει το σερί πράγματι!! Ας ελπίσουμε να έχουμε και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες. αμα συνεχιστει αυτο δεν θα μεινει κλειδι για κλειδι ορθιο:Ρ στο τελος θα πρεπει να γινονται φανερες κληρωσεις μη λενε οτι εχω και μεσο :Ρ
zizu10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 αμα συνεχιστει αυτο δεν θα μεινει κλειδι για κλειδι ορθιο:Ρ στο τελος θα πρεπει να γινονται φανερες κληρωσεις μη λενε οτι εχω και μεσο :Ρ 4
thephotoshoped Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τιποτα δυστυχως.. και ας εχουμε σημερα γενεθλια . Δε πειραζει , ελπιζω να ξαναγινει κατι παρομοιο !
mathsrule Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τιποτα δυστυχως.. και ας εχουμε σημερα γενεθλια . Δε πειραζει , ελπιζω να ξαναγινει κατι παρομοιο ! Χρόνια σου πολλά γίγαντα! 1
SOADNICK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ορίστε και οι νικητές. Θα στείλω τα κλειδιά με PM. Dead Space Xristaras12 Πάλι?...Nα δω τι θα πρωτοπαίξεις! Εγώ μια φορά "νίκησα" σε κλήρωση, και ήταν για το απουσιολόγιο στην πρώτη γυμνασίου Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους νικητές! Τιποτα δυστυχως.. και ας εχουμε σημερα γενεθλια . Δε πειραζει , ελπιζω να ξαναγινει κατι παρομοιο ! Χρόνια πολλά! 3
Xristaras12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Πάλι?...Nα δω τι θα πρωτοπαίξεις! Εγώ μια φορά "νίκησα" σε κλήρωση, και ήταν για το απουσιολόγιο στην πρώτη γυμνασίου Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους νικητές! Χρόνια πολλά! εχω να τερματισω LA Noire,BF3 και μετα Dead space. ειχα βαλει και splinter cell blacklist αλλα το πεταξα μετα απο 2-3 μερες παιχνιδιου,με πιασανε τα νευρα μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα