parkos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 μια χαρα , εχω 2 απο αυτα (πανω απο 1 χρονο), τα δουλευω μονιμως με επαναφορτιζομενες μπαταριες χωρις προβλημα (συνεχεια στο ΟΝ κραταει η μπαταρια γυρω στους 6 μηνες) ..θα το επιθυμουσα ελαχιστα πιο ογκωδες (για χιλιοστα μιλαμε) αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει κατι καλυτερο..
dith Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 παντως εγω ενα m205 που χα και σπασε το κλικ ουτε καν ασχοληθηκα να το ανοιξω τους εστειλα email και μου στειλαν το m235 δωρεαν ως αντικατασταση. Στα λεξικα, σαν συνωνυμο της λέξης Εγγυηση, θα πρέπει να γράφει και Logitech!!! Αμεση αντικατάσταση οτιδηποτε κι αν εχει χαλασει ή υπολειτουργεί...πληκτρολογια, ποντικια, ηχεια. Αποστολη εξωτερικου με UPS χωρις μου-σου-του..... 1 φορα μόνο μου κάνανε νερά απο το ελληνικο τηλεφωνικο κέντρο, έστειλα mail στα κεντρικά τους και αρίβαρε αντικαταστάτης μέσα σε 1 εβδομάδα. Μου αλλάξανε ηχεία γιατί το volume τους δεν είχε σωστό balance σε χαμηλή ένταση.... ενώ σε άλλους κατασκευαστές πρέπει να είναι καμένα για να το θεωρήσουν πρόβλημα! Ίσως απο αντοχή να μην τα πάνε καλά (ποιος κατασκευαστής άλλωστε είναι τέλειος), αλλα τουλάχιστον ξέρεις οτι για τα χρόνια της εγγυησης εισαι καλυμμένος 1
hara75gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Στα λεξικα, σαν συνωνυμο της λέξης Εγγυηση, θα πρέπει να γράφει και Logitech!!! Αμεση αντικατάσταση οτιδηποτε κι αν εχει χαλασει ή υπολειτουργεί...πληκτρολογια, ποντικια, ηχεια. Αποστολη εξωτερικου με UPS χωρις μου-σου-του..... 1 φορα μόνο μου κάνανε νερά απο το ελληνικο τηλεφωνικο κέντρο, έστειλα mail στα κεντρικά τους και αρίβαρε αντικαταστάτης μέσα σε 1 εβδομάδα. Μου αλλάξανε ηχεία γιατί το volume τους δεν είχε σωστό balance σε χαμηλή ένταση.... ενώ σε άλλους κατασκευαστές πρέπει να είναι καμένα για να το θεωρήσουν πρόβλημα! Ίσως απο αντοχή να μην τα πάνε καλά (ποιος κατασκευαστής άλλωστε είναι τέλειος), αλλα τουλάχιστον ξέρεις οτι για τα χρόνια της εγγυησης εισαι καλυμμένος ισχύει και γι' αυτό το λόγο είμαι φανατικός της πλέον αγοραστής.Ακόμη και mouse που έληξε η εγγύηση, μου το άλλαξαν, χωρίς πολλά-πολλά, αφού όπως είπαν το πρόβλημα που παρουσίασε δεν εμφανίζεται στο συγκεκριμένο μοντέλο(δεν δούλευε σωστά το μεσαίο κλικ). Στο θέμα τώρα, το συγκεκριμένο ποντίκι το έχω χρόνια και είναι σκυλί λέμε!!!Είναι βέβαια μικρό για τα γούστα μου, αλλά για laptop χρήση, κάνει τη δουλειά του.
john_dr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μου ήρθε mail να πάω να παραλάβω το ποντίκι με τον φορτιστή. Θα αντικαταστήσω το παλιό ασύρματο Logitech(Turbo-x) με την μπίλια!!!
skar1983 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 5 κομματια ολα κι ολα .. πραγματικα δεν ξερω αυτες οι προσφορες τελευταια ειναι full παρακμη οπως και η κατασταση στη χωρα.
john_dr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιο πολύ για ξεστοκάρισμα θα το έλεγα παρά για προσφορές. Δεν είναι κακές, εφόσον είναι σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και εφόσον δεν τις διατυμπανίζουν κιόλας, όπως το ελέκτρο με τις τηλεοράσεις.
skar1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιο πολύ για ξεστοκάρισμα θα το έλεγα παρά για προσφορές. Δεν είναι κακές, εφόσον είναι σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και εφόσον δεν τις διατυμπανίζουν κιόλας, όπως το ελέκτρο με τις τηλεοράσεις. καλα και το publib εχει δωσει ακυρα με ξεστοκαρισματα με πολυμπριζα θυμαμαι.... το ποσο δεν εχει σημασια αλλα η πραξη...
john_dr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι το ποντικάκι. Mobile, αλλά αν δεν έχετε χερούκλα είναι άνετο και εύκολο στην χρήση. Και βέβαια δεν ...ανατινάχτηκε με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Δουλεύει μια χαρά. Όσον αφορά τον φορτιστή της Varta είναι για τα σκουπίδια. Ότι ποιο αργό σε φορτιστή έχω δει στην ζωή μου. Θέλει 17 ώρες για 800άρες ΑΑΑ και 18 ώρες για 2100mAh ΑΑ. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσο αργοί φορτιστές. Χωρίς χρονοδιακόπτη κ.τ.λ. Ευτυχώς που δίνει και 2 επαναφορτιζόμενες 2100MAh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα