2koykoy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα με alpha bonus visa δεν έκαναν καμιά δεσμευση η την αναίρεσαν αμεσα.
Socratis_g Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ εβαλα αρνητική στο σκρουτζ απο προχτές και ακόμη δεν έχει δημοσιευτεί. περιμένουμε λέει την απάντηση του καταστήματος. δλδ αν το κατάστημα δεν απαντήσει δεν θα την φάει την αρνητική?
conan22b Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) και μένα δεν έχει εμφανιστεί ακόμα από τις 4/9. Επειδή είναι αρνητική δίνει στην εταιρία 10 μέρες να απαντήσει, διαφορετικά την εμφανίζει την 10η. edit : εμένα μόλις εμφανίστηκε Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2013 από conan22b
scirocco 13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 <p>και μένα δεν έχει εμφανιστεί ακόμα από τις 4/9. Επειδή είναι αρνητική δίνει στην εταιρία 10 μέρες να απαντήσει, διαφορετικά την εμφανίζει την 10η.</p> <p> </p> <p>edit : εμένα μόλις εμφανίστηκε</p> Τα παρακολουθώ. Εμφανιστηκε πολυ πραμα. Εχει γινει ζημια. Ωραιος ενας που λέει μην μου απαντησετε με το στανταρ κειμενο το εχω ηδη διαβασει... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
skar1983 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τα παρακολουθώ. Εμφανιστηκε πολυ πραμα. Εχει γινει ζημια. Ωραιος ενας που λέει μην μου απαντησετε με το στανταρ κειμενο το εχω ηδη διαβασει... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App ο απο πανω σου !!! χαχα ουτε καν ομως απαντησαν, μουγκα!
scirocco 13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά το αστέρι, εφυγε και από μενα μια καταγγελια στο συνηγορο. Καλό ΣΚ σε όλους...
zizu10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Να κάνω μία ερώτηση. Στο skroutz μπορώ να κάνω μία μόνο φορά αξιολόγηση για ένα κατάστημα ή έχω το δικαίωμα για κάθε παραγγελία να κάνω και αξιολόγηση??
skar1983 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Να κάνω μία ερώτηση. Στο skroutz μπορώ να κάνω μία μόνο φορά αξιολόγηση για ένα κατάστημα ή έχω το δικαίωμα για κάθε παραγγελία να κάνω και αξιολόγηση?? Για καθε παραγγελια αφηνεις και αξιολογηση...
zizu10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ παρήγγειλα 2 τηλεοράσεις και μία φωτογραφική σε ξεχωριστές παραγγελίες όλα. Λέτε να τους spammάρω??
Alxnks Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 φτου...δεν το ηξερα, 4 παραγγελιες...θα εβαζα 4 μοναστερες αξιολογησεις
Alxnks Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 τις εγραψα ολες στην ιδια αξιολογηση :/ ομως εκανα την ιδια αξιολογηση και στο best price. για ενεργοποιηθειτε, υπαρχει κι εκεινο! για στειλτε κι εκει τις αξιολογησεις σας!
zizu10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Edit : Tελικά έριξα μία μονάστερη στο skroutz αλλά γνωστός σε άλλο forum τους έριξε 3 μονάστερες Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2013 από zizu10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα