Gtr34 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Site: http://www.protothema.gr/greece/article/307389/ohi-sta-ligmena-apo-ta-megala-souper-market/">«Όχι» στα «ληγμένα» από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ Για να υπάρχει αυτή η αντίδραση κάποιο λάκο έχει η φάβα
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Σου εξηγει το αρθρο που παραθεσα γιατι να υπαρχει αυτη η αντιδραση ,λογω της διαφαινομενης μειωσεις των προιοντων ιδιωτικης ετικετας.
sonyxp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 όχι! προτιμώ να αγοράσω ελληνικά όχι και τόσο επώνυμα αλλά πολύ καλά προϊόντα παρά πετάξω τα λεφτά σε ληγμένα. βασικά δεν θα περάσει αυτό, θα δείτε ότι σχεδόν τα περισσότερα μαγαζιά δεν θα βάλουν ληγμένα στα ράφια.
michael92 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα όπως είπαν πιο πάνω είναι ότι δεν ξέρεις πότε θα λήξει ένα προιόν. Αυτό μπορεί να λείξει πριν την συνιστώμενη ημερομηνία ή και 1 χρόνο μετά. Το πρόβλημα είναι ότι με την διαθεσιμότητα ληγμένων μπορούν να ανέβουν στο ταβάνι τα κανονικά και όχι για λόγους κερδοσκοπίας αλλά για να συντηρήσουν τα extra ράφια τα οποία θα κόβουν διαφημιστικό χώρο από τα super market. Η ιδιωτική ετικέτα δεν είναι πρόβλημα, ο διαφημιστικός χώρος είναι. Τα λεφτά που δίνει μια εταιρεία για να μπει σε sweet spot σε ένα super market είναι πάρα πολλά...
tolis_01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Οι μεγάλες αλυσίδες διστάζουν να φέρουν τα ληγμένα επειδή ο νόμος πετάει το μπαλάκι σε αυτούς. Ο πωλητής είναι υπεύθυνος για την ποιότητα των προϊόντων. Και επειδή δεν γίνεται να έχουν.... δοκιμαστή προϊόντων, επιλέγουν να μην το εφαρμόσουν ακόμα. Εξ'άλλου οι ημερομηνίες λήξεις βγαίνουν με στατιστικές μεθόδους (αναφέρθηκε και πιο πριν). Όπως υπάρχει διασπορά προς τα πάνω (κάποια αντέχουν περισσότερο), υπάρχει και διασπορά προς τα κάτω (κάποια αντέχουν λιγότερο). Προς το παρόν, δεν τους συμφέρει να βγει κάποιος αύριο στο φορουμ και να πει "έφαγα από το τάδε σουπερμαρκετ και με πήγε ζουμί, δεν ξαναψωνίζω από εκεί" γιατί θα παρασύρει κι άλλους.
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδια επεσα εδω σε ενα αθρο περι ληγμενο και αναρωτιεμαι αν καποιοι ανθρωποι ειναι παντελως ηλιθιοι. ρυζια, μακαρονια, μελι, αλατι και αλλα ξηρα πραματα δεν ληγουν με την καμια (ειδικα τα δυο τελευταια), επισης συσκευασμενα ξηρα τροφιμα που πρεπει να τους βαλεις νερο για να τα φας (εχω δει και ντοκιμαντερ πανω σε αυτο). μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικοι; 1
bilakos10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά ο Τάσος από το "καφέ της Χαράς" ήταν πολύ μπροστά... 3
REDODIN7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά ο Τάσος από το "καφέ της Χαράς" ήταν πολύ μπροστά... ρε παιδια επεσα εδω σε ενα αθρο περι ληγμενο και αναρωτιεμαι αν καποιοι ανθρωποι ειναι παντελως ηλιθιοι. ρυζια, μακαρονια, μελι, αλατι και αλλα ξηρα πραματα δεν ληγουν με την καμια (ειδικα τα δυο τελευταια), επισης συσκευασμενα ξηρα τροφιμα που πρεπει να τους βαλεις νερο για να τα φας (εχω δει και ντοκιμαντερ πανω σε αυτο). μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικοι; Εγω εχω παρει προιοντα που δεν λιγουν και ηταν χαλασμενα, κρεμα στιγμης σκονη με σκουλικακια μεσα, γιαουρτι πρασινο απο την μουχλα και στικς ψαριου που βρομαγανε και θα παρω τροφιμα που μπορει να ειναι καλα μπορει και οχι.
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω εχω παρει προιοντα που δεν λιγουν και ηταν χαλασμενα, κρεμα στιγμης σκονη με σκουλικακια μεσα, γιαουρτι πρασινο απο την μουχλα και στικς ψαριου που βρομαγανε και θα παρω τροφιμα που μπορει να ειναι καλα μπορει και οχι. αυτα παντα μπορει να συμβουν.
REDODIN7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 αυτα παντα μπορει να συμβουν. Ε ναι δεν λεω οχι αλλα επειδη ειμαστε ελλαδα και δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη λεω να αποφυγω τα τροφιμα περασμενης διατηρισημοτητας
michael92 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά και μόνο το placebo του ότι τρως ληγμένα και ας μην έχουν χαλάσει αρκεί 2
rezoma Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Θα αγορασω, και θα ευχομαι να παθω καμια δηλητηριαση να τους παρω καμια αποζημιωση.
rus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Για να το κανουν και για να το πουλανε, σημαινει οτι δεν εχω εγω περιεργο τροπο σκεψης. Δεν το παραγω εγω ουτε το πουλαω, ολοκληρη βιομηχανια το κανει και δεν ειδα να κλεισει λογω περιεργου τροπου σκεψης. Τα περιττωματα των προνυμφων που λες, ειναι καθαρη πρωτεινη, δεν εχουν απολυτως καμμια σχεση με την εννοια των περιττωματων που εχεις στο μυαλο σου οταν σκεφτεσαι αυτη τη λεξη. Κανεις δεν ειπε να τα φας εσυ, αλλα το να λες ανισσοροπο και βρωμιαρη καποιον που εχει διαφορετικη διατροφη, ειναι αστειο, και ειδικα απο ενα λαο, που θεωρει το κοκορετσι-σπληναντερο υπερτατη λιχουδια (ελπιζω να ξερεις απο τι γινονται και ποσο καλα "καθαριζονται " στις εκαστοτε ταβερνες). Περιεργο τροπο σκεψης εχεις για το λογο που εξηγησα, οχι γιατι οι ιταλοι παραγουν και τρωνε αυτο το βρωμερο προιον. Υποψιν οτι μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν απαγορευμενο, κατοπιν ομως δωθηκε αδεια γιατι χαρακτηριστηκε τοπικο παραδοσιακο προιον. Φιλε τα περιττωματα δε παυουν να ειναι περιττωματα(μου αρεσει που λες συνεχως τα σκουληκια "προνυμφες", λες και αυτο δεν τις κανει σκουληκια). Μπον Απετιτ λοιπον... Δεν λεω ανισορροπο και βρωμιαρη καποιον που εχει διαφορετικη διατροφη, λεω αυτον που τρωει σκατα,οπως τον λεμε ολοι μας δηλαδη. Το σπληναντερο δεν εχει ζωντανα σκουληκια.
mary Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πήγα σημερα στο Carrefour Πυλαίας και ειδα κατι που με αφησε με το στομα ανοιχτό. Ειχαν απολοιωμένη ντομάτα κονσερβα (κονκασε νομιζω λέγετε; )απο τα DIA(!!!!!!! ) και μάλιστα έληγε σε ενα μήνα. Την ειχαν προσφορά 0,13€..... Υποψιν, τα DIA εχει τουλαχιστον 5ετια (;;;; )που έκλεισαν........
DrLo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πήγα σημερα στο Carrefour Πυλαίας και ειδα κατι που με αφησε με το στομα ανοιχτό. Ειχαν απολοιωμένη ντομάτα κονσερβα (κονκασε νομιζω λέγετε; )απο τα DIA(!!!!!!! ) και μάλιστα έληγε σε ενα μήνα. Την ειχαν προσφορά 0,13€..... Υποψιν, τα DIA εχει τουλαχιστον 5ετια (;;;; )που έκλεισαν........ So .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα