AiWaaa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Mην βάλεις τπτ. Άλλαξε θερμοαγώγιμη στον επεξεργαστή κατα αρχήν και μετά βλέπουμε πως θα πάει. Μην τον στρεσσάρεις άλλαξε πστα γρήγορα. Απο που είσαι ?
Hawk7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 είχα το Prime ανοιχτό για 1 ώρα και 10 λεπτά. Δεν στρέσσαρε, χαλαρά περνούσαμε παρέα! Αδυναμια να τρεξει στο συστημα σου;πιθανον.Εαν ετρεχε,η cpu θα πηγαινε στο φεγγαρι.Αλλα με 112 cpu,μην το ρωτας. Απο volts,ποσο δειχνει το μονιτορ οτι τροφοδοτειται η cpu;
Federacion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Πάστα δεν θ αλλάξω πάλι. Θα αλλάξω επεξεργαστή και πάστα παρέα. βολτς: 1.208 min 1.144 max 1.336 είμαι από Σαλόνικα, όπως κι εσύ. πάντως εδώ και κανα δεκάλεπτο με το AIDA64 Stability test, πάνω από 60 δεν έχει πάει.
AiWaaa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αμα θες βοήθεια εδώ είμαι. Και δωρεάν εννοείται. Σε τι θα πας ?
Hawk7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 βολτς: 1.208 min 1.144 max 1.336 Φυσιολογικα. Οταν λες, Θα αλλάξω επεξεργαστή και πάστα παρέα. Θα αλλαξεις cpu σκεφτεσαι; στην θεση σου θα εβαζα και ενα cooler σωστο,και μια παστουλα επισης ποιοτικη. Τι κουτι εχεις;
Federacion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ορίστε και μια φώτο: ετσί είναι και τώρα 14 λεπτά ... Αμα θες βοήθεια εδώ είμαι. Και δωρεάν εννοείται. Σε τι θα πας ? Να είσαι καλά! Αν χρειαστώ θα σου πω! Φυσιολογικα. Οταν λες, Θα αλλαξεις cpu σκεφτεσαι; στην θεση σου θα εβαζα και ενα cooler σωστο,και μια παστουλα επισης ποιοτικη. Τι κουτι εχεις; Έχει ένας φίλος έναν ΑMD Athlon X2 λίγο πιο κάτω απ τον δικό μου σε χρονισμό, δε πειράζει όμως... Το κουτί δεν ξέρω να σου πω, ένα πολύ απλό, φαίνεται και στις φώτο παραπάνω.
Hawk7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ορίστε και μια φώτο: ετσί είναι και τώρα 14 λεπτά ... Να είσαι καλά! Αν χρειαστώ θα σου πω! Έχει ένας φίλος μια ΑΜ2 λίγο πιο κάτω απ τη δικιά μου σε χρονισμό, δε πειράζει όμως... Το κουτί δεν ξέρω να σου πω, ένα πολύ απλό, φαίνεται και στις φώτο παραπάνω. Η GPU που ειναι;τωρα κατσε λιγο,διοτι 100% cpu,και 60 βαθμους επι 15 λεπτα,με εβαλε σε σκεψη. Πρεπει να σιγουρευτουμε και για την Gpu.Αλλα για να λες 112 cpu πριν,αυτο ειναι,δεν μπορει. Παντως,αν εχεις ενα φιλο με καλη ψυκτρα,και την δοκιμασεις στο συστημα σου,για να δεις αν σου κλεισει ξανα,θα σε βεβαιωσει,οτι ειναι μονο η ψυξη. Εαν δοκιμασεις καλη ψυκτρα,και σου σβησει παλι λογω υψηλων temps της cpu,τοτε μιλαμε καθαρα για ελλατωματικη cpu. Αλλα θα μου πεις,εφοσον εχεις ηδη μια υποψηφια cpu,γιατι να βαζεις βγαζεις συνεχεια,και να μην βαλεις αυτην που λες,δοκιμαζοντας την αμεσα; Βαλε την cpu του φιλου σου,και αν εχει παραπλησια ψυξη με αυτην που εχεις,και δεν σβησει,τοτε μιλαμε καθαρα προβλημα στην cpu. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2013 από Hawk7
Federacion Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Θα κάνω αυτό που λες φίλε Hawk, αυτό που μάλλον καταλήγουμε όλοι μαζι εδω περα, και θα επανέλθω δριμύτερος! Όσο για τη GPU την εχω αποκλείσει μετα την αντικατασταση της πέρυσι. Απλά να πω και τη κακία μου, έχω δουλέψει με πολλούς AMD στη ζωή μου. Όλοι τους κάτι με τη θερμοκρασία είχανε. Ο επόμενος μου -όταν θα παρω ξανά ολόκληρο pc- θα είναι INTEL, δεν θα ξανατσιγκουνευτώ. Σορρυ που ακούγεται σαν διαφήμιση.....δεν έχω τέτοια πρόθεση,άλλωστε και οι δύο μεγαθήρια είναι...
Hawk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σορρυ που ακούγεται σαν διαφήμιση... Κανενα προβλημα.Ο καθενας εχει τις εμπειριες του,και τα συμπερασμα του.Π.χ,εγω σταματησα να αγοραζω WDigital δισκους. Πανω απο την 2ετια,χτυπουσαν βελονα,ασχετο,αλλα μια κακη εμπειρια. Καποιος αλλος δεν ειχε ποτε προβλημα με amd cpu. Σημασια εχει,να βρεις αυτο,με το οποιο θα εισαι ενταξει,και θα κανεις την δουλεια σου.Θα περιμενω προσωπικα νεα σου,και να δουμε με απολυτη σιγουρια,οτι η cpu ηταν το προβλημα. 1
ca6mio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μητρικες MSI 5ετιας που να μην βγαζουν προβληματα υπαρχουν; Ισως να ειναι καποιος πυκνωτης διπλα στον επεξεργαστη. Ξαναδες προσεκτικα.
garrythesnail Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως να το πέταγες??? Με 100κάτι ευρώ παίρνεις πολύ καλύτερο, ολοκαίνουργιο mobo-cpu-ram. Εκτώς βέβαια αν σε φτιάχνουν αυτά τα ξαφνικά σβησίματα...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως να το πέταγες??? Με 100κάτι ευρώ παίρνεις πολύ καλύτερο, ολοκαίνουργιο mobo-cpu-ram. Εκτώς βέβαια αν σε φτιάχνουν αυτά τα ξαφνικά σβησίματα... αμα ειναι η cpu τοτε αλλαζει με μικρο κοστος με μια μεταχειρισμενη που υποστηριζεται απ'την μητρικη του. αν ειναι η μητρικη τοτε θα συμφωνουσα και γω να αλλαχτει ολο το set mobo-cpu-ram τουλαχιστον.
Federacion Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτάχτε, αμα δεν παίζει games και δεν μπορώ να δουλέψω photoshop, αλλά όπως έδω και 4.5 χρόνια μπορώ και εξυπηρετούμε για όλα τα υπόλοιπα από το μηχάνημα, η οικονομική μου κατάσταση δεν μου επιτρέπει αυτό το 100-150 που όντως θα τον άλλαζε τελείως. Γι αυτό και το παλεύω να στρώσει όσο γίνεται για να κρατηθεί, έστω και με μικρές μεταμοσχεύσεις. (παρεπιμπτόντως ξαναείδα πυκνωτες όλοι οκ) Anyway πίσω στο θέμα μας, έχω screening λίγο πριν κλείσει από HWMonitor (την ίδια ώρα η GPU έδειχνε 51 βαθμούς): Νομίζω είναι ξεκάθαρα η CPU. Όταν την αλλάξω, θα πρέπει να αλλάξω και θερμαντική σωστά;
veteranos123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά, μήπως έχει χαλάσει ο ανεμιστήρας της ψύκτρας και όταν ζορίζεται δεν αυξάνει στροφές με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασίες?
Federacion Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Νο, βετεράνε. Τον βλέπω τον ανεμιστήρα, πηγαίνει κανονικά και οι μετρήσεις δείχνουν κανονικά RPM. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα