Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απορω ποιος θα παιξει με την υγεια του, μονο και μονο για να γλυτωσει λιγα ευρω :blink: :huh:

Προφανώς αυτός που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα του αγοράζοντας κανονικά.

4SPpol9.jpg

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

το γάλα μαγνησίας γιατί έχει ημερομηνία λήξης, ληγμένο δεν δουλεύει καλύτερα? :P

• Like 1
Δημοσ.

το γάλα μαγνησίας γιατί έχει ημερομηνία λήξης, ληγμένο δεν δουλεύει καλύτερα? :P

Για να μην κανεις καμμια μλκια και το πιεις πριν ληξει και παει χαμενο :)

• Like 2
Δημοσ.

Είναι αυτό που έγραψε ένας φίλος παραπάνω. Τα φθηνότερα ληγμένα, θα έρθουν συντομα στην τιμη που ειναι αυτή τη στιγμή τα καλά προιόντα, τα οποία θα αυξηθούν.

Φυσικά η δικαιολογίες θα ειναι οι κλασικές τύπου "τόσα χρόνια ζουσατε με δανεικά" "δεν παράγετε άρα δεν αξίζετε καλά προιόντα", "στην Σιέρα Λεόνε κουβαλάνε το νερό τους και εσείς θέλετε και τα ρέστα" και άλλα τέτοια γνωστά που ακούμε και διαβάζουμε συχνά πλέον.

• Like 5
Δημοσ.

Αν μου τα κερνάγανε και δεν με χαλάγανε....

Έχω μια ληγμένη φέτα στο ψυγείο. Έλα να σε κεράσω μαζί με τη στραπατσαρισμένη ντομάτα :P

Δημοσ.

η μανα μου σε εχει, χρησιμοποιει μπεταντιν ληγμενο απο το 1991-92

Γιατί «τον έχει»; Το ήπιε το betadin;

Όχι, αλλά ήπιε το ληγμένο οινόπνευμα και γι' αυτό έμεινε μόνο betadin για την πληγή...

Δημοσ.

Έχω μια ληγμένη φέτα στο ψυγείο. Έλα να σε κεράσω μαζί με τη στραπατσαρισμένη ντομάτα :P

Κάτσε καλά στρατιώτη γιατί θάρθω με το φίλο μου το νίκοτς παρέα για τη φέτα σου και μετά θα σε δώ...δεν θυμάσαι πριν καμια πενηνταριά νιξ που έγραφα πως τιναζαμε τη φλοκάτη την άνοιξη και στρίβαμε ό,τι είχε μαζέψει το χειμώνα;Μέχρι και τις ψωλότριχές μας φουμέρναμε.
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν ατομα, υπαρχουν ολοκληροι λαοι με δισεκατομμυρια ανθρωπους που τρωνε τετοια. Το οτι εχουν διαφορετικο διαιτολογιο απο εμας, δεν τους κανει ουτε χειροτερους ουτε καλυτερους.

Επισης, αλλο να παρεις ενα προιον που δεν επρεπε να εχει σκουληκια, αρα η εμφανιση τους δειχνει χαλασμενο προιον που μπορει να σε δηλητηριασει, κι αλλο να βαλεις για καποιο συγκεκριμενο σκοπο τις προνυμφες πανω σε ενα προιον (οπως εδω το τυρι για το οποιο μιλαμε), που θα κανουν μετατροπη καποια συστατικα του σε αλλου ειδους πρωτεϊνες οποτε και θα αλλαξουν τη γευση.

Το οτι ολο αυτο εσενα σου φαινεται αηδια (και καλα κανει, γουστο σου), δε σημαινει οτι ειναι λαθος. Απο τη στιγμη που βγαινει νομιμα στην αγορα, ελεγμενο και δεν προκειται να δηλητηριαστεις αν το φας, απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα γουστου.

Περιεργο τροπο σκεψης εχεις... Λες οτι ειναι αλλο να εχει ενα προιον σκουλήκια "που δεν θα επρεπε να ειχε" και αλλο να του τα βαζεις εσυ οικιοθελως, οπως δηλ. γινεται σ αυτο το ιταλικο τυρι που αφηνουν τις μυγες να γεννανε πανω(ναι, τις μυγες που πανε στα κοπρανα και στους βοθρους) και μετα τρωνε ζωντανα τα σκουληκια που βγαινουν απ τα αυγα τους. Η γευση που λες ειναι τα περιττωματα των προνυμφων, αυτα τρωνε οι δυστυχοι ιταλοι :lol:

Δε ξερω τι μπορει να ειναι για σενα σωστο ή λαθος, αηδια ή ομορφια. Υπαρχει ομως και κοινη λογικη, ελεος δηλαδη, δε θα τρωμε απ τα σκατα των παρασιτων επειδη καποιοι ανισορροποι βρωμιαρηδες αρεσκονται να το κανουν.

Προφανώς αυτός που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα του αγοράζοντας κανονικά.

Και θα το δωσει και στα παιδια του?

Εγω λεω οτι καλυτερα να μεινει νηστικος καποιος παρα να παιξει την υγεια του κορονα-γραμματα για μερικα ευρω λιγοτερα.

Δημοσ.

4SPpol9.jpg

Κάποτε τα super market ήταν cash and carry....τώρα έχουν γίνει trash and carry :P

• Like 2
Δημοσ.

Περιεργο τροπο σκεψης εχεις... Λες οτι ειναι αλλο να εχει ενα προιον σκουλήκια "που δεν θα επρεπε να ειχε" και αλλο να του τα βαζεις εσυ οικιοθελως, οπως δηλ. γινεται σ αυτο το ιταλικο τυρι που αφηνουν τις μυγες να γεννανε πανω(ναι, τις μυγες που πανε στα κοπρανα και στους βοθρους) και μετα τρωνε ζωντανα τα σκουληκια που βγαινουν απ τα αυγα τους. Η γευση που λες ειναι τα περιττωματα των προνυμφων, αυτα τρωνε οι δυστυχοι ιταλοι :lol:

Δε ξερω τι μπορει να ειναι για σενα σωστο ή λαθος, αηδια ή ομορφια. Υπαρχει ομως και κοινη λογικη, ελεος δηλαδη, δε θα τρωμε απ τα σκατα των παρασιτων επειδη καποιοι ανισορροποι βρωμιαρηδες αρεσκονται να το κανουν.

Και θα το δωσει και στα παιδια του?

Εγω λεω οτι καλυτερα να μεινει νηστικος καποιος παρα να παιξει την υγεια του κορονα-γραμματα για μερικα ευρω λιγοτερα.

Για να το κανουν και για να το πουλανε, σημαινει οτι δεν εχω εγω περιεργο τροπο σκεψης. Δεν το παραγω εγω ουτε το πουλαω, ολοκληρη βιομηχανια το κανει και δεν ειδα να κλεισει λογω περιεργου τροπου σκεψης.

Τα περιττωματα των προνυμφων που λες, ειναι καθαρη πρωτεινη, δεν εχουν απολυτως καμμια σχεση με την εννοια των περιττωματων που εχεις στο μυαλο σου οταν σκεφτεσαι αυτη τη λεξη.

Κανεις δεν ειπε να τα φας εσυ, αλλα το να λες ανισσοροπο και βρωμιαρη καποιον που εχει διαφορετικη διατροφη, ειναι αστειο, και ειδικα απο ενα λαο, που θεωρει το κοκορετσι-σπληναντερο υπερτατη λιχουδια (ελπιζω να ξερεις απο τι γινονται και ποσο καλα "καθαριζονται " στις εκαστοτε ταβερνες).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...