Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Παλιό άρθρο αλλά ρίξτε το μια ματιά... https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=722858 οι γνώμες βέβαια είναι πολλές. είχαμε topic παλιότερα αν θυμάμαι καλά, ράδιο αρβύλα...
Adon1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σιγά. Αμα χαλάσει κάτι στο σπίτι δεν το τρώμε την επόμενη? η αν είναι ληγμένο 6ο μήνα δεν θα το φάω τον 7ο? Ειπαμε, δεν είναι κ τόσο τραγικά. Λες και τα γάλατα τα φρέσκα που αγοράζουμε δεν είναι 4ης φοράς αναπαστερίωση. Το γράφουν και απο κάτω πόσες φορες έχουν παστεριωθει Μεγάλη μπαρούφα αυτό με τις γραμμές απο κάτω ... Ακόμα εξακολουθεί να κυκλοφορεί ;
Toufas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σε αποθηκη τυριων μερικα τυρια μαζευουν τονο μουχλα τριγυρω και τη βγαζουν με πιεστικο . Ξερω εναν που τρωει μονο ληγμενα τυρια (δωρεαν) παροτι βλεπεις να εχει χτιστει λοφος απο μουχλα στο τυρι και λεει πως ειναι μια χαρα και ουτε εχει παθει κατι καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει μονο ενα ειδος μουχλας ετσι? 1
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το ακριβότερο τυρί έχει μούχλα, βλ. ροκφορ
vk13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Λες και τα γάλατα τα φρέσκα που αγοράζουμε δεν είναι 4ης φοράς αναπαστερίωση. Το γράφουν και απο κάτω πόσες φορες έχουν παστεριωθει Ρε παιδιά αυτό όντως ισχύει;; Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι μούφα... Και έχει μια δεκαετία που το ακούω...
Razor7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το ακριβότερο τυρί έχει μούχλα, βλ. ροκφορ Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα... 1
Adon1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Για την ακρίβεια , το πιο ακριβό τυρί του κόσμου είναι απο γαϊδουρινό γάλα . http://perierga.gr/2013/07/pule-%CE%B3%CE%B1%CF%8A%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CF%8C-%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF/
Gtr34 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θα αγορασω, αλλα σιγουρα θα τα φαω απο αλλους χωρις να το ξερω. 3
gatokoritso Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω. Εδω στο βασιλοπουλο που εδώ και μήνες έχει εφαρμόσει να βάζει σε έκπτωση όσο είναι ένα κλικ πριν ληξουν δεν αγοράζω. Είναι και μόνο 30% άρα λέω δεν βαριέσαι...κλασικά άμα μου έχει λήξει κάτι στο σπίτι το καταναλώνω. Αλλά να το αγορασω ληγμενο?θέλει σκέψη..
Toufas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.stilltasty.com/articles/view/5 1
pournaras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Οσον αφορα το γαλα, επιστρεφεται οταν ληξει. Τωρα τι ακριβως το κανει η βιομηχανια και πω;ς το επεξεργαζεται και τι γαλακτοκομικα προιοντα βγαζει... αυτο μονο οσοι δουλευουν εκει μεσα ξερουν. Για τα λοιπα, και μεχρι σημερα τα ετοιμα να ληξουν (στην αναγραφομενη ημερομηνια), απο πολλα σουπερμαρκετ εβγαιναν σε προσφορα. Εχω παρει απειρες φορες καφε με ημερομηνια ληξης το επομενο 10ημερο μεχρι και με 40% εκπτωση, οποτε δε με χαλαει καθολου Σιγουρα καποια προιοντα οπως κρεατικα-αλλαντικα δε θα τα προτιμησω, αλλα αρκετα αλλα ειδη θα τα τιμησω δεοντως.
Toufas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παντως πριν 2 μερες εφαγα μια κρεμα γιωτης που ειχε ληξει το 2011. 2
mary Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παντως πριν 2 μερες εφαγα μια κρεμα γιωτης που ειχε ληξει το 2011. 3
BritGreek Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μεγάλη μπαρούφα αυτό με τις γραμμές απο κάτω ... Ακόμα εξακολουθεί να κυκλοφορεί ; Εγώ αυτό το έμαθα κατά τη διάρκεια νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο, από γιατρό της παθολογικής κλινικής. Μου είπε ότι στην ουσία, καλύτερα να πίνουμε γάλα από κουτί (Νουνού, Βλάχας, κλπ), παρά φρέσκο, το οποίο είναι στην ουσία νερό, χωρίς καμία θρεπτική αξία. Οι γραμμές, τι ακριβώς σημαίνουν κατά τη γνώμη σου;
Joshua21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω. Εδω στο βασιλοπουλο που εδώ και μήνες έχει εφαρμόσει να βάζει σε έκπτωση όσο είναι ένα κλικ πριν ληξουν δεν αγοράζω. Είναι και μόνο 30% άρα λέω δεν βαριέσαι...κλασικά άμα μου έχει λήξει κάτι στο σπίτι το καταναλώνω. Αλλά να το αγορασω ληγμενο?θέλει σκέψη.. Και στα lidl το ίδιο κάνουν, φαντάζομαι πως το κάνουν όλοι. Όταν βρίσκω προσφορές σε ότι καταναλώνω παίρνω ποσότητα, αλλά πάντα προσέχω να μην λήγει σύντομα. Αν λήγει σύντομα παίρνω μικρή ποσότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα