Andyk0555 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Σκέφτομαι για την αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης...τι λέτε αξίζει στα 565 ευρώ? Ψάχνομαι στις smart-3d tvs 40αρες και 42αρες....Έχετε να μου προτείνεται καμια άλλη μέχρι 650 ευρώ? Βασικά lg και samsung κοιτάω οι panasonic δεν υποστηρίζουν flash player στον browser και το χρειάζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Για μένα, αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andyk0555 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο, οι περισσότερες τηλεοράσεις υποστηρίζουν μετατροπή 2D σε 3D στα τηλεοπτικα προγράμματα ή σε ταινίες...ισχύει κάτι τέτοιο σε flash βιντεάκια με τον internet browser της tv; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι σε καμια tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IzAz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Απλά να σου κάνω μια παρατήρηση. Όπως έχω διαβάσει το 3D αξίζει σε TV με 50 ίντσες και πάνω. Έχω διαβάσει να λένε ότι στις μικρότερες ίντσες το 3D βγαίνει εκτός πλαισίου οθόνης και καμιά φορά χάνεις και μέρος των υπότιτλων. Ξαναλέω έτσι έχω διαβάσει δε το έχω δει με τα μάτια μου. Από την άλλη με το Budget που έχεις δεν υπάρχει δυνατότητα για περισσότερες ίντσες, απλώς στο αναφέρω. Επιπλέον μιας και ανέφερες μέχρι 650, προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει να πας στο f6500 μοντέλο. Έχω διαβάσει ότι έχει καλύτερο πλαίσιο από το f6400 και έχει διπλη συχνότητα. Τα 70 ευρώ διαφορά για μένα αξίζουν τα λεφτά της. Προσωπικά έχω παραγγείλει την ue55f6500 και αναμένω να μου έρθει. Είδα από κοντά την f6400 στις 55 ίντσες και ομολογώ ότι: Α. Με προβλημάτισε λίγο η ποιότητας της σε σύγκριση με άλλες. γι αυτο και ανέβηκα στην f6500 που έχει λίγο καλύτερη ποιότητα Β. Γνωρίζω ότι δεν έχω αγοράσει την καλύτερη τηλεόραση σε ποιότητα εικόνας. Προσωπικά θυσίασα τη ποιότητα εικόνας για να έχω το καλύτερο full πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andyk0555 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Απλά να σου κάνω μια παρατήρηση. Όπως έχω διαβάσει το 3D αξίζει σε TV με 50 ίντσες και πάνω. Έχω διαβάσει να λένε ότι στις μικρότερες ίντσες το 3D βγαίνει εκτός πλαισίου οθόνης και καμιά φορά χάνεις και μέρος των υπότιτλων. Ξαναλέω έτσι έχω διαβάσει δε το έχω δει με τα μάτια μου. Από την άλλη με το Budget που έχεις δεν υπάρχει δυνατότητα για περισσότερες ίντσες, απλώς στο αναφέρω. Επιπλέον μιας και ανέφερες μέχρι 650, προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει να πας στο f6500 μοντέλο. Έχω διαβάσει ότι έχει καλύτερο πλαίσιο από το f6400 και έχει διπλη συχνότητα. Τα 70 ευρώ διαφορά για μένα αξίζουν τα λεφτά της. Προσωπικά έχω παραγγείλει την ue55f6500 και αναμένω να μου έρθει. Είδα από κοντά την f6400 στις 55 ίντσες και ομολογώ ότι: Α. Με προβλημάτισε λίγο η ποιότητας της σε σύγκριση με άλλες. γι αυτο και ανέβηκα στην f6500 που έχει λίγο καλύτερη ποιότητα Β. Γνωρίζω ότι δεν έχω αγοράσει την καλύτερη τηλεόραση σε ποιότητα εικόνας. Προσωπικά θυσίασα τη ποιότητα εικόνας για να έχω το καλύτερο full πακέτο. Δεν είναι τόσο θέμα budget. Την τηλεόραση την θέλω για το υπνοδωμάτιό μου. 40άρα νομίζω είναι μια χαρά...τώρα για 50άρα σε υπνοδωμάτιο, τουλάχιστον στο δικόμου που είναι σχετικά μικρό δε συνιστάται , Τώρα για την f6500 που μου είπες νομίζω η μόνη διαφορά είναι η ύπαρξη δορυφορικού δέκτη; ..γλυκοκοιτάζω και την προσφορά που βλέπω από e-shop http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169901 LG 42la640s 568 ευρώ, στο skroutz από 625 http://www.skroutz.gr/s/3208191/LG-42LA640S.html?keyphrase=lg+42la640s Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2013 από Andyk0555 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andyk0555 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είναι τόσο θέμα budget. Την τηλεόραση την θέλω για το υπνοδωμάτιό μου. 40άρα νομίζω είναι μια χαρά...τώρα για 50άρα σε υπνοδωμάτιο, τουλάχιστον στο δικόμου που είναι σχετικά μικρό δε συνιστάται , Τώρα για την f6500 που μου είπες νομίζω η μόνη διαφορά είναι η ύπαρξη δορυφορικού δέκτη; ..γλυκοκοιτάζω και την προσφορά που βλέπω από e-shop http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169901 LG 42la640s 568 ευρώ, στο skroutz από 625 http://www.skroutz.gr/s/3208191/LG-42LA640S.html?keyphrase=lg+42la640s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα