qsis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το έχω πάθει κι εγώ αυτό με android tablet στο παρελθόν (δε ξέρω βέβαια αν θα είχα την ίδια γνώμη αν αυτό το ταμπλετ ήταν 7αρακι) και είμαι γενικά επιφυλακτικός με το θέμα των tablet κι ενώ πάλι με έχει πιάσει να δώσω λεφτά για android tablet, κρατιέμαι από την άλλη ενώ κάποτε έλεγα "κάτσε να έρθουν τα windows tablet να τα σβήσουν όλα" , πλέον μου έχει φύγει και αυτός ο ενθουσιασμός μιας και δε βρίσκω το λόγο να τρέχω προγράμματα του λαπτοπ/desktop σε μια ταμπλέτα μάλλον θεωρώ μούφα τις ταμπλέτες πάντως αυτοί οι πολλοί που λες, δεν είναι και τόσο πολλοί γιατί αν ήταν θα πουλούσαν
Odyss3us Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 τα πραγματα ειναι πολυ απλα, οσοι εχουν ηδη desktop και θελουν να πανε και σε μια φορητη πλατφορμα εκει που θα διεθεταν 600-800 ευρω για ενα λαπτοπ τωρα θα το διπλοσκεφτουν και ενδεχομενως παρουν wintablet, οσοι παλι εχουν ηδη desktop + laptop και δε μπρουν να διαθεσουν πανω απο 300 ευρω τοτε θα πανε σε καποιο φτηνο android (τα 300 ευρω φαινεται να ειναι το οριο των φτηνων κατι ομως που ο baytrail θα το αλλαξει...) εγω προσωπικα μαζι με τα 2 desktop εχω εδω και 2+ χρονια ενα 13αρι samsung laptop το ειχα παρει στα 750 ευρω και πλεον θα το δωσω για να παρω το Acer iconia w700 ηδη στις διακοπες και στο σπιτι εχω απηυδησει να βαζω μαξιλαρακια, cooling stands κλπ επιτελους μπορω να εχω ενα κανονικο υπολογιστη στο χερι και να το κραταω οπως ενα βιβλιο
pigeon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως, τα θέματα "win8 εναντίον όλων" έχουν ξεπεράσει σε επίπεδα ελιτισμού και κλαρινομαγκιάς, κάθε νοσηρή φαντασία. Ορισμένοι, όχι όλοι -το τονίζω- , δεν την παλεύετε! Εχω την εντύπωση πως αν δεν υπήρχε 70% ανεργία στους νέους (what? πού?), ίσα που θα βαράγατε και μια χούντα για να εξορίσετε όσους δεν έχουν iphone44/ lumia2010 , τζινάκι με 250ε και γυαλιστερή ταμπλέτα με win8. Αναφέρομαι κυρίως στα σχόλια περί winxp=δημόσιο, win7=οπισθοδρομικοί κτλ. Εκατοντάδες σχόλια από early adopters κάθε τεχνολογίας έχουμε διαβάσει και ανεχθεί τόσα χρόνια. Αυτά δεν είναι τέτοια σχόλια, είναι καθαρός καγκουρισμός. Σιγά μη βάλουμε win8 για να λέμε οτι "ανήκουμε" (belong) και να μας γουστάρετε. Βασικά, μου θυμίζει έντονα κάτι συζητήσεις και chat δεκαετίας '90 με κάποιους που μόλις πήγαν ΚΟΡΕΛΚΟ ή ΚΟΝΤΟΛΕΦΑ, νόμιζαν οτι έγιναν (το λιγότερο!) Bill Gates της Κάνιγγος. Για όποιον έζησε τότε... ..και ναι, τρολάρω, αλλά μερικοί δεν είστε για τίποτε ανώτερο. , 1
ektor7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το έχω πάθει κι εγώ αυτό με android tablet στο παρελθόν (δε ξέρω βέβαια αν θα είχα την ίδια γνώμη αν αυτό το ταμπλετ ήταν 7αρακι) και είμαι γενικά επιφυλακτικός με το θέμα των tablet κι ενώ πάλι με έχει πιάσει να δώσω λεφτά για android tablet, κρατιέμαι από την άλλη ενώ κάποτε έλεγα "κάτσε να έρθουν τα windows tablet να τα σβήσουν όλα" , πλέον μου έχει φύγει και αυτός ο ενθουσιασμός μιας και δε βρίσκω το λόγο να τρέχω προγράμματα του λαπτοπ/desktop σε μια ταμπλέτα μάλλον θεωρώ μούφα τις ταμπλέτες πάντως αυτοί οι πολλοί που λες, δεν είναι και τόσο πολλοί γιατί αν ήταν θα πουλούσαν Δε πρόκειται να σβήσουν τα android,αλλα στα tablets θα τα συρικνωσουν αρκετά!Στα smartphones,τα android, δε βλεπω να χανει την παντοκρατορια του για παρα πολλα χρονια ακομη!Ειναι το καλυτερο λογισμικο σ'αυτη τη κατηγορία και αυτο ειναι αδιασφησβητητο! Δε πουλουν γιατι με 500€ νομιζω κανεις δε θυσιάζει ευκολα ενα λαπτοπ με i5 για ενα tablet με atoms! Με τις 500αρες που δινουν για τα ipad,εχουμε ξανασυζητηση αρκετές φορες γιατι τα ακουμπουν χωρις να βλεπουν τι επιλογες εχουν!
mtifosi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το ακουσαμε και αυτο το android το καλυτερο mobile λογισμικο...αλλο καλυτερο και αλλο κανουμε οτι θελουμε με αυτο... Οσο για τα W8 οποιος ειναι με 7 δεν υπαρχει κανενας λογος να παει σε αυτα και αυτο το δειχνουν και τα ποσοστα τους απλα πραγματα.
fsbmaniac Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τα 8 ειναι ΠΟΛΥ γρηγορα.....με διαφορα απο οποιοδηποτε λειτουργικο υπαρχει...χρονοι εκιννησης φορτωματος ολα... τα σπανε !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ..και ναι, τρολάρω not really 1
pigeon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 not really Λύγισα, σε μια στιγμή αδυναμίας.. Πάνω που θα έγραφα μόνο: "Πρωτάθλημααα - Κυπελόοο".
oldnew Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Λίγο off topic, μιας και βασικά όλοι ξεφυγαμε. Η εμπειρία μου με win 8 tablet αν εξαιρέσουμε καποιες παιδικές ασθένειες, γιατί χρειαζεται βελτίωση ακόμα σε αρκετά σημεία το όλο οικοσύστημα, είναι πολύ καλύτερη του αναμενομενου. Ειδικα μετα τη χρηση μιας πένας για να παταω στην οθόνη, (σε desktop εφαρμογές), ορισμένες εργασίες γίνονται εξαιρετικά καλυτερα απο οποιοδήποτε λάπτοπ με ποντίκι. Αφού πλεον έχω συνηθησει τόσο πολύ να δουλεύω excel με την πένα, που οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται αστείο. Ξέρω οτι δε θα το πιστέψετε αλλά έτσι είναι. Στο δωμάτιο έχω pc με 22 ίντσες, και όλη τη δουλεια την κάνω στο κρεβάτι ξαπλωμένος στην οθόνη 11.6 της ταμπλετας με την πένα.. Με τροπο που δε γίνεται με κανένα λάπτοπ. Τελευταια είχα παει στη λογιστρια να κάνω τη δήλωση. Πρεπει να με πέρασε για λίγο τρελό μιας και συνέχεια παταγα με το δάχτυλο τα μενού της οθόνης της.. Μου λέει να γράψω το pass του κλειδαριθμου, και παταγα στην οθόνη το κουτάκι να πεταχτεί το πληκτρολόγιο!! Δε περιμένω να το καταλαβετε ακόμα, αλλά θα συμβεί και σε σας αυτό κάποτε και θα γελατε με τα ποντίκια, και με όσα γραφατε για τις ταμπλέτες. Μόλις αυξηθούν και οι metro ui εφαρμογές και αποκτήσει ότι και το ανδροιντ, ελάτε να συζητησουμε τι θα σας λείπει απο μια τέτοια ταμπλέτα.
Crystallization Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιά W8 ποιά W7 ποιά XP ποιά MAC. Υπάρχουν 4,11% που χρησιμοποιούν ακόμα Vista... Τα Windows Vista SP2 δεν έχουν και πολλά να ζηλέψουν από τα Windows 7.. άσχετα αν τα αποκαλούμαι ακόμα sVista λόγω του fail opening που έκαναν. 1
gon1332 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 γιαυτο πηγαν απατα. Παραπληροφόρηση και φλώροι χρήστες. Είναι ό,τι πιο σωστό έβγαλε η Microsoft μέχρι στιγμής. Laptop του 2011 με προεγκατεστημένα win7 δεν πήγαινε έτσι με εγκατεστημένα win8. Από εμένα ένα μεγάλο μπράβο στην Microsoft. Αργότερα θα καταλάβετε τί χάνετε όσοι αρνείστε να τα δοκιμάσετε. 1
carp82 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ο καθένας έχει την άποψη του για τα win8 εγω προσωπικά τα αντιπαθησα. Απο ένα απλό πραγματακι. Πχ. θες να μπεις σε ασφαλει λειτουργία. Στα win 7 κλασικα κατα την εκκίνηση πατάς f8 επιλέγεις απο το μενού και όλα οκ. Στα win 8 πρέπει να μπεις μέσα απο τα win να πας ρυθμίσεις και να επιλέγεις στην επόμενη επανεκινηση να μπει σε ασφαλει λειτουργία. Και λέω εγω τώρα ότι μια στις χίλιες δεν μπορείς να μπεις στα win απο κανονική εκκίνηση τι γίνετε; Πως μπαίνεις σε ασφαλει λειτουργία; Υπάρχουν κάποια θέματα και που πρέπει να λυθούν. Ελπίζω στα 8.1 να τα διορθώσουν . ( δεν είδα στη μπετα έκδοση της 8.1 τι αλλαγές έχουν κανει) Sent from my iPhone using Insomnia <p>Mια χαρα αναβαθμιση ειναι τα 8.</p> <p> </p> <p>Αλλα δυστυχως ο πολυς κοσμος ειναι αμαθης και πολυ ασχετος με την τεχνολογια. Ιδιως στο Αμερικα, αλλα και εδω.</p> <p> </p> <p> </p> <p>Ολοι εσεις που κραζετε τα 8ρια, ειναι τοσο δυσκολο να βαλετε ενα start menu? Οχι, 30" υποθεση ειναι.</p> <p> </p> <p>Αν το βαλετε, θα δειτε οτι εχεις παντου καλυτερο λογισμικο απο τα 7. Ουτε σε ενα δεν υστερουν.</p> <p> </p> <p>Ειδικα σε λαπτοπς που εχουν καλυτερη διαχειρηση ενεργειας κλπ.</p> Ολοι εμείς που κραζουμε τα 8 ίσως το έχουμε ψάξει λίγο βαθύτερα το θέμα. Δεν ειναι ότι δεν ειναι σταθερά και ουτε έχει να κανει με το κουμπί της εκκινησεις . Sent from my iPhone using Insomnia
Crystallization Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ο καθένας έχει την άποψη του για τα win8 εγω προσωπικά τα αντιπαθησα. Απο ένα απλό πραγματακι. Πχ. θες να μπεις σε ασφαλει λειτουργία. Στα win 7 κλασικα κατα την εκκίνηση πατάς f8 επιλέγεις απο το μενού και όλα οκ. Στα win 8 πρέπει να μπεις μέσα απο τα win να πας ρυθμίσεις και να επιλέγεις στην επόμενη επανεκινηση να μπει σε ασφαλει λειτουργία. Και λέω εγω τώρα ότι μια στις χίλιες δεν μπορείς να μπεις στα win απο κανονική εκκίνηση τι γίνετε; Πως μπαίνεις σε ασφαλει λειτουργία; Ο λόγος που έγινε αυτό είναι πως τα Win8 κάνουν πάρα πολύ γρηγορο boot και δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβεις να μπεις στο Menu για να επιλέξεις Safe Mode. Ειδικά αν έχεις SSD οι πιθανότητες πιάνουν πάτο! Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να τα ανοίξεις σε Safe Mode. Και μέσω Menu και μέσω CMD,αλλά σε απολυτη ανάγκη θα το κάνεις με το κουμπί από το keyboard,απλά μάλλον θα χρειαστείς 2-3 προσπάθειες. Η ημιμάθεια δεν είναι το καλύτερο πράγμα ..έκρινες λάθος ένα λειτουργικό και το πέταξες στα αζήτητα χωρίς να ψαχτείς λίγο πρώτα. Κρίμα.. Υ.Γ.: Βλέπω ένα σχόλιο μόνο,οπότε welcome to insomnia!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ ένα έχω να πω. Mac και ξερό ψωμί. Είμαι ένας από το 7% που έχουν macintosh και απόλυτα ικανοποιημένος. Αν τα windows δεν ήταν προεγκατεστημένα στα laptops ή αν μπορούσες να διαλέξεις την ίδια μάρκα laptop ή με mac ή με windows λογισμικό, τότε το διάγραμμα θα ήταν διαφορετικό.
MauMaus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ ένα έχω να πω. Mac και ξερό ψωμί. Είμαι ένας από το 7% που έχουν macintosh και απόλυτα ικανοποιημένος. Αν τα windows δεν ήταν προεγκατεστημένα στα laptops ή αν μπορούσες να διαλέξεις την ίδια μάρκα laptop ή με mac ή με windows λογισμικό, τότε το διάγραμμα θα ήταν διαφορετικό. ωπα ρε μειοψηφια!! ο βασιλης λεβεντης των λειτουργικων εισαι !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα