jimak0s1230 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 αγορασα ενα laptop turbox και ειχε το windows 8 και δουλεβε κανονικα το wifi αλλα οταν τα αναβαθμισα στα 8.1δεν ευρησκε διαθεσιμα δυκτια καμια συμβουλη?
Xristos Kandy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 αγορασα ενα laptop turbox και ειχε το windows 8 και δουλεβε κανονικα το wifi αλλα οταν τα αναβαθμισα στα 8.1δεν ευρησκε διαθεσιμα δυκτια καμια συμβουλη? Στειλε μου σε μυνημα το μοντελο να σου στειλω λινκ για τον driver σου. Εχω τα παντα απο Turbo-X.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Στειλε μου σε μυνημα το μοντελο να σου στειλω λινκ για τον driver σου. Εχω τα παντα απο Turbo-X. Προτεινω public συζητηση, για να βοηθηθει και ο επομενος που θα αντιμετωπισει αντιστοιχο προβλημα. 2
Xristos Kandy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Προτεινω public συζητηση, για να βοηθηθει και ο επομενος που θα αντιμετωπισει αντιστοιχο προβλημα. Φυσικα κανενα προβλημα ! Αναμενω μυνημα απο τον φιλο μας για να τον βοηθησουμε ! Απλα φιλε Jimakos πριν κανουμε upgrade ή downgrade ενα λειτουργικο παιρνουμε backup & τρεχουμε προγραμμα συμβατοτητας των windows για λειτουργικο , registry, drivers & περιφερειακα. ΑΝ ολα ειναι οκ ,τοτε προχωραμε , αν οχι βρισκουμε οδηγο πρωτα & τρεχουμε ελεγχο συμβατοτητας. Αν περασει το τεστ προχωρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα