oldnew Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Start8 και ModernMix, αξίζουν και το τελευταίο Ευρώ. Ούτε που θυμάμαι τί είναι το modern/metro ui και απολαμβάνω την ταχύτητα και σταθερότητα των 8. Απο 'κει και πέρα για όποιον θέλει να ασχοληθεί λίγο με την παραμετροποίηση υπάρχουν και δωρεάν λύσεις επαναφοράς του start και εξαφάνισης του modern/metro. Ενοειται οτι αμα δε θες να αλλαξεις συνηθειες, πολυ σωστα καταφευγεις σε τετοιες λυσεις και εχεις μονο πλεονεκτηματα απο καθε αποψη. Ας μου απαντησει καποιος γιατι καποιος που αγορασε νεο λαπτοπ με 8, προτιμησε να ξαναβαλλει τα 7 και δεν εκανε το παραπανω.. Αντιθετως βγηκε να μας πεισει οτι τα 7 ειναι καλυτερα, και να κραξει. Θυμαμαι παλαιοτερα εκραζε το 70%, τωρα κραζει το 30%, σε λιγο θα παμε στα νορμαλ ποσοστα του 10%.. 2
kaperonis007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Windows old ανακαλύφθηκαν πρόσφατα σε Δημόσιες Υπηρεσίες στην Ελλάδα και σε ανθρώπους των σπηλαίων στην Αφρική της φυλής Windau . Windows XP έχουν σε Ταγκανίκα , Ζιμπάμουε, Δημόσιο Ελλάδος , ΙΚΑ Ελλάδος κλπ αλλά και όλοι όσοι φοβούνται την εξέλιξη (εξέλισοφοφία). Windows Vista Σε άτομα με ψυχικές διαταραχές , όπως μαζοχισμός , τάσεις αυτοκτονίας και άλλα τέτοια τρελά. Windows 7 Αυτοί που δεν θέλουν αλλαγές στη ζωή τους .(αλλαγοφοβία , νέα ψυχική διαταραχή). Windows 8 προτιμούν οι νεόπλουτοι ,οι κυριλέ οι επιδηξίες , αυτοί που κάθε καινούργιο είναι ουάου!!! Windows 9 αυτοί που θέλουν να τα κάνουν όλα με τα χέρια... epic το καλύτερο σχολιο
sattack Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη σε ενα φορουμ τεχνολογιας γραφουν ατομα που τους αρεσει να ασχολουνται, εκτος απο γνωσεις εχουν και ορεξη και χρονο, και μπορουν να κατσουν να ασχοληθουν ωρα για να κανουν τα win8 λειτουργικό λειτουργικο, παραγνωριζουν το γεγονος οτι υπαρχουν και οι υπολοιποι που θελουν να δουλεψουν κατι out of the box, αμεσως και χωρις προβληματα. Και οτι δεν ξερουν πως να το κανουν, να το βρισκουν αμεσως διαισθητικα και οχι ψαχνοντας τα φορουμ και τα google... Εγω δεν ειμαι ουτε νοικοκυρα, ουτε παππους που επιασε πρωτη φορα pc στα γεραματα, εχω υπολογιστη απο το 1983. Ομως πλεον ΒΑΡΕΘΗΚΑ. δεν εχω ορεξη ρε παιδι μου αλλο να ασχολουμαι να παραμετροποιησω το pc μου για να γινει λειτουργικο. Θελω να το ανοιγω και να μπορω αμεσως να το δουλεψω χωρις να το παραμετροποιησω πρωτα. Γινεται? Γιατι δηλαδη πρεπει να μαθω gestures και κρυφες γωνιες και αλλες μ**κιες? Γιατι να πρεπει να κατσω να ψαξω πως να τα απενεργοποιησω ολα αυτα? Εσας μπορει να σας αρεσει να παιζετε, να τη βρισκετε οταν μετα απο 30 ωρες ενασχολησης καταφερατε να κανετε το pc σας να μπουταρει 3 δευτερολεπτα γρηγοροτερα, αλλα υπαρχουν αλλοι που δεν εχουν τετοια σκασιλα. Σα να λεμε εχετε αλλαξει 150 roms στο android σας και βρηκατε ποια ειναι η καλυτερη και σταθεροτερη. Καληνυχτα. Για αυτο ειναι FAIL τα 8 σε σχεση με τα 7. Γιατι δεν εχει ολος ο κοσμος τη σκασιλα να κατσει να βρει πως πρεπει να παραμετροποιησει το pc του μεχρι να γινει λειτουργικο. 6
MauMaus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 nhzt, on 03 Sept 2013 - 1:48 PM, said: Windows old ανακαλύφθηκαν πρόσφατα σε Δημόσιες Υπηρεσίες στην Ελλάδα και σε ανθρώπους των σπηλαίων στην Αφρική της φυλής Windau . Windows XP έχουν σε Ταγκανίκα , Ζιμπάμουε, Δημόσιο Ελλάδος , ΙΚΑ Ελλάδος κλπ αλλά και όλοι όσοι φοβούνται την εξέλιξη (εξέλισοφοφία). Windows Vista Σε άτομα με ψυχικές διαταραχές , όπως μαζοχισμός , τάσεις αυτοκτονίας και άλλα τέτοια τρελά. Windows 7 Αυτοί που δεν θέλουν αλλαγές στη ζωή τους .(αλλαγοφοβία , νέα ψυχική διαταραχή). Windows 8 προτιμούν οι νεόπλουτοι ,οι κυριλέ οι επιδηξίες , αυτοί που κάθε καινούργιο είναι ουάου!!! Windows 9 αυτοί που θέλουν να τα κάνουν όλα με τα χέρια... epic το καλύτερο σχολιο ρε τι κανετε ? φτιαχνετε δευτερα προφιλ για να παινεψετε τα σχολια σας ? ειστε καλα ?? το σχολιο που επαινεις ειναι μακραν το χειροτερο εδω μεσα ! μαθαμε καινουργιο επιχειρημα τωρα κατα των 8 οτι τα προτιμούν οι νεόπλουτοι ,οι κυριλέ οι επιδηξίες , αυτοί που κάθε καινούργιο είναι ουάου! αν ειναι δυνατον!!!! το σχολιο ειναι γελειο και αναξιο σχολιασμου !!! οχι και επαινους ομως .. ελεος .. επειδη σε ενα φορουμ τεχνολογιας γραφουν ατομα που τους αρεσει να ασχολουνται, εκτος απο γνωσεις εχουν και ορεξη και χρονο, και μπορουν να κατσουν να ασχοληθουν ωρα για να κανουν τα win8 λειτουργικό λειτουργικο, παραγνωριζουν το γεγονος οτι υπαρχουν και οι υπολοιποι που θελουν να δουλεψουν κατι out of the box, αμεσως και χωρις προβληματα. Και οτι δεν ξερουν πως να το κανουν, να το βρισκουν αμεσως διαισθητικα και οχι ψαχνοντας τα φορουμ και τα google... Εγω δεν ειμαι ουτε νοικοκυρα, ουτε παππους που επιασε πρωτη φορα pc στα γεραματα, εχω υπολογιστη απο το 1983. Ομως πλεον ΒΑΡΕΘΗΚΑ. δεν εχω ορεξη ρε παιδι μου αλλο να ασχολουμαι να παραμετροποιησω το pc μου για να γινει λειτουργικο. Θελω να το ανοιγω και να μπορω αμεσως να το δουλεψω χωρις να το παραμετροποιησω πρωτα. Γινεται? Γιατι δηλαδη πρεπει να μαθω gestures και κρυφες γωνιες και αλλες μ**κιες? Γιατι να πρεπει να κατσω να ψαξω πως να τα απενεργοποιησω ολα αυτα? Εσας μπορει να σας αρεσει να παιζετε, να τη βρισκετε οταν μετα απο 30 ωρες ενασχολησης καταφερατε να κανετε το pc σας να μπουταρει 3 δευτερολεπτα γρηγοροτερα, αλλα υπαρχουν αλλοι που δεν εχουν τετοια σκασιλα. Σα να λεμε εχετε αλλαξει 150 roms στο android σας και βρηκατε ποια ειναι η καλυτερη και σταθεροτερη. Καληνυχτα. Για αυτο ειναι FAIL τα 8 σε σχεση με τα 7. Γιατι δεν εχει ολος ο κοσμος τη σκασιλα να κατσει να βρει πως πρεπει να παραμετροποιησει το pc του μεχρι να γινει λειτουργικο. αν χρησιμοποιουσες πισι απ το 83 θα ηξερες μεσα σε 2 λεπτα να κανεις τα 8ρια να συμπεριφεροντε ακριβως οπως τα 7 ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε εχει πλακα η επιχειρηματολογια οσων δε γουσταρουν τα 8ρια ! βρισκω πολυ πιθανον ολοι αυτοι να μην εχουν καν πισι και να γραφουν μεσα απο κανα νετ καφε γι αυτο κ τελος η ασχολια απο μενα ! καλη συνεχεια ..
oldnew Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη σε ενα φορουμ τεχνολογιας γραφουν ατομα που τους αρεσει να ασχολουνται, εκτος απο γνωσεις εχουν και ορεξη και χρονο, και μπορουν να κατσουν να ασχοληθουν ωρα για να κανουν τα win8 λειτουργικό λειτουργικο, παραγνωριζουν το γεγονος οτι υπαρχουν και οι υπολοιποι που θελουν να δουλεψουν κατι out of the box, αμεσως και χωρις προβληματα. Και οτι δεν ξερουν πως να το κανουν, να το βρισκουν αμεσως διαισθητικα και οχι ψαχνοντας τα φορουμ και τα google... Εγω δεν ειμαι ουτε νοικοκυρα, ουτε παππους που επιασε πρωτη φορα pc στα γεραματα, εχω υπολογιστη απο το 1983. Ομως πλεον ΒΑΡΕΘΗΚΑ. δεν εχω ορεξη ρε παιδι μου αλλο να ασχολουμαι να παραμετροποιησω το pc μου για να γινει λειτουργικο. Θελω να το ανοιγω και να μπορω αμεσως να το δουλεψω χωρις να το παραμετροποιησω πρωτα. Γινεται? Γιατι δηλαδη πρεπει να μαθω gestures και κρυφες γωνιες και αλλες μ**κιες? Γιατι να πρεπει να κατσω να ψαξω πως να τα απενεργοποιησω ολα αυτα? Εσας μπορει να σας αρεσει να παιζετε, να τη βρισκετε οταν μετα απο 30 ωρες ενασχολησης καταφερατε να κανετε το pc σας να μπουταρει 3 δευτερολεπτα γρηγοροτερα, αλλα υπαρχουν αλλοι που δεν εχουν τετοια σκασιλα. Σα να λεμε εχετε αλλαξει 150 roms στο android σας και βρηκατε ποια ειναι η καλυτερη και σταθεροτερη. Καληνυχτα. Για αυτο ειναι FAIL τα 8 σε σχεση με τα 7. Γιατι δεν εχει ολος ο κοσμος τη σκασιλα να κατσει να βρει πως πρεπει να παραμετροποιησει το pc του μεχρι να γινει λειτουργικο. Καλά το ξεκινάς. Αν βαρεθηκες, και καλά κάνεις, μείνε μόνιμα στα 7. Ασε και όσους δεν βαρέθηκαν να πάνε στα 8. Το λάθος σου είναι οι χαρακτηρισμοί οτι τα 8 είναι fail, επειδή ...... εσύ βαρεθηκες!! Οτι και να ξαναβγεί απο εδώ και πέρα, καποιες αλλαγές θα έχει. Δε θα είναι ολόιδιο με τα 7 το ui, believe me.. Οποτε αφού βαρεθηκες, κάθεσαι στα 7 αυγά σου, και παυεις να κραζεις. Το προβλημα σου δεν είναι τα 8, είναι οτι εσύ βαρεθηκες. Απορω πως δεν το καταλαβαινεις κιολας... 4
sattack Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 για σενα μπορει να ειναι τα καλυτερα και για μενα να ειναι απαισια, οτι και να ειναι ομως, εμπορικο FAIL ειναι φιλτατε. Ποσοι θα τα αγοραζαν αν δεν τα εδιναν "δωρεαν" με τα νεα λαπτοπ? Αν υπηρχε επιλογη ποιο λειτουργικο να παρεις "δωρεαν" με το λαπτοπ, ποσοι θα προτιμουσαν τα 7 και ποσοι τα 8? Απαντησε τιμια σε αυτη την ερωτηση.
qsis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ποσοι θα τα αγοραζαν αν δεν τα εδιναν δωρεαν με τα νεα λαπτοπ? δεν είναι δωρεάν με κανένα laptop, συμπεριλαμβάνονται κανονικά στη τιμή για αυτό και τα λαπτοπ δίχως windows είναι πιο φθηνά 1
sattack Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ναι, οκ, κι εγω το εβαλα σε εισαγωγικα πριν δω το ποστ σου. το νοημα δεν αλλαζει. ειναι τα καλυτερα συμφωνα με τους "γκουρου", αλλα κατι εχουν και "δεν περπατανε". τι?
N3k21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Για όσους έχουν σκαλώσει τόσο πολύ με την απουσία του Start Menu, αλλά δε θέλουν να χρησιμοποιήσουν και 3rd party εφαρμογές για να το επαναφέρουν, προτείνω υπομονή μέχρι τα 8.1. Για όποιον δεν τα έχει δει: - Υπάρχει η δυνατότητα για boot απευθείας σε desktop mode. - Υπάρχει Start Button. - Με το εν λόγω Start Button (ή απλά με Win Key), γυρνάς στην Start Screen, η οποία είναι περισσότερο customizable από αυτή των 8, διαθέτει διαφάνεια (φαίνεται δηλαδή από πίσω το wallpaper του desktop) και ουσιαστικά λειτουργεί όπως ακριβώς το κλασσικό Start Menu. Έρχεται μάλιστα με ένα αρκετά καλό animation, κάτι που συμβάλλει στην αίσθηση του integration της, λεπτομέρεια που έλειπε από τα 8. Θα έλεγα πως θυμίζει αρκετά το Unity Dash του Ubuntu, λειτουργώντας ως launcher εφαρμογών και όχι ως ξεχωριστό gui. Τα 8άρια, παρότι καλό λειτουργικό, με ξένιζαν και μένα. Στα 8.1 όμως δουλεύω όπως ακριβώς και στα 7.
ektor7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 για σενα μπορει να ειναι τα καλυτερα και για μενα να ειναι απαισια, οτι και να ειναι ομως, εμπορικο FAIL ειναι φιλτατε. Ποσοι θα τα αγοραζαν αν δεν τα εδιναν "δωρεαν" με τα νεα λαπτοπ? Αν υπηρχε επιλογη ποιο λειτουργικο να παρεις "δωρεαν" με το λαπτοπ, ποσοι θα προτιμουσαν τα 7 και ποσοι τα 8? Απαντησε τιμια σε αυτη την ερωτηση. Αν δε πίεζε η ms για τη μεταβαση σε νεο λογισμικο,θα ειμασταν στο dos ακομη και δε θα φτάναμε ποτέ στα windows7,με τα νεοφοβικα μυαλά που κουβαλα ο περισσοτερος κοσμος!Και εσυ δεν εξαιρεισαι απο αυτη τη κατηγορία!
oldnew Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αν υπηρχε επιλογη ποιο λειτουργικο να παρεις "δωρεαν" με το λαπτοπ, ποσοι θα προτιμουσαν τα 7 και ποσοι τα 8? Απαντησε τιμια σε αυτη την ερωτηση. Μα κανεις δεν μπορει να απαντησει σιγουρα σε αυτο. Ειμαι βεβαιος οτι εσυ και μια μεγαλη μεριδα που δε θελουν να αλλαξουν συνηθειες θα επαιρνε τα 7. Δεν το λεω ειρωνικα. Καταλαβαινω απολυτα οτι πολοι δεν γουσταρουν μεγαλες αλλαγες. Εχεις καθε δικαιωμα σε αυτο. Και εγω το κανω στο office, οπου εχω μεινει στο παλαιο ui. You can't learn an old dog new tricks, και απο τη στιγμη που για χρονια 8ωρες την ημερα τα δουλευα τυφλο συστημα, ειναι αργα για μενα να παω σε εντελως διαφορετικο ui. Αν και σε καποια pc εχω το τελευταιο office με παλαιο ui. Για ολα υπαρχουν λυσεις. Το θεμα ειναι ομως οτι δεν βγαζω fail το νεο office, ουτε προσπαθω να αποδειξω οτι ειναι χειροτερο. Μετα τα 50 σχεδον ολοι μας δε θα θελουμε αλλαγες. Αλοιμονο αν πρεπει να σταματησει η εξελιξη επειδη εμεις βαρεθηκαμε. Αν θα επρεπε να προβλεψω, στην αρχη με το θαψιμο που φαγανε τα 8, πιστευω θα τα εβαζε δωρεαν ενα 20-30%. Ηδη αλλαζει η εικονα τους. Ολοι εχουν καταλαβει οτι ειναι καλυτερα. Σημερα θα τα εβαζε ενα 50%, και σε κανα χρονο απο τωρα, θα τα προτιμουσε το 70%. Ενα 30% ετσι και αλλιως δεν κανει ποτε αλλαγες ανεξαρτητως καλυτερου ή χειροτερου ui ή ταχυτητας. Ειναι της φιλοσοφιας, don't fix it if it isn't broken. Edit:Θα τα εβαζε παντως το 150% οσων αγοραζουν ταμπλετα. Το νουμερο δεν ειναι λαθος. Θα τα βαζαν και ολοι οσοι ειχαν ταμπλετα με win7.
sattack Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δε πίεζε η ms για τη μεταβαση σε νεο λογισμικο,θα ειμασταν στο dos ακομη και δε θα φτάναμε ποτέ στα windows7,με τα νεοφοβικα μυαλά που κουβαλα ο περισσοτερος κοσμος!Και εσυ δεν εξαιρεισαι απο αυτη τη κατηγορία! χαχαχα, η MS πιεζε και ο αλλος κοσμος ηταν πισω... εδω γελανε. παρεπιπτοντως, οταν εσυ επαιζες με το DOS, εγω ειχα παραθυρα και ποντικι απο το 1987 ο κοσμος εχει αποδειχτει πολλακις οτι μια χαρα προχωραει οταν εχει κατι ξεκαθαρα καλυτερο και βολικοτερο μπροστα του. Ακομα και στις εταιρειες που ειναι πολυ δυσκολοτερες οι αλλαγες, και εκει οι επιλογες τους ηταν παντα σε ακολουθια με τη γενικοτερη ταση της αγορας και οχι με το τι προσπαθησε κατα καιρους να πουλησει η MS
Odyss3us Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το γεγονος οτι τα Xp εχουν ακομα ποσοστο 30% (με αναλογια x86/x64 5 προς 1) ειναι κυριως σε corporate environment που εκει βγαζουν ανεκτα τη δουλεια τους πανω σε παλια Pentium που κρινονται μη αναβαθμισιμαετσι κι αλλιως οπως και να το δει κανεις ειναι ανθρωπινως αδυνατο να σβηστει εντελως μεσα σε μια δεκαετια ενα λειτουργικο που στην εποχη του κυριαρχουσε πανω απο 80% παγκοσμιως σε λειτουργικα και αγγιζε το 90% σε προιοντα της μαμας εταιριαςαυτο θα γινει μονο οταν παει για ανακυκλωση και ο τελευταιος Pentium τωρα για το αν η Microsoft ξαφνικα χαζεψε και φουμαρει καναπεδες ή απλα μερικοι δε ξερουν τι τους γινεται και ζουν στη κοσμαρα τους παραθετω προς γνωση -και συμμορφωση- τις παρακατω προσφατες ειδησεις: οι πωλησεις desktop διανυουν το 5 συνεχομενο τριμηνο στην ιστορια σπαζοντας καθε ρεκορ πτωσης αφου εχουν να πεσουν για 2 συνεχομενα τριμηνα πριν απο το 2000 PC Shipments Fall for 5th Quarter Even as U.S. Decline Slows http://www.bloomberg.com/news/2013-07-10/pc-shipments-shrank-11-percent-in-second-quarter-gartner-says.html σε ενα σημερινο infographic αναφερει οτι τα smartphones ειναι 1 δις παγκοσμιως και τα λαπτοπ μολις 170 εκ. χωρια που οτι λαπτοπ βγαινει απο δω και περα ειναι υβριδικο convertible με touchscreen http://www.techgear.gr/how-easily-someone-could-hack-you-75815/ Η Intel ετοιμάζει νέο Haswell επεξεργαστή για λεπτά tablets χωρίς ανεμιστηράκι http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/intel/%CE%B7-intel-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-haswell-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB-r5101 Worldwide PC Shipments Decline as Tablet Market Expands http://www.voanews.com/content/worldwide-pc-shipments-decline-as-tablet-market-expands/1699482.html Tablet Shipments To Be Neck-And-Neck With PCs By 2014: Gartner http://www.crn.com/news/mobility/240157 ... artner.htm “Consumers want anytime-anywhere computing that allows them to consume and create content with ease, but also share and access that content from a different portfolio of products. Mobility is paramount in both mature and emerging markets,” said Carolina Milanesi, research vice president at Gartner. κατα τα αλλα φερτε πισω το start button βρε παιδια! για αυτους που ζουν και θελουν να παραμεινουν μεσα στις σπηλιες!... ΥΓ.ας ειχαν βγαλει νεο Direct X 12 το οποιο να ηταν συμβατο μονο με WIN8 (οπως εγινε το Dx11 με τα 7) και θα σου ελεγα εγω πως θα εστρωναν το κωλο τους σε χρονο dt οι νιουμπηδες να μαθουν τα σταρτ και τα μετρο για να μη χασουν τα εφε και τα framerates στο νεο Battlefield και το Call of Duty.... 1
sattack Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μα κανεις δεν μπορει να απαντησει σιγουρα σε αυτο. Ειμαι βεβαιος οτι εσυ και μια μεγαλη μεριδα που δε θελουν να αλλαξουν συνηθειες θα επαιρνε τα 7. Δεν το λεω ειρωνικα. Καταλαβαινω απολυτα οτι πολοι δεν γουσταρουν μεγαλες αλλαγες. Εχεις καθε δικαιωμα σε αυτο. Και εγω το κανω στο office, οπου εχω μεινει στο παλαιο ui. You can't learn an old dog new tricks, και απο τη στιγμη που για χρονια 8ωρες την ημερα τα δουλευα τυφλο συστημα, ειναι αργα για μενα να παω σε εντελως διαφορετικο ui. Αν και σε καποια pc εχω το τελευταιο office με παλαιο ui. Για ολα υπαρχουν λυσεις. Το θεμα ειναι ομως οτι δεν βγαζω fail το νεο office, ουτε προσπαθω να αποδειξω οτι ειναι χειροτερο. Μετα τα 50 σχεδον ολοι μας δε θα θελουμε αλλαγες. Αλοιμονο αν πρεπει να σταματησει η εξελιξη επειδη εμεις βαρεθηκαμε. Αν θα επρεπε να προβλεψω, στην αρχη με το θαψιμο που φαγανε τα 8, πιστευω θα τα εβαζε δωρεαν ενα 20-30%. Ηδη αλλαζει η εικονα τους. Ολοι εχουν καταλαβει οτι ειναι καλυτερα. Σημερα θα τα εβαζε ενα 50%, και σε κανα χρονο απο τωρα, θα τα προτιμουσε το 70%. Ενα 30% ετσι και αλλιως δεν κανει ποτε αλλαγες ανεξαρτητως καλυτερου ή χειροτερου ui ή ταχυτητας. Ειναι της φιλοσοφιας, don't fix it if it isn't broken. αφου μιλαμε για τα ποσοστα διεισδυσης και την αποδοχη του κοσμου και αφου και μονος σου το παραδεχεσαι οτι δεν εχουν τραβηξει τα 8 μεχρι τωρα, γιατι χαλιεσαι με το FAIL? αφου επιτυχια δεν ειναι, οπως και να το κανουμε. Δεν χρειαζεται να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, ο μονος λογος που το εκανε αυτο η MS δεν ειναι ουτε η καινοτομια, ουτε η καψουρα της να παει τον κοσμο μπροστα. (Αφου ουτε η "ψωνισμενη" Apple δεν εκανε κατι τετοιο) Ο μονος λογος που το εκανε ειναι για να εξοικειωσει (κατα τη γνωμη της) τον κοσμο με αυτο το περιβαλον, ωστε να πουλησει στην κατηγορια των κινητων & tablet το αντιστοιχο λειτουργικο. το ποσο το πετυχε αυτο φαινεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα