Thanos1972 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι δεν δοκιμαζεις να ξαναβαλεις τον παλιο επεξεργαστη επανω με καινουργια παστα να δεις τι κανει?εκτος και εαν δεν ξερεις. ελα,εδω ετρεξες 11 ωρες stability test στην μια ωρα της αλλαγης θα κολλησεις? 2
Federacion Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Χά. Εγώ τον άλλαξα τον επεξεργαστή βλέποντας βίντεο για βοήθεια. Πιστεύω ότι θα μου κάνει καλύτερη λειτουργία για μια εβδομάδα όπως και όταν είχα αλλάξει πάστα παλιά. Δεν έχω άλλη πάστα τώρα όμως κ δεν είμαι για έξοδα. Οπότε μάλλον θα το αποφύγω αυτό. Όσο για τη κατάσταση του παλιού δεν έμοιαζε για σπασμένη. Θα ανεβάσω Φώτο σε λίγο να μου πείτε. Αποστολή από το παμπάλαιο<br />με τη χρήση Insomnia App
Federacion Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 η κατάσταση του παλιού επεξεργαστή που λέγαμε. 1
Federacion Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Λες να έχει σχέση με τα προβλήματα του;
Antwni Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Η πάστα είναι όλη αυτή? Δεν το καθαρίζεις λίγο?
AiWaaa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ισως δοκίμασε κάποια στιγμή να τον καθαρίσεις και να τον βαλεις πανω με φρέσκια πάστα
Federacion Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 οκ να το καθαρίσω και να το ξαναβάλω φρέσκια πάστα. Απλά το έχω ξανακάνει και μετά από μερικές ημέρες μου ξαναέβγαλε θέμα... Νομίζω ότι με το νέο cpu καθάρισα. Αν και η αλήθεια είναι πως συνεχίζει να μου κάνει σπασιματάκια σε παιχνίδια, αλλά δεν κλείνει κι ούτε ανεβάσει θερμοκρασίες.
Antwni Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτή που φορούσε ποιος την έβαλε? Εσύ ή τεχνικός?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 αν και δεν ειναι ιδιαιτερα καλη η αναλυση της φωτογραφιας, πιστευω οτι θα πρεπε να χει βαλει την μιση παστα και ισως ακομα λιγοτερη...στην ουσια πρεπει να δημιουργηθει με λεπτη ομορφη στρωση μεταξυ cpu και ψυκτρας...
Antwni Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 αν και δεν ειναι ιδιαιτερα καλη η αναλυση της φωτογραφιας, πιστευω οτι θα πρεπε να χε βαλει την μιση παστα και ισως ακομα λιγοτερη...στην ουσια πρεπει να δημιουργηθει με λεπτη ομορφη στρωση μεταξυ cpu και ψυκτρας... Fixed
Federacion Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλόλογος; Μάλλον σωστός ο Σαινόμπι...έγώ πάντως έβαλα λιγότερο βλέποντας πως γίνεται στο youtube... 1
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον φιλε επειδη βαριεμαι να διαβαζω ολες τις λυσεις που μπορει να σου εχουνε δωσει τα παιδια εδω στο φορουμ. Απλα θα σου πω οτι ειχα παρομοιο προβλημα. Βλεπεις παιζω titan quest (ειναι ενα παιχνιδι που βγηκε το 2006 και το παιζω απο τοτε on and off) και ειχα παντοτε προβλημα με τις θερμοκρασιες, τον τελευταιο καιρο που ξανααρχισα να παιζω το game ειπα να βαλω κανα hwmonitor να δω λιγο τι παιζεται με τις θερμοκρασιες, και ειδα οτι μεσα σε 10 λεπτα η καρτα γραφικων ανεβαζε 90-110 βαθμους και ο επεξεργαστης επισης σε πολυ υψηλα επιπεδα και εσβηνε το PC μεσα σε 5-10 λεπτα ειδικα τα καλοκαιρια (Εχω 3 μεγαλα fan στο PC και τα καλοκαιρια αφηνω ανοιχτο το κουτι με εναν ανεμιστηρα δωματιου να χτυπαει πανω του). Πραγματικα νομιζα οτι ειχε προβλημα το PC μου αλλα μετα απο αρκετο research εμαθα οτι το συγκεκριμενο game εχει κακο coding και οτι, οτι PC και να ειχα θα ειχα τα ιδια πανω κατω αποτελεσματα. Ατομα με watercooling που παιζουνε titan quest μαζι μου αυτον τον μηνα μου ειπαν οτι ανεβαζουνε και αυτοι μεχρι 80-90 βαθμους. Δεν ξερω αν και εσυ χρησιμοποιεις ενα συγκεκριμενο προγραμμα/παιχνιδι, αλλα αν ναι τοτε ψαξτο λιγο.
Federacion Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ενδιαφέρον φίλε TRILOBYTER, αλλά ο δικός μου έκλεινε στο Pro, στο Tomb Raider, στο Βorderlands και σε άλλα πολλά. Όπως επίσης σε μεγάλα αρχεία στο photoshop, σε hd βίντεακια κτλ κτλ. Οπότε μάλλον δεν ήταν αυτό (ήταν απ ότι όλα δείχνουν το CPU), αν και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα