Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλο ενα ποντικι σε "καλη" τιμη (κατα τη γνωμη μου)...

Link.png Site: http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/logitech-wireless-mouse-m235-asimi/prod1110812pp/">Public

7-8euro απο τα "αδερφακια"...στα 14.5+euro το επομενο καταστημα...

Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/315307/Logitech-Wireless-M235.html?from=account_notifications">Σκρουτζ

Προσωπικη αποψη: Το πηρα πριν κανενα μηνα απο το public στα 9euro με δωρο φορτιστη με 2 επαναφορτιζομενες μπαταριες...Δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα αλλα εχω να πω οτι ειναι σχετικα μικρο (ιδανικο για laptop και ευκολη μεταφορα). Απο συμπεριφορα (αποκριση,αποσυνδεσεις,επιφανειες) δεν ξερω πως τα παει γιατι οπως ειπα το εχω ακομα στο κουτι του...

Δημοσ.

Καλά πόσα κομμάτια είχαν? 2? 3? 5? Προσωρινά εξαντλημένο :-(

Λοιπον επειδη το παρακολουθω μεσω του skroutz εχει βγει 2-3 φορες σε αυτη την τιμη τις τελευταιες 15ημερες...οποτε αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι τους εμειναν απο την περιοδο που το πηρα εγω στα 9euro και διαθετουν αυτα τα (3-4 το πολυ) κομματια...οταν τελειωσουν γινεται "προσωρινα εξαντλημενο" και αν καποιος δεν παει να παραλαβει το ξαναβγαζουν σε αυτη την τιμη...

Edit: Εχω μια παραγγελια για bluetooth mouse (υπαρχει προσφατο θεμα) στο public της Πατρας...αν το θελει καποιος ας μου στειλει pm...αλλιως να περιμενει γιατι απο Σ-Κ πιστευω οτι θα ξαναβγει αφου δε θα παω να παραλαβω...

Edit#2: ΑΣ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ

Δημοσ.

Να έχει και φορτιστή ή ήταν ειδική περίπτωση ?

Οχι τωρα δεν εχει...οταν το πηρα εγω τον ειχε χωριστα και εμπαινε αυτοματα στην παραγγελια με κοστος 0.01euro...

Δημοσ.

3 γραμμές ποιο πάνω αφήνει να εννοηθεί ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και επαναφορτιζόμενες.

Use only alkaline batteries. Non-alkaline batteries (such as NiMH,or NiCd) operate at a lower voltage and may affect the battery life.

Από εκεί και πέρα αν με μια αλκαλική μπαταρία αντέχει για παράδειγμα 6 μήνες (δεν θα πω 12 που λένε αυτοί) και πάλι το κόστος χρήσης είναι αμελητέο, αλλά σίγουρα όχι μηδενικό. Προσωπικά πάντως δεν νομίζω να έχει θέμα με τις επαναφορτιζόμενες. Ίσως απλά να τις αδειάζει γρήγορα επειδή έχουν μικρότερο voltage.

Δημοσ.

3 γραμμές ποιο πάνω αφήνει να εννοηθεί ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και επαναφορτιζόμενες.

Από εκεί και πέρα αν με μια αλκαλική μπαταρία αντέχει για παράδειγμα 6 μήνες (δεν θα πω 12 που λένε αυτοί) και πάλι το κόστος χρήσης είναι αμελητέο, αλλά σίγουρα όχι μηδενικό. Προσωπικά πάντως δεν νομίζω να έχει θέμα με τις επαναφορτιζόμενες. Ίσως απλά να τις αδειάζει γρήγορα επειδή έχουν μικρότερο voltage.

Τώρα τι να σου πω κι εγώ.. ηλεκτρολογικά δεν ξέρω, αλλά γιατί το έχει με κόκκινο;

Δημοσ.

Ούτε εγώ ξέρω, αλλά το χειρότερο που φαντάζομαι μπορεί να συμβεί είναι να μην δουλεύει σωστά, να μην έχει ομαλή κίνηση να χάνει κλικς κ.τ.λ. Ποιο πιθανό σενάριο κατά την γνώμη μου να μην κρατάει με μια μπαταρία πάνω από 2-3 μήνες οπότε σου πετάνε την προειδοποίηση για να μην τους πλακώσουν με mails ότι δεν ισχύουν οι 12 μήνες.

Μπορεί πάλι να μην δουλεύει καθόλου με επαναφορτιζόμενες, πράγμα που όμως το θεωρώ χαζό εν έτη 2013 από μια εταιρία όπως η Logitech.

Δημοσ.

Οι επαναφορτιζόμενες NiMH έχουν ονομαστική τάση 1.2 βολτ έναντι 1.5 που έχουν οι αλκαλικές. Ίσως εκει να έχει θεμα το ποντικάκι.... αν στα 1.2 ειναι προγραμματισμένο να ανάβει κόκκινο λαμπάκι και να κλείνει για αυτοπροστασία, τότε δε θα δουλεψει με επαναφορτιζόμενες ή θα λειτουργήσει πχ μόνο με καμια eneloop που είναι καλής ποιότητας και η καμπύλη εκφόρτισής της είναι αρκετά διαφορετική απο τις απλές

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω εγω το συγκεκριμενο

Για απλη δουλεια ειναι καλο (browsing, surfing, word) αν και εχανε μερικα κλικς

Μπαταρια δεν καταναλωνει πολυ και παιρνει μονο μια.

Μετα απο ενα χρονο περιπου το δεξι Mouse Button (το οποιο γενικα χρησιμοποιω αρκετα συχνα σε ολα τα mice που εχω) σταματησε να λειτουργει η ηθελε επιπλεον πιεση. Το ανοιξα και ειδα οτι ειχαν φθαρει οι επαφες.

Συμπερασμα: ΓΤΠ

Δημοσ.

παντως εγω ενα m205 που χα και σπασε το κλικ ουτε καν ασχοληθηκα να το ανοιξω τους εστειλα email και μου στειλαν το m235 δωρεαν ως αντικατασταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...