Silverage Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Συγγνώμη συγκρίνεις πρόγραμμα για iso που το χρησιμοποιεί ας πούμε το 50-60% με κάτι που υπάρχει by default σε όλα τα windows και που τώρα χρειάζεσαι πρόγραμμα για να το επαναφέρεις;
ker2zw1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι γρηγορότερα και ο πυρήνας είναι συνολικά καλύτερος από των 7. Αλλά αυτά είναι λογικά τα 8 είναι νεότερο λογισμικό. Το σύνολο όμως ορίζει ένα λειτουργικό και σαν σύνολο είναι χειρότερα.Το desktop μοιάζει κάτι το εξωγήινο στα 8. παράδειγμα Για να ξεκλειδώσω τον υπολογιστή πρέπει πρώτα πατήσω κάποιο άλλο πλήκτρο (δεν έχω tablet). Για να αλλάξω τη background εικόνα στην οθόνη κλειδώματος με boot to desktop και απενεργοποιημένα τα hot corners πρέπει να κάνω τα εξής. 1. Shift + Windows Key για να πάω στο Modern UI 2. Από εκεί μέσω της κάτω δεξιάς hot corner να εμφανίσω ένα μενού. 3. Από εκεί να ανοίξω το PC Settings (κάτι που δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε Desktop όπως και το Modern UI) και από εκεί να αλλάξω τελικά την εικόνα. Δεξι κλικ φιλος και αλλαζεις εικονα........ Γιατι τοση χολη για τα 8???? 2
Crystallization Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιο ειναι το προβλημα σας τοτε,να εχει καποιος στα 8 το κλασσικο start menu με εφαρμογη και το θεωρείται τοσο σπουδαιο και σημαντικό να υπάρχει by default? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους ενδιαφέρει τόσο το Start button! Μάλλον λείπει σε μερικούς που κάνουν εγκατάσταση προγράμματα στο Default Path και μετά δεν μπορούν να βρουν ούτε τα Shortcuts τους.. Εγώ 6 μήνες στα Win8 δεν έχω βρει τον εαυτό μου να αναζητά το Start Button μετά την 3η ώρα λειτουργίας. 1
ektor7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Συγγνώμη συγκρίνεις πρόγραμμα για iso που το χρησιμοποιεί ας πούμε το 50-60% με κάτι που υπάρχει by default σε όλα τα windows και που τώρα χρειάζεσαι πρόγραμμα για να το επαναφέρεις;Χωρις το start menu,παλι μπορω να κανω ολα οσα εκανα και με το start,αλλα χωρις εφαρμογή για mount iso,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το διαγραψεις ή να χαλασει ενα dvd και 15-30λεπτα απο το χρονο σου για να δεις το περιεχόμενο!Σοβαρά καμιά σχέση το ενα με το αλλο.Το ενα ειναι περιττο και το αλλο ειναι μονοδρομος αν θες να κανεις τη δουλεια σου,γρήγορα και ανεξοδα!
spirosd2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους ενδιαφέρει τόσο το Start button! Μάλλον λείπει σε μερικούς που κάνουν εγκατάσταση προγράμματα στο Default Path και μετά δεν μπορούν να βρουν ούτε τα Shortcuts τους.. Εγώ 6 μήνες στα Win8 δεν έχω βρει τον εαυτό μου να αναζητά το Start Button μετά την 3η ώρα λειτουργίας. Μα αυτο δεν μπορούν να καταλάβουν δεν υπάρχει λόγος να το ψάξεις ούτε να εγκαταστάσεις ότι χαζόμαρα κυκλοφορεί, το start menu όπως το ξέραμε παλιά καταργήθηκε get over it και πάμε να μάθουμε να δουλεύουμε το νέο, άμα ξέρεις πως λειτουργεί ένας υπολογιστής όλα τα βρίσκεις και τα συνήθιζεις, απο την μια ζητάτε αλλαγές και απο την άλλη δεν θέλετε να κάνετε καμία υποχώρηση στο interface. 3
ektor7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους ενδιαφέρει τόσο το Start button! Μάλλον λείπει σε μερικούς που κάνουν εγκατάσταση προγράμματα στο Default Path και μετά δεν μπορούν να βρουν ούτε τα Shortcuts τους.. Εγώ 6 μήνες στα Win8 δεν έχω βρει τον εαυτό μου να αναζητά το Start Button μετά την 3η ώρα λειτουργίας. Εγω μονο για shutdown χρησιμοποιουσα το startmenu στα 7,ολα τα υπολοιπα windows explorer! 1
qsis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικό να αυξηθούν αφού τα laptops τα έχουν ήδη μέσα για αυτό κι εγώ έχω σταμπάρει λαπτοπάκι με linux, στο οποίο θα βάλω φυσικά 7αρια 1
ektor7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 για αυτό κι εγώ έχω σταμπάρει λαπτοπάκι με linux, στο οποίο θα βάλω φυσικά 7αρια Αγορασμένα φυσικα,απο το θείο!
qsis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ούτε που θυμάμαι από πού είναι αγορασμένα και δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου, όταν πολλοί γνωστοί μου έπαιρναν ο ένας πίσω από τον άλλο 8αρια με τα μουφο-upgrade (και μόνο ένας τα έχει αφήσει πλέον στον υπολογιστή του) θα μπορούσα κι εγώ το θέμα είναι ότι δε με έπεισαν και συνεχίζουν να μη με πείθουν για να δώσω τα λεφτά μου για αυτά κάποια στιγμή θα πρέπει να αποχωριστώ τα 7αρια και θα το έκανα πολύ ευχαρίστως αν έβρισκα κάτι που να μου τραβάει το ενδιαφέρον. επειδή αυτό όμως δε συμβαίνει συνεχίζω και συνυπάρχω με τα 7 που σίγουρα δεν τους λείπει τίποτα και κάνουν παραπάνω από καλά τη δουλειά τους. ο περισσότερος κόσμος έτσι σκέφτεται, απλά τα πράγματα.. και όταν γενικά δεν ακούγονται πολύ καλά λόγια και δεν γίνεται ο χαμός που γινόταν με τα 7 όπου όποιον βλέπαμε μπροστά μας τον παροτρύναμε να βάλει 7, είναι απολύτως ανεμενόμενο η διάδοση να μην είναι ανάλογη γενικά η ms το έχει πάρει τελείως λάθος σε όλους τους τομείς το τελευταίo καιρό (τι να πρωτοπιάσουμε; κινητά; xbox;) και κυρίως σε αυτόν της επικοινωνίας με το κόσμο και στο να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κόσμου. όταν ξεκαβάλησει το καλάμι και έρθει σε επαφή μη τη πραγματικότητα τα ξαναλέμε 2
ektor7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεξι κλικ φιλος και αλλαζεις εικονα........ Γιατι τοση χολη για τα 8???? Αστους προσπαθουν να μας πείσουν οτι με τα 8,εξαφανηστικα ολες οι επιλογες και οι δυνατότητες των 7!Ακομη λιγο θα μας που οτι στα 8 δεν υπαρχει το control panel! Εδω ουτε ποιο κουμπι να πατησουν για να μπουν στο startmenu,δε ξερουν,ουτε καν οτι εχεις προσβαση και απο το desktop στη charm bar! ούτε που θυμάμαι από πού είναι αγορασμένα και δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου, όταν πολλοί γνωστοί μου έπαιρναν ο ένας πίσω από τον άλλο 8αρια με τα μουφο-upgrade (και μόνο ένας τα έχει αφήσει πλέον στον υπολογιστή του) θα μπορούσα κι εγώ το θέμα είναι ότι δε με έπεισαν και συνεχίζουν να μη με πείθουν για να δώσω τα λεφτά μου για αυτά κάποια στιγμή θα πρέπει να αποχωριστώ τα 7αρια και θα το έκανα πολύ ευχαρίστως αν έβρισκα κάτι που να μου τραβάει το ενδιαφέρον. επειδή αυτό όμως δε συμβαίνει συνεχίζω και συνυπάρχω με τα 7 που σίγουρα δεν τους λείπει τίποτα και κάνουν παραπάνω από καλά τη δουλειά τους. ο περισσότερος κόσμος έτσι σκέφτεται, απλά τα πράγματα.. και όταν γενικά δεν ακούγονται πολύ καλά λόγια και δεν γίνεται ο χαμός που γινόταν με τα 7 όπου όποιον βλέπαμε μπροστά μας τον παροτρύναμε να βάλει 7, είναι απολύτως ανεμενόμενο η διάδοση να μην είναι ανάλογη γενικά η ms το έχει πάρει λάθος σε όλους τους τομείς το τελευταία καιρό και κυρίως σε αυτόν της επικοινωνίας με το κόσμο και με το να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κόσμου. όταν ξεκαβάλησει το καλάμι τα ξαναλέμε Συμφωνώ οτι αν δεν εχει κατι να σε τραβησει,δεν υπάρχει λογος να πας στα 8!Εμενα ομως που μ'αρεσουν και τα χρησιμοποιω,γιατι να μη τα εχω? Εσυ μείνε στα 7 αφου δε σ'αρεσουν,αλλα μη μας τα πρηζετε για ταχα καλύτερα και αλλες μπαρούφοδικαιολογιες! Δεν μπορεις να κανεις τιποτα περισσοτερο με τα 7,απ'οτι εγω με τα 8!Απλα εγω εχω ενα περιβαλλο με εφαρμογές που δεν εχεις εσυ και δε μπορεις να αποκτήσεις ειτε το θες ειτε οχι! Εγω μπορω να επιλεξω αν θα το χρησιμοποιησω ή οχι,εσυ εχεις μονο την επιλογη να μη τα χρησιμοποιησεις! Αν η ελληψη επιλογης τη θεωρείς πλεονέκτημα,αυτο ειναι καθαρά η δικη σου αποψη.Εγω πάντως τη θεωρω μειονέκτημα! Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2013 από ektor7 1
MauMaus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι απιστευτο τι διαβαζεις εδω ! ο ενας λεει τα 8 ειναι αθλια εννωι τα svista με sp2 ειναι μακραν το καλυτερο (XAXAXAXAXAAAAA) τον αλλον τον ενοχλει η ελειψη του σταρτ (εδω σταματαω να ασχολουμε κ να μπαινω σε αντιπαραθεσεις γιατι καταλαβαινω τις γνωσεις του) κ αλλος λεει ειναι τα win8 ειναι αποτυχια , γιατι ειναι ΟΣ για φορητες συσκευες ! φιλε δεν ειναι για φορητες συσκευες ! ειναι ΚΑΙ για φορητες συσκευες ! κυριως ομως ειναι το καλυτερο λειτουργικο που εχει βγει ποτε . απιστευτα γρηγορα με απιστευτους ελιγμους κ δυνατοτητες ! τωρα αν καποιος δεν εχει τις στοιχειωδεις γνωσεις να τα εκμεταλευτει δεν φταινε αυτα .. δουλευω απο την πρωτη μερα τα xp , ta svista (εμπειρια και αυτη) τα 7 και τωρα τα 8 ..
qsis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνώ οτι αν δεν εχει κατι να σε τραβησει,δεν υπάρχει λογος να πας στα 8! Εμενα ομως που μ'αρεσουν και τα χρησιμοποιω,γιατι να μη τα εχω? Εσυ μείνε στα 7 αφου δε σ'αρεσουν,αλλα μη μας τα πρειζεται για ταχα καλύτερα και αλλες μπαρούφοδικαιολογιες! Δεν μπορεις να κανεις τιποτα περισσοτερο με τα 7,απ'οτι εγω με τα 8!Απλα εγω εχω ενα περιβαλλο με εφαρμογές που δεν εχεις εσυ και δε μπορεις να αποκτήσεις ειτε το θες ειτε οχι! Εγω μπορω να επιλεξω αν θα το χρησιμοποιησω,εσυ εχεις μονο την επιλογη να μη τα χρησιμοποιησεις! Αν η ελληψη επιλογης τη θεωρείς πλεονέκτημα τοτε,δικαιομα σου.Εγω πάντως τη θεωρω μειονέκτημα! ούτε σε πρήζω, ούτε προσπαθώ να σε πείσω ότι τα 7 είναι καλύτερα γιατί δεν είναι επί της ουσίας απλά προσπαθώ να δώσω μια ερμηνεία σχετικά με το γιατί δεν είναι τόσο διαδεδομένα, γιατί δεν είναι διαδεδομένα όσο και να χτυπάς το κώλο σου κάτω απλά δεν ενδιαφέρουν το κόσμο όλες αυτές οι παραπάνω δυνατότες τόσο ώστε να κάνει τη μετάβαση, είναι πολύ απλό μιλάμε για ένα προϊόν που απευθύνεται στις μάζες, όμως δεν έχει καταφέρει να γίνει επιθυμητό από αυτές και από αυτή την άποψη είναι αποτύχια και κακό προϊόν όσο καλό κι αν είναι σα λειτουργικό δε μιλάμε για κάτι ψαγμένο που θα αναδείξει τους ψαγμένους χρήστες, αλλά για κάτι που θα πρέπει να είναι εύχρηστο για το καθένα και θα θέλει να το χρησιμοποιεί ο καθένας η ms αυτά δε κάθισε να τα σκεφτεί, αντίθετα ονειρεύτηκε ενοποιησείς λειτουργικών και τάμπλετ με rt ας τα λουστεί λοιπόν και όταν βγάλει τα 9 ελπίζουμε να σοβαρευετεί 2
ektor7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ούτε σε πρήζω, ούτε προσπαθώ να σε πείσω ότι τα 7 είναι καλύτερα γιατί δεν είναι επί της ουσίας απλά προσπαθώ να δώσω μια ερμηνεία σχετικά με το γιατί δεν είναι τόσο διαδεδομένα, γιατί δεν είναι διαδεδομένα όσο και να χτυπάς το κώλο σου κάτω απλά δεν ενδιαφέρουν το κόσμο όλες αυτές οι παραπάνω δυνατότες τόσο ώστε να κάνει τη μετάβαση, είναι πολύ απλό μιλάμε για ένα προϊόν που απευθύνεται στις μάζες, όμως δεν έχει καταφέρει να γίνει επιθυμητό από αυτές και από αυτή την άποψη είναι αποτύχια και κακό προϊόν όσο καλό κι αν είναι σα λειτουργικό δε μιλάμε για κάτι ψαγμένο που θα αναδείξει τους ψαγμένους χρήστες, αλλά για κάτι που θα πρέπει να είναι εύχρηστο για το καθένα και θα θέλει να το χρησιμοποιεί ο καθένας η ms αυτά δε κάθισε να τα σκεφτεί, αντίθετα ονειρεύτηκε ενοποιησείς λειτουργικών και τάμπλετ με rt ας τα λουστεί λοιπόν και όταν βγάλει τα 9 ελπίζουμε να σοβαρευετεί Μιλας σοβαρα.Εχει φτασει το 7.5% μεσα σ'ενα χρονο,σε μια περιοδο που τα desktop&laptop εχουν σημαντική πτωση στην αγορα και τα tablets μεγαλη εξαρση σε σημείο που εξαφανησαν σχεδων τα netbook(μια σημαντικη αγορα που βοήθησε αρκετα την εξαπλωση των 7) και τη θεωρείς αποτυχία???Οτι μας βολεύει βλεπουμε???
qsis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 δηλαδή τα 7 με τους νέους υπολογιστές κυρίως πουλούσαν; τα vista τότε γιατί όχι; γιατί εγώ θυμάμαι να βάζω παντού 7 και σε αυτά που είχα αγοράσει με 8 και xp ακόμα , αλλά σε τίποτα δεν πέρασα 8 επίσης πόσο μειώθηκαν τελοσπάντων οι πωλήσεις η/υ; μη μου αρχίζεις το παραμύθι με τη φούσκα των tablet.. οι υπολογιστές ακόμα πουλάνε πάρα πολύ. εσύ πήρες νέο υπολογιστή για να βάλεις τα 8; εγώ μια χαρά τα βλέπω πάντως, εσύ προσπαθείς να τα βολέψεις στο μυαλό σου για να δικαιολογήσεις αυτό που σου αρέσει και αυτό επειδή έχεις εμπάθεια με το θέμα ενώ εγώ κυρίως αδιαφορία σχετικά με τα 8 και το μέλλον τους (μαζί με τη πλειοψηφία του πλανήτη)
ektor7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 δηλαδή τα 7 με τους νέους υπολογιστές πουλούσαν; τα vista τότε γιατί όχι; επίσης πόσο μειώθηκαν τελοσπάντων οι πωλήσεις η/υ; μη μου αρχίζεις το παραμύθι με τη φούσκα των tablet.. εσύ πήρες νέο υπολογιστή για να βάλεις τα 8; εγώ μια χαρά τα βλέπω πάντως, εσύ προσπαθείς να τα βολέψεις στο μυαλό σου για να δικαιολογήσεις αυτό που σου αρέσει Γιατι τα vista ειχαν θεματα με το hardware!Ηταν πολυ βαρια για εκεινο το καιρο,συν το οτι ηταν τεραστια αλλαγη απο το xp και ανωρημο σαν λειτουργικο!Και τα netbooks ειχαν κανει την εξαρση τους τη περιοδο που βγηκαν τα 7 και οσα υπηρχαν πριν ετρεχαν xp!Τα 7 βγηκαν το μισο του 2009,με καλυτερο hardware στην αγορα και βελτιομενο σε σχεση με το προκατοχο του! Τα 8 βγηκαν το μισο του 2012,με εξαφανησμενη τελειως την αγορα των netbooks,εξαρση των παμφτηνων android tablets και το hardware σε επιπεδα τοσο ψηλα απο το 2010,που να μη δικαιολογουσε την αγορα καινουριου λαπτοπ ή ντεσκτοπ τουλαχιστο για 4-5 χρονια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα