rfc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν σου ανεβαζει τις θερμοκρασιες, ακουμπα μια την ψυκτρα και πες μας αν ζεματαει.................
exypnakias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ζεματάει....να ρίξω αυγό; Να ψήσεις σουβλάκι!
rfc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αμα ζεματαει σημαινει οτι οντως γινεται απαγωγη θερμοτητος προς την ψυκτρα και κατα πασα πιθανοτητα φταιει ο cpu σου (ή η μητρικη σου δυτερο) που εχει "αρπαξει". Αν αρπαξει ο cpu ενδεχεται να ανεβαινει συχνα πυκνα στα υψη, δημιουργωντας τα γνωστα θεματα.
Antwni Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασε άλλο cpu και θα δεις διαφορές. Πιστεύω πάντως ότι με αλλαγή ψύχτρας και αγοράς μιας evo ας πούμε δεν θα έχεις προβλήματα...
gpolic Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Η ψυκτρα ειναι το πιο φτηνο κομματι που μπορεις να παρεις. Και πολυ πιθανον αυτο να σου λυσει το προβλημα Διαλεξε μια που να μπαινει και σε νεοτερο CPU για να σου μεινει (δεν ξερω αν υπαρχουν θεματα "συμβατοτητας") Εναλλακτικα δανειζεσαι μια απο φιλο και την δοκιμαζεις
Hawk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτάχτε, αμα δεν παίζει games και δεν μπορώ να δουλέψω photoshop, αλλά όπως έδω και 4.5 χρόνια μπορώ και εξυπηρετούμε για όλα τα υπόλοιπα από το μηχάνημα, η οικονομική μου κατάσταση δεν μου επιτρέπει αυτό το 100-150 που όντως θα τον άλλαζε τελείως. Γι αυτό και το παλεύω να στρώσει όσο γίνεται για να κρατηθεί, έστω και με μικρές μεταμοσχεύσεις. (παρεπιμπτόντως ξαναείδα πυκνωτες όλοι οκ) Anyway πίσω στο θέμα μας, έχω screening λίγο πριν κλείσει από HWMonitor (την ίδια ώρα η GPU έδειχνε 51 βαθμούς): Νομίζω είναι ξεκάθαρα η CPU. Όταν την αλλάξω, θα πρέπει να αλλάξω και θερμαντική σωστά; Φιλε μου,ξεκαθαρα ειναι η CPU.Και πολυ φοβαμαι οχι η ψυκτρα,αλλα η ιδια η cpu. Οπως ειπες αλλαξε την,και ξαναδοκιμασε.Με 113 βαθμους,ουτε καν να αναρωτιεσαι τι φταιει.Η ψυκτρα,βλεποντας ενα τοσο καθαρο πσ οπως το εχεις,εστω και αυτη που ειναι,θα επρεπε να κανει εστω και τυπικα την δουλεια για την οποια προοριζεται. Δηλαδη τι θελω να πω.Πρωτα θα αλλαξεις cpu και θα δεις με απλη ψυκτρα αν στο ξανακανει,και μετα,και εφοσον η δευτερη cpu ξανακλεισει,τοτε θα πας σε επιλογη 212 EVO ψυκτρα της coolermaster,ή οποιαδηποτε αλλη του budget σου. Με αυτον τον τροπο,αν ολα πανε καλα,γλιτωνεις προσωρινα την αγορα cooler,αν φταιει η ιδια η cpu. Εκτος κι αν εχεις μια καλυτερη ψυκτρα απο φιλο,και υπαρχει η δυνατοτητα να ελεγξεις την cpu με αλλη ψυκτρα. Αν ειναι ομως να αγορασεις,θα το παρεις με την σειρα που σου ειπα.
Thanos1972 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 κανε μια μαγκια.ετσι οπως δουλευει το μηχανημα,πιεσε λιγο την ψυχτρα προς τα κατω,να παταει καλυτερα στον επεξεργαστη και δες εαν αλλαζει προς τα κατω η θερμοκρασια. πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι πολυ πιο απλο απο οτι δειχνει.
Federacion Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Χμ όχι δεν είδα αλλαγή. Μακάρι να είναι το απλό. Hawk μόλις έρθει ο επεξεργαστής θα δούμε αν είναι αυτό ή πάμε για αλλαγή και μητρικής. Θα σας πω και μία ακόμη απ τις πολλές ιστορίες σε ένα από τα 4 συνέργεια που έχει πάει το μηχάνημα. Όταν πριν περίπου 3 χρόνια πηγαινοερχόταν σ ένα άλλο συνοικιακό κατάστημα υποψιαζόμασταν πως ήταν κάτι σχετικό με το ρεύμα του σπιτιού μου. Κι αυτό γιατί όσο και να το πίεσαν στο συνεργείο ισχυρίστηκαν πως δεν έκλεινε με τίποτα... Αφού όμως άλλαξα τροφοδοτικό πρίζα και πρόσθεσα και ups εγκατέλειψα τελικά και αυτή τη θεωρία. Αποστολή από το παμπάλαιο<br />με τη χρήση Insomnia App
jsiskos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 κανε μια μαγκια.ετσι οπως δουλευει το μηχανημα,πιεσε λιγο την ψυχτρα προς τα κατω,να παταει καλυτερα στον επεξεργαστη και δες εαν αλλαζει προς τα κατω η θερμοκρασια. πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι πολυ πιο απλο απο οτι δειχνει. Αφού σου λέει ζεματάει η ψύκτρα, πάει να πει ότι κάνει καλή επαφή. Μέχρι και άπειροι χρήστες το διαπίστωσαν, αν δεις σε προηγούμενα ποστς. Διαβάζουμε πριν ποστάρουμε!
Hawk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Χμ όχι δεν είδα αλλαγή. Μακάρι να είναι το απλό. Hawk μόλις έρθει ο επεξεργαστής θα δούμε αν είναι αυτό ή πάμε για αλλαγή και μητρικής. Θα σας πω και μία ακόμη απ τις πολλές ιστορίες σε ένα από τα 4 συνέργεια που έχει πάει το μηχάνημα. Όταν πριν περίπου 3 χρόνια πηγαινοερχόταν σ ένα άλλο συνοικιακό κατάστημα υποψιαζόμασταν πως ήταν κάτι σχετικό με το ρεύμα του σπιτιού μου. Κι αυτό γιατί όσο και να το πίεσαν στο συνεργείο ισχυρίστηκαν πως δεν έκλεινε με τίποτα... Αφού όμως άλλαξα τροφοδοτικό πρίζα και πρόσθεσα και ups εγκατέλειψα τελικά και αυτή τη θεωρία. Αποστολή από το παμπάλαιο<br />με τη χρήση Insomnia App Φιλε μου,τα μεγεθη χρονικων οριων που αναφερεις(7 χρονια,3 χρονια κλπ),και λεγοντας οτι το πηγες σε ανθρωπους που υποτιθεται οτι ηταν γνωστες,πραγματικα με κανει και "λυπαμαι" για ολη αυτη την ταλαιπωρια.Αν ειναι δυνατον,ενας να μην εχει ελεγξει με ενα monitor θερμοκρασιες. Δηλαδη,τι να πω...
Thanos1972 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού σου λέει ζεματάει η ψύκτρα, πάει να πει ότι κάνει καλή επαφή. Μέχρι και άπειροι χρήστες το διαπίστωσαν, αν δεις σε προηγούμενα ποστς. Διαβάζουμε πριν ποστάρουμε! Σωωωπα.για την πληροφορηση σου,το διαβασα ολο το νημα... για αλλο λογο ειπα οτι ειπα.και ξερεις αρκετα καλλα μπορω να πω οτι αλλο ζεματαει η ψυχτρα και αλλο πιανει 110 βαθμους και δεν μπορω να ακουμπησω πουθενα...τεσπα. 2
cortaN@ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το είδα, όμως. Ήμουν δίπλα να μαθαίνω! Μακάρι! Γιατί όμως να μην συμβαίνει το ίδιο με τη μητρική; Ακριβώς, αυτό ρωτάω τον φιλο cortaN@... Μητρική ή επεξεργαστής; Γιατι η εμπειρια μου σε builds συστηματων (εχω στησει πανω απο 100 υπολογιστες) αυτο μου υποδεικνυει. Δε νομιζω να φταιει η μητρικη, χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν πιθανοτητες για κατι τετοιο. Αλλα οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγες, ειδικα απο τη στιγμη που πιανεις την ψυκτρα και καιει ολοκληρη. Η πιο ευκολη λυση ειναι να βρεις/δανειστεις κτλ εναν αλλο επεξεργαστη συμβατο με τη μητρικη σου και να το τσεκαρεις. Παντως μονο και μονο για το κουραγιο σου ολα αυτα τα χρονια, αξιζει καποιος να σου στειλει εναν συμβατο επεξεργαστη να τον τεσταρεις ! Ελπιζω να βοηθησα..
Federacion Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Όλοι σας βοηθάτε! Βρισκόμαστε σε αναμονή του επεξεργαστή λοιπόν..Θα κάνω update μόλις έχω νεότερα. Εκτός βέβαια κι αν υπάρχει κάποια ιδέα για κάτι άλλο νωρίτερα απ'αυτό... Παρεπιμπτόντως για θερμαντική έχω σπίτι μια Arctic MX2 που όταν την πήρα μου είχαν πει καλά λόγια. υγ. και τίποτα να μην δουλέψει, είμαι αισιόδοξος! έρχεται ο χειμώνας κρυώνει και το pc!
discoboyminimal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχαχα, και τις μερες με λιακαδα τι θα κανεις ρε??θα βαζεις ερκοντισιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα