ALLisCHAOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ ένα έχω να πω. Linux και ξερό ψωμί. Είμαι ένας από το 1.52% που έχουν linux και απόλυτα ικανοποιημένος. Αν τα windows δεν ήταν προεγκατεστημένα στα laptops ή αν μπορούσες να διαλέξεις την ίδια μάρκα laptop ή με Linux ή με windows λογισμικό, τότε το διάγραμμα θα ήταν διαφορετικό. βρες μου διαφορες του διορθωμενουν post με το δικο σου...η ουσια ειναι πως με τα ΑΝ δεν γ@@@σε κανεις.... 1
lepaterious Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ ένα έχω να πω. Mac και ξερό ψωμί. Είμαι ένας από το 7% που έχουν macintosh και απόλυτα ικανοποιημένος. Αν τα windows δεν ήταν προεγκατεστημένα στα laptops ή αν μπορούσες να διαλέξεις την ίδια μάρκα laptop ή με mac ή με windows λογισμικό, τότε το διάγραμμα θα ήταν διαφορετικό. Αν το osx έβγαινε για τους εκατομυρια συνδιασμους hardware και όχι για αυτους που φτιάχνει η apple να δω αν θα έλεγες τα ίδια... 2
billxl Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ωπα ρε μειοψηφια!! ο βασιλης λεβεντης των λειτουργικων εισαι !!! Σσσσσσ, τι λέει τώρα το παλικάρι. Εγώ ασχολούμαι με AmigaOS 3.1 & 4.1!!!! Μιλάμε για το 0,000000000001%!
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Windows XP +7 είναι τα καλυτερα Τεκμηριωμένη άποψη με πολλά επιχειρήματα..
panos2171 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Tα ΧP ήταν πολύ καλά για την εποχή τους. Δεν ξέρω βέβαια αν ήταν καλύτερα από τα 98 γιατί δεν τα έχω δουλέψει. Τα Vista ήταν τραγικά ενώ τα 7 το τοπ λογισμικό μέχρι να βγουν τα 8 τα οποία ουσιαστικά είναι τα 7αρια με κάποιες βελτιώσεις και την προσθήκη των πλακιδίων.
Crystallization Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ ένα έχω να πω. Mac και ξερό ψωμί. Είμαι ένας από το 7% που έχουν macintosh και απόλυτα ικανοποιημένος. Αν τα windows δεν ήταν προεγκατεστημένα στα laptops ή αν μπορούσες να διαλέξεις την ίδια μάρκα laptop ή με mac ή με windows λογισμικό, τότε το διάγραμμα θα ήταν διαφορετικό. Έχεις και συμβατότητα ακόμα και με τους εξωγήινους (βλ. Independence Day) τα 8 τα οποία ουσιαστικά είναι τα 7αρια Τα 7 ήταν XP με άλλο interface (πάνω κάτω).Τα Win8 είναι φτιαγμένα σχεδόν από την αρχή.
N3k21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω.Τόσο δύσκολο ήταν κατά την εγκατάσταση να σε βάζει να επιλέξεις αν θες μενού α λα 7 η 8;Όποιου του άρεσαν το επέλεγε και τέρμα.Οι άλλοι τα χρησιμοποιούσαν όπως και τα παλιότερα.Και όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι, ειδικά με τα 30 ευρώ που έκανε στην αρχή.Έτσι θα εκμεταλεύοταν την ταχύτητα χωρίς να χάνουν απο εμφάνιση.Εγώ τουλάχιστων θα τα έβαζα καθώς θα ήταν σαν ένα μεγάλο patch για τα 7 και όχι κάτι τελείως διαφορετικό. Άδικο δεν έχεις, δες όμως τα 8.1 και το ξανασυζητάμε. Οι ελάχιστες αλλά σημαντικές αλλαγές στο GUI, καθώς και η δυνατότητα boot to desktop, αλλάζουν σημαντικά την αίσθηση συνοχής του λειτουργικού. Τα 8.1 μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακριβώς όπως τα 7. Η Start Screen στα 8.1 είναι απλά ένα εξελιγμένο Start Menu, αρκετά βολικότερο μάλιστα. Στην τελική, ούτε στα 7 μπορούσες να επαναφέρεις το κλασσικό Start Menu των 9.x (κάτι που γινόταν στα XP και προσωπικά με βόλευε), δεν είδα και πολλούς να γκρινιάζουν γι' αυτό όμως. Άμα έβαζαν και ένα shut down μενού στη Start Screen, δε θα υπήρχε καμία απολύτως διαφορά στην εμπειρία χρήσης (φαντάζομαι κι αυτό θα μπορούσε να λυθεί με το pin-άρισμα κάποιου script βέβαια).
pigeon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Τα 7 ήταν XP με άλλο interface (πάνω κάτω).Τα Win8 είναι φτιαγμένα σχεδόν από την αρχή. Say whaaaaaaat? System level developer κ έτσι;
Crystallization Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Say whaaaaaaat? System level developer κ έτσι; Δεν πιάνω την ειρωνεία,αν δεις under the hood δεν είναι και ΦΟΒΕΡΕΣ οι αλλαγές. Ενώ τα Win8 σχεδιάστηκαν εκ νέου.. Ταπεινή μου άποψη πάντα.
ektor7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Άδικο δεν έχεις, δες όμως τα 8.1 και το ξανασυζητάμε. Οι ελάχιστες αλλά σημαντικές αλλαγές στο GUI, καθώς και η δυνατότητα boot to desktop, αλλάζουν σημαντικά την αίσθηση συνοχής του λειτουργικού. Τα 8.1 μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακριβώς όπως τα 7. Η Start Screen στα 8.1 είναι απλά ένα εξελιγμένο Start Menu, αρκετά βολικότερο μάλιστα. Στην τελική, ούτε στα 7 μπορούσες να επαναφέρεις το κλασσικό Start Menu των 9.x (κάτι που γινόταν στα XP και προσωπικά με βόλευε), δεν είδα και πολλούς να γκρινιάζουν γι' αυτό όμως. Άμα έβαζαν και ένα shut down μενού στη Start Screen, δε θα υπήρχε καμία απολύτως διαφορά στην εμπειρία χρήσης (φαντάζομαι κι αυτό θα μπορούσε να λυθεί με το pin-άρισμα κάποιου script βέβαια). 1.Το start menu του 8 και του 8.1,ειναι τα ιδια.Το μονο που αλλαζει ειναι περισσοτετες επιλογες στο μεγεθος των live titles,τιποτα αλλο!2.Στα 7,οπως και στα 8 μπορεις να βαλεις οτι start menu θες,δεν ειναι τιποτα το δυσκολο ουτε το σπουδαίο! 3.Στο 8.1 υπαρχει επιλογη shutdown,απλα αντις αριστερο κλικ(windows7) στο εικονιδιο του start,κανεις δεξί κλικ(windows8) και σου εμφανιζει τις επιλογες μαζι με την επιλογη του shutdown!
Xero1991 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 3.Στο 8.1 υπαρχει επιλογη shutdown,απλα αντις αριστερο κλικ(windows7) στο εικονιδιο του start,κανεις αριστερο κλικ(windows8) και σου εμφανιζει τις επιλογες μαζι με την επιλογη του shutdown! δεξί μήπως εννοείς? Γιατί και στα 2 αριστερό δεν κάνεις 1
ektor7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν πιάνω την ειρωνεία,αν δεις under the hood δεν είναι και ΦΟΒΕΡΕΣ οι αλλαγές. Ενώ τα Win8 σχεδιάστηκαν εκ νέου.. Ταπεινή μου άποψη πάντα. Η ταπεινή σου αποψη ειναι τελείως ακυρη!Τα 8 ειναι η βελτιωση των 7 με την προσθήκη του modern ui! Ειναι τα μοναδικα λογισμικα της ms που ξεπερνουν το 90% συμβατοτητας,ενω το xp με τα 7 δεν εχουν καμια σχεση μεταξύ του και δεν ειναι καν συμβατα σε κατι! 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν πιάνω την ειρωνεία,αν δεις under the hood δεν είναι και ΦΟΒΕΡΕΣ οι αλλαγές. Ενώ τα Win8 σχεδιάστηκαν εκ νέου.. Ταπεινή μου άποψη πάντα. Ευπροσδεκτη η αποψη προφανως, απλα εαν δεν σου κανει κοπο, υποστηριξε την με επιχειρηματα. Τι εννοεις με το "under the hood" και τι εχεις δει οταν εκανες την συγκριση? 1
Odyss3us Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 οχι αλλο καρβουνο παιδες ελεος! τα XP ειχαν 16/32bit αρχιτεκτονικη και αλλο kernel ενω απο τα Vista κι επειτα 32/64bit η συντριπτικη πλειοψηφια συσκευων με Xp drivers δεν λειτουργουσε στα Vista ουτε ηταν συμβατα για να γραφτουν νεοι οδηγοι 32bit! οποτε η αλλαγη λειτουργικου ηταν επιπονη και με "κοστος" αλλαγης πολλων περιφερειακων... αντιθετως οτι λειτουργουσε στα Vista δουλευε και στα 7 κοκ. τα τοτε σαραβαλακια με Pentium4 δεν ηταν ετοιμα να αντεξουν το aero των vista ποσο μαλλον η πλειοψηφια των laptop με Celeron και κατω απο 2gb μνημης γιαυτο και αρκετοι παρεμειναν στα XP, και μισησαν τα vista δεν υπηρχε τοτε ικανο mainstream hardware να υποστηριξει τα Vista σε αντιθεση με τα 7 που ηρθαν κουτι, προσωπικα ειχα τη τυχη να αναβαθμισω εκεινη την εποχη σε c2duo e8600 με 4gb μνημης και δεν ειχα κανενα προβλημα με τα Vista ωστοσο εβλεπα τα μοιραια προβληματα που δημιουργουνταν στα παλιοτερα μηχανηματα που ειχα οπως και του τί γινοταν γυρω μου... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα