Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Έλεος τι βλέπουμε εδω μέσα.Οτι το να χρειάζεσαι 3rd party app για να έχεις τα windows όπως τα θες είναι feature. Ελπίζω το κινητό*** να το κρατάς με το σωστό χέρι γιατί έχει και αυτό features και δεν πιάνει σήμα αν το κρατάς όπως κι όπως. Στα 7 ας πουμε δεν υπαρχουν προγραμματα που αλλαζαν την εμφανιση του (docks και αλλα πραματα). Εκει δεν χρειαζοσουν 3rd party apps για να τα κανεις οπως θες? Δεν βλεπω που ειναι το περιεργο, ειλικρινα. Δηλαδη, διαβαζω το post σου, το ξαναδιαβαζω, και αναρωτιεμαι... "τι ειπε το παλικαρι τωρα?". Δηλαδη δεν σου φτανει που σε αφηνει να τα παραμετροποιησεις οπως θες, θες να το κανεις και κατα το installing ας πουμε? Πραγματικα, δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Στο android δεν εχει 3rd party launchers? Da fuck ρε παιδες, την παλευεται? Για αυτό το λόγο θα μπορούσε η Microsoft να έχει βγάλει διαφορετικές εκδόσεις των Windows και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Windows 8 Desktop Edition Windows 8 Tablet Edition Και windows 8 bad pc edition windows 8 windows 7 edition windows 8 back to windwos XP edition και λοιπα. Απτη στιγμη που το φτιαχνεις οπως θες, δεν βλεπω που ειναι το προβλημα. Στα 7 μπορω εγω που θελω το metro να το βαλω? ΟΧΙ. Στα 8 μπορω να βαλω την startbar των 7? ΝΑΙ...εξηγησε μου που ακριβως εντοπιζεις το μειονεκτημα σε αυτο Χρειάζεσαι ξεχωριστό πρόγραμμα για iso.Και τί, αυτό τα κάνει καλύτερα. απο τα 7;Και γαμώ τα επιχειρήματα λέμε!Εσυ ξεκινησες για τα 3rd party tools που σε ενοχλουν στα 8, στα 7 γιατι δεν σε ενοχλουνε, που για να κανεις βασικα πραματα ηθελες 3rd party tools? Οτι ναναι λεμε επειδη σε ενα φορουμ τεχνολογιας γραφουν ατομα που τους αρεσει να ασχολουνται, εκτος απο γνωσεις εχουν και ορεξη και χρονο, και μπορουν να κατσουν να ασχοληθουν ωρα για να κανουν τα win8 λειτουργικό λειτουργικο, παραγνωριζουν το γεγονος οτι υπαρχουν και οι υπολοιποι που θελουν να δουλεψουν κατι out of the box, αμεσως και χωρις προβληματα. Και οτι δεν ξερουν πως να το κανουν, να το βρισκουν αμεσως διαισθητικα και οχι ψαχνοντας τα φορουμ και τα google... Εγω δεν ειμαι ουτε νοικοκυρα, ουτε παππους που επιασε πρωτη φορα pc στα γεραματα, εχω υπολογιστη απο το 1983. Ομως πλεον ΒΑΡΕΘΗΚΑ. δεν εχω ορεξη ρε παιδι μου αλλο να ασχολουμαι να παραμετροποιησω το pc μου για να γινει λειτουργικο. Θελω να το ανοιγω και να μπορω αμεσως να το δουλεψω χωρις να το παραμετροποιησω πρωτα. Γινεται? Γιατι δηλαδη πρεπει να μαθω gestures και κρυφες γωνιες και αλλες μ**κιες? Γιατι να πρεπει να κατσω να ψαξω πως να τα απενεργοποιησω ολα αυτα? Εσας μπορει να σας αρεσει να παιζετε, να τη βρισκετε οταν μετα απο 30 ωρες ενασχολησης καταφερατε να κανετε το pc σας να μπουταρει 3 δευτερολεπτα γρηγοροτερα, αλλα υπαρχουν αλλοι που δεν εχουν τετοια σκασιλα. Σα να λεμε εχετε αλλαξει 150 roms στο android σας και βρηκατε ποια ειναι η καλυτερη και σταθεροτερη. Καληνυχτα. Για αυτο ειναι FAIL τα 8 σε σχεση με τα 7. Γιατι δεν εχει ολος ο κοσμος τη σκασιλα να κατσει να βρει πως πρεπει να παραμετροποιησει το pc του μεχρι να γινει λειτουργικο. Δεν μας λες , τι θα σου παρει περισσοτερη ωρα, να κανεις mount ενα iso σε ενα out of the box 7 η να κατεβαζεις το παλιο start menu στα windows 8? Αμα βαλεις και την διαφορα στο load time, μεχρι να ανοιξεις τα 7αρια και να κατεβασεις ενα iso προγραμμα θα σου εχω κανει τα 8 ιδια με τα 7....σλουρπ Δεν μπορώ να καταλάβω.Τόσο δύσκολο ήταν κατά την εγκατάσταση να σε βάζει να επιλέξεις αν θες μενού α λα 7 η 8;Όποιου του άρεσαν το επέλεγε και τέρμα.Οι άλλοι τα χρησιμοποιούσαν όπως και τα παλιότερα.Και όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι, ειδικά με τα 30 ευρώ που έκανε στην αρχή.Έτσι θα εκμεταλεύοταν την ταχύτητα χωρίς να χάνουν απο εμφάνιση.Εγώ τουλάχιστων θα τα έβαζα καθώς θα ήταν σαν ένα μεγάλο patch για τα 7 και όχι κάτι τελείως διαφορετικό.Και μια για οσους θελουν XP. Η windows 98. Η dos. H μονο πλακακια αλλα windows phone. Δηλαδη το προβλημα σου ειναι τα 2 λεπτα που θα ξοδεψεις, οποτε το λειτουργικο ειναι fail και αποτυχια. ΜΑΛΙΣΤΑ! Λοιπόν για να δείτε πόσο τυφλός -κατ' εμέ- ήταν ο Balmer: Αν τα win8 κυκλοφορούσαν με ενσωματωμένες και επιλέξιμες τις 2 εφαρμογές της stardock (Start8 και ModernMix), έστω και σε μίνιμαλ περιορισμένες εκδόσεις, αυτή τη στιγμή είμαι βέβαιος πως θα διαβάζαμε άλλα στατιστικά στοιχεία. Οπως ακριβώς έκανε στα vista/7 που ενσωμάτωσε μινιμαλ έκδοση του Diskeeper defrag (της condusiv). Αυτο δειχνει ποσο ηλιθιοι ειναι ορισμενοι χρηστες παντως ..αν δεν αγοραζουν κατι γιατι θα τους παρει περιπου 1 (η λιγοτερο?) λεπτο να το φερουν στα μετρα τους, κλαφτα
ALLisCHAOS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 and the battle still continues!!νομίζω πως αυτή η διαμάχη "to be 8 or not to be" θα μπορεί να συνεχίζεται επ άπειρον..οπότε συμβιβαστείτε οι μεν με τους δε...σε κάποιους αρέσει η μέρα, σε άλλους η νύχτα,έτσι και έδω σε κάποιους αρέσουν σε κάποιους όχι...όσους σας αρέσει βάλτε τα,όσους όχι περιμέντε για τα επόμενα...
sattack Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο δειχνει ποσο ηλιθιοι ειναι ορισμενοι που πιστευουν οτι ολοι οι χρηστες Η/Υ μπορουν να φερουν σε 1 λεπτο στα μετρα τους την καθε ανοησια που θελει να επιβαλει η MS:
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο δειχνει ποσο ηλιθιοι ειναι ορισμενοι που πιστευουν οτι ολοι οι χρηστες Η/Υ μπορουν να φερουν σε 1 λεπτο στα μετρα τους την καθε ανοησια που θελει να επιβαλει η MS:Αυτο ισχυει!Ξερω αρκετα ατομα,που πρεπεις να τους βαζεις ολα τα προγραμματα που δουλευουν στο desktop,γιατι απλα δε ξερουν τιποτα αλλο απο το λογισμικο!Το startmenu ειναι μονο για να κανουν shutdown! Οποταν να φτιαξει και ενα λογισμικο που να εχει μονο ενα desktop,τιποτα αλλο!Να μπορουν βρε παιδι μου να δουλευουν οι άνθρωποι,χωρις explorer,startmenu,libraries,control panel κ.α. τετοιες μαλακιες για να τους αποσυντονιζουν!
Zaknafein Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο ισχυει! Ξερω αρκετα ατομα,που πρεπεις να τους βαζεις ολα τα προγραμματα που δουλευουν στο desktop,γιατι απλα δε ξερουν τιποτα αλλο απο το λογισμικο!Το startmenu ειναι μονο για να κανουν shutdown! Οποταν να φτιαξει και ενα λογισμικο που να εχει μονο ενα desktop,τιποτα αλλο!Να μπορουν βρε παιδι μου να δουλευουν οι άνθρωποι,χωρις explorer,startmenu,libraries,control panel κ.α. τετοιες μαλακιες για να τους αποσυντονιζουν! Έχεις προσπαθήσει ποτέ να δείξεις σε καμιά γραμματέα ή σε κάποιον υπάλληλο τεσπά πως να κάνει tweak τα windows του υπολογιστή του; Εσύ το λες ειρωνικά αλλά δεν φαντάζεσαι πόσο βολική θα ήταν μια τέτοια έκδοση
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Έχεις προσπαθήσει ποτέ να δείξεις σε καμιά γραμματέα ή σε κάποιον υπάλληλο τεσπά πως να κάνει tweak τα windows του υπολογιστή του; Εσύ το λες ειρωνικά αλλά δεν φαντάζεσαι πόσο βολική θα ήταν μια τέτοια έκδοση Η ηρωνεια ειναι γιατι,δε γινεται να φτιαχνουν ενα λογισμικο για καθε κατηγορία ανθρωπων!Η μανα μου ανηκει σ'αυτη την κατηγωρια που δε ξερει τιποτα αλλο περα απο τα προγραμματα της δουλειας και το browser και φυσικα ολα shortcuts στο desktop(xp,vista,win7)! Μονο στα 8 τα εχει ολα στο startmenu,το γιατι το καταλαβαινεις! Ουσιαστικα δε εχει κερδίσει κατι,απλα με τα 8 μενει καθαρο το desktop,τιποτα αλλο! 1
pigeon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν ας το ξαναπάμε άλλη μια: Λειτουργικό !== Shell Λειτουργικό == Shell + Kernel. ..που δείχνει το τεράστιο πρόβλημα επικοινωνίας και παρωπίδων. Οι μισοί κατακρίνουμε το λειτουργικό γιατί δεν μας αρέσουν τα πλακίδια και οι άλλοι μισοί το θεοποιούμε γιατί μπουτάρει σε 15sec. Καληνύχτα και καλή τύχη.. Και φυσικά η αλήθεια είναι στη μέση, εκεί που ήταν πάντα δηλαδή... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα