aekoriginal21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μιας και θα πάω προς Λαμία και θέλω να βάλω internet στο σπίτι, ποίο είναι το καλύτερο πακέτο που θα προτείνατε σε έναν φοιτητή; Να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι διατεθειμένος να βάλω ΟΤΕ ξεκάθαρα λόγω των μεγαλύτερων τιμών που δεν είμαι σε θέση να πληρώνω. Λοιπόν, απο τους άλλους παρόχους, ποιον θεωρείτε καλύτερο και με πιο ολοκληρωμένο πακέτο; Ενδιαφέρομαι για 24άρα γραμμή. Αν ξέρει κάποιος συγκεκριμένα για την περιοχή της Λαμίας, ακόμα καλύτερα, αλλιώς ας απαντήσει γενικά.
Antwni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Α ρε φοιτητή Κοίτα και σε forthnet.Πάνω κάτω τα ίδια είναι με τον ΟΤΕ. Θες και τηλέφωνα? Κάπου στα 22-23 ευρώ πληρώνω εγώ ΟΤΕ με 24αρα...χωρίς τηλέφωνα Δεν είμαι από Λαμία. Ακούγονται ότι η wind έχει αργές ταχύτητες.Έχε το στο νου σου
aekoriginal21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για τηλεφωνία. Με ενδιαφέρει η καλύτερη αναλογία καλύτερης ταχύτητας ίντερνετ/ τιμή.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ελα στην Λαμια, ελα ελα. Τελευταιο ετος ειμαι, ισως μπορω να σε ξεναγησω. Σε ποιο περασες?
Antwni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εκεί παίζει. Θυμάμαι πέρυσι που έψαχνα είχε η forthnet 20 ευρώ την 24αρα μαζί με κάποιο χρόνο ομιλίας.Αλλά είχα πάει ΟΤΕ και το έμαθα μετά. Νομίζω στα είχα ξαναπεί και σε status Περίμενε και κανέναν άλλο να σου πει Edit: Ήρθε ο Σαϊνόμπι
aekoriginal21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μηχανικών πληροφορικής Σαινόμπι. Στα 20 ευρώ το μήνα είναι πολύ καλά. Αλλά δεν ξέρω και τι παρόχους έχει.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Wind εδω κεντρο παει σφαιρα παντως, κατεβαζω με 1,Χ ΜΒ (οπου Χ = 0 εως 4) (οχι παντα βεβαια, υπαρχουν φασεις που ειναι στα 700-900ΚΒ και that's it) 20€ το μηνα μαζι με σταθερο χωρις ομως καποιο δωρεαν προγραμμα σε σταθερα κτλ by the way, in case you're interested, εχει πολυ tight συλλογο της ΑΕΚ εδω στην Λαμια.
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω βρεί σπίτι ακόμα και δεν ξέρω τι απόσταση θα έχει απο εκεί που θα βρώ μέχρι τον ΟΤΕ. Θα κοιτάξω να βρώ ένα (που να με συμφέρει κι όλας) όσο πιο κοντά γίνεται στο κέντρο. 1,4 κατέβαζες απο torrent; Με 24άρα απο φίλο εδώ στο Καρπενήσι απο origin έτυχε να κατεβάζω με 3+mb. Όπως και να έχει απο την 2άρα που έχω τώρα θα είναι πολύ καλύτερα. Με προβληματίζει αυτό που λέτε πάντως, απο την μια o Antwni λέει μακρυά απο wind ενώ εσύ την προτείνεις.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω βρεί σπίτι ακόμα και δεν ξέρω τι απόσταση θα έχει απο εκεί που θα βρώ μέχρι τον ΟΤΕ. Θα κοιτάξω να βρώ ένα (που να με συμφέρει κι όλας) όσο πιο κοντά γίνεται στο κέντρο. 1,4 κατέβαζες απο torrent; Με 24άρα απο φίλο εδώ στο Καρπενήσι απο origin έτυχε να κατεβάζω με 3+mb. Όπως και να έχει απο την 2άρα που έχω τώρα θα είναι πολύ καλύτερα. Με προβληματίζει αυτό που λέτε πάντως, απο την μια o Antwni λέει μακρυά απο wind ενώ εσύ την προτείνεις. Απλα ξερω οτι δεν εχει αποσυνδεσεις, και ειναι ολα οπως θα πρεπε να ναι. Παλαιωτερα ειχα ΗΟL, κανενα προβλημα και εκει. Κοιτα να βρεις ποια εχει το καλυτερο πακετο οταν ρθεις να βρεις σπιτι και αποφασισε ετσι.
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ισχύει. Μόλις βρώ σπίτι θα επανέλθω για το internet, δεν σας αφήνω σε ησυχία!!
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 με την wind θα δεις πολλα παραπονα τις τελευταιες μερες με βασικο προβλημα να σουρνονται.πιθανοτατα πιτα dslam??? απο εκει και περα οτι εταιρεια και να βαλεις παιζει ρολο και η αποσταση.αν εισαι κοντα θα παιξεις καλα αν εισαι μακρια ....τοτε μπορει να εχεις θεματα.οπωςκαι τι ποιοτητα χαλκου θα πετυχεις.μπορει να πετυχεις καλο ζευγαρι μπορει και οχι. 1
aekoriginal21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ήρθε το ιντερνετ επιτέλους (forthnet). Το router μου δείχνει αυτά: Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1020 / 11166 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1196 / 12604 Το τρελό είναι πως στο max όταν ήρθε ο τεχνικός προχθές έλεγε 16, ενώ στο current 14. Χαμηλά με βλέπω πάντως. Απο ping στα παιχνίδια καλά είμαι. Μπορώ να κάνω κάτι για να ανεβάσω τις ταχύτητες; Edit: Ορίστε και τα full στοιχεία DSL Type: G.992.5_Annex_A Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1020 / 11166 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1196 / 12604 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 37066201 / 255127162 Output Power (Up/Down) [dBm]: 8 / 9.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6.5 / 16 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11.1 / 6.3 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / - FEC (Up/Down): 0 / 7198 CRC (Up/Down): 0 / 36 Μπορώ να κάνω κάτι για να ανεβάσω ταχύτητες;
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ήρθε το ιντερνετ επιτέλους (forthnet). Το router μου δείχνει αυτά: Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1020 / 11166 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1196 / 12604 Το τρελό είναι πως στο max όταν ήρθε ο τεχνικός προχθές έλεγε 16, ενώ στο current 14. Χαμηλά με βλέπω πάντως. Απο ping στα παιχνίδια καλά είμαι. Μπορώ να κάνω κάτι για να ανεβάσω τις ταχύτητες; Edit: Ορίστε και τα full στοιχεία DSL Type: G.992.5_Annex_A Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1020 / 11166 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1196 / 12604 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 37066201 / 255127162 Output Power (Up/Down) [dBm]: 8 / 9.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6.5 / 16 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11.1 / 6.3 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / - FEC (Up/Down): 0 / 7198 CRC (Up/Down): 0 / 36 Μπορώ να κάνω κάτι για να ανεβάσω ταχύτητες; α.αν εχες το technicolor κανε το firmware update στην σελιδα της Forthnet. http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954 b.αφου το κανεις παρε τηλ την forthnet και ρωτα τους αν εισαι σε alcatel η σε siemens.αν εισαι σε alcatel ζητα profile no rfi η αλλιως να βγαλουν το gap. αν εχεις θεμα ξαναγραψε εδω και πες μας τι εγινε. εννοειται φιλτρακια παντου κτλ κτλ. το current ειναι ποσο παιζεις.το max η attainable ειναι ενα θεωρητικο νουμερο ποσο φτανει η γραμμη.αρκεταθεωρητικο για πολλους λογους.το αν εισαι σε alcatel η siemens θα φαινοταν αμα ειχες καποιο πιο παλιο Thomson.δυστυχως αυτο δεν το αναφερει.
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 α.αν εχες το technicolor κανε το firmware update στην σελιδα της Forthnet. http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954 b.αφου το κανεις παρε τηλ την forthnet και ρωτα τους αν εισαι σε alcatel η σε siemens.αν εισαι σε alcatel ζητα profile no rfi η αλλιως να βγαλουν το gap. αν εχεις θεμα ξαναγραψε εδω και πες μας τι εγινε. εννοειται φιλτρακια παντου κτλ κτλ. το current ειναι ποσο παιζεις.το max η attainable ειναι ενα θεωρητικο νουμερο ποσο φτανει η γραμμη.αρκεταθεωρητικο για πολλους λογους.το αν εισαι σε alcatel η siemens θα φαινοταν αμα ειχες καποιο πιο παλιο Thomson.δυστυχως αυτο δεν το αναφερει. To v2.05 μου είχε απο μόνο του μέσα, άρα δεν χρειάζεται να κάνω update. Τα άλλα που μου λες θα τα πώ στον υπάλληλο της forthnet? Μπορώ να πάω και στο μαγαζί τους αν είναι, καθώς είναι 200 μέτρα απο το σπίτι μου. Φιλτράκια τι εννοείς.
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 To v2.05 μου είχε απο μόνο του μέσα, άρα δεν χρειάζεται να κάνω update. Τα άλλα που μου λες θα τα πώ στον υπάλληλο της forthnet? Μπορώ να πάω και στο μαγαζί τους αν είναι, καθώς είναι 200 μέτρα απο το σπίτι μου. Φιλτράκια τι εννοείς. παρε τηλεφωνο απο το καταστημα δεν μπορουν να το δουν.αν ειχε μεσα το τελευταιο firmware Οκ. αν εχεις τηλεφωνα μεσα στο σπιτι πρεπει να εχεις βαλει φιλτρο πριν το τηλεφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα