aekoriginal21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μου εμφανίζει πιο "εξειδικευμένα" στατιστικά γραμμής πέρα απο αυτό του ρούτερ υπάρχει; Μπας και μπορούσαμε απο εκεί να καταλάβουμε αν είμαι σε siemens ή alcatel.
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 αν επαιζε το dmt θα το εβλεπες.βαριεσαι να παρεις τηλ να υποθεσω ε??
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Όχι, δεν είναι αυτό. Απλά φοβάμαι μην πέσω σε κανέναν υπεύθυνο που δεν ξέρει τι του γίνεται γιατί πολλά έχουν δεί τα μάτια μου. Καλώς, θα το δοκιμάσω και βλέπουμε.
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 αν θες κανε τις δοκιμες που σου ειπα πρωτα μηπως αλλαξει κατι.σημα ειπες οτι εχεις μια χαρα(3g σημα να υποθεσω) οποτε δεν ειναι αυτο.αν μετα δεν βγαλεις ακρη θα επαιρνα τηλεφωνο.αλλα για αρχη θα εκανα δοκιμες διοτι το να μην δοκιμασεις κατι και να παρεις τηλ δεν λεει και πολλα.μπορει να σου πουν αυτοι οτι φταιει το λαπτοπ κτλ και να καταληξεις στα ιδια.οποτε καλο ειναι να δεις οτι απο σενα εισαι οκ και μετα να τους πεις τι εχεις κανει ωστε να εξαντλειτε το τι μπορει να φταιει. Οπως το να το κανεις οπως μερικοι που λενε οτι τα εχω δοκιμασει ολοι και βαζουν τον παροχο να ψαχνει 100 πραγματα χωρις λογο και στο τελος βγαινει οτι φταιει πχ το Pc ε οπως καταλαβες δεν εχει νοημα και πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα