Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Παντως 7 χρονια με την στοκ ψυκτρα.. λυπαμαι τα αυτακια σου
Hawk7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Θα επανέλθω με φωτογραφίες και απαντήσεις!!! Μακαρι.Διοτι για ενα υποσυστημα που ανεβαζει για οποιονδηποτε λογο απαγορευτικη θερμοκρασια,μη εχοντας κανει ενα απλο στρεσαρισμα,και να πιασεις τον ενοχο επαυτοφωρω που λεμε,το θεωρω τυραννια να παιδευεσαι για ολα αυτα τα ετη.Ειλικρινα.Εχοντας δωσει καποια χρηματα διχως ουσια. Το HW monitor,θα σου δειξει ακομη και υπερβαση τασης στον επεξεργαστη κλπ,αφου τα βλεπεις μπροστα σου,για cpu,Μνημη,καρτα γραφικων.
Federacion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Παντως 7 χρονια με την στοκ ψυκτρα.. λυπαμαι τα αυτακια σου Μπά δεν κάνει θόρυβο. Μακαρι.Διοτι για ενα υποσυστημα που ανεβαζει για οποιονδηποτε λογο απαγορευτικη θερμοκρασια,μη εχοντας κανει ενα απλο στρεσαρισμα,και να πιασεις τον ενοχο επαυτοφωρω που λεμε,το θεωρω τυραννια να παιδευεσαι για ολα αυτα τα ετη.Ειλικρινα.Εχοντας δωσει καποια χρηματα διχως ουσια. Το HW monitor,θα σου δειξει ακομη και υπερβαση τασης στον επεξεργαστη κλπ,αφου τα βλεπεις μπροστα σου,για cpu,Μνημη,καρτα γραφικων. Ξέρεις το είχα δει το HWMonitor αλλα χρησιμοποιώ -βασικά το έχω ανοιχτό συνέχεια- το speedfan. Επειδή το πρόβλημα μου εμφανίζεται σε στιγμές (αλλά το βλέπω να έρχεται), όσο έχω παρατηρήσει τα πάντα αρχίζουν και θερμαίνονται. πχ η GPU από 40 βαθμούς στην αρχή ενός παιχνιδιού φτάνει στους 65. Βέβαια όλα τ άλλα την υπερβαίνουν οσα πρόλαβαίνω να δω. Τέλος ορίστε και οι φώτο (συγγνώμη για τις κακές φώτο αλλά το κινητό είναι για πέταμα). Δεν φαίνεται αλλά έχω και άλλα 2 fan μπρόστα και πίσω.
AiWaaa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Καθαρό μου φαίνεται απο σκόνη. Εκείνο το ανεμηστηράκι διπλα απο την cpu ψύχει το southbridge ?
Hawk7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέρεις το είχα δει το HWMonitor αλλα χρησιμοποιώ -βασικά το έχω ανοιχτό συνέχεια- το speedfan. Επειδή το πρόβλημα μου εμφανίζεται σε στιγμές (αλλά το βλέπω να έρχεται), όσο έχω παρατηρήσει τα πάντα αρχίζουν και θερμαίνονται. πχ η GPU από 40 βαθμούς στην αρχή ενός παιχνιδιού φτάνει στους 65. Βέβαια όλα τ άλλα την υπερβαίνουν οσα πρόλαβαίνω να δω. Η καρτα σου ειναι μια χαρα.Ολες απο αυτη την θερμοκρασια ξεκινανε,και πανε ακομη και πανω απο 80!Αναλογως την εταιρεια και την ψυκτρα.Δεν πιστευω οτι ειναι η καρτα σου. Ασε το speedfan,και βαλε ενα πληρες,σε μια καρτελα να τα βλεπεις ολα. Χρησιμοποιησε το Prime95 και σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα,αν φταιει,οτι φταιει θα βρεθει ο ενοχος. Προσωπικα ως monitor χρησιμοποιω το AIDA64,αλλα και το HW Monitor ειναι μια χαρα. Tα καλλωδια σου βεβαια λιγο,αν διακρινω σωστα,θελουν λιγο ψιλομαζεμα.
Federacion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Καθαρό μου φαίνεται απο σκόνη. Εκείνο το ανεμηστηράκι διπλα απο την cpu ψύχει το southbridge ? Δεν ξέρω τι είναι η νότια γέφυρα (αλλά ναι ψύχει ένα τσιπάκι της μητρικής). Καθαρότατο απο σκόνη! Είπαμε σχεδόν κάθε μέρα φύσημα! Η καρτα σου ειναι μια χαρα.Ολες απο αυτη την θερμοκρασια ξεκινανε,και πανε ακομη και πανω απο 80!Αναλογως την εταιρεια και την ψυκτρα.Δεν πιστευω οτι ειναι η καρτα σου. Ασε το speedfan,και βαλε ενα πληρες,σε μια καρτελα να τα βλεπεις ολα. Χρησιμοποιησε το Prime95 και σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα,αν φταιει,οτι φταιει θα βρεθει ο ενοχος. Προσωπικα ως monitor χρησιμοποιω το AIDA64,αλλα και το HW Monitor ειναι μια χαρα. Tα καλλωδια σου βεβαια λιγο,αν διακρινω σωστα,θελουν λιγο ψιλομαζεμα. Το Prime που αναφέρεις δεν το γνωρίζω, αλλά AIDA64 έχω, έχει και monitor; Τα καλώδια μου είναι σούπερ-πιο σημαζεμένα απ τη ντουλάπα μου άνετα
AiWaaa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ας στρεσσάρει πρώτα να δούμε οτι του κλείνει λογο cpu και βέπουμε για την ψύκτρα.
Hawk7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι είναι η νότια γέφυρα (αλλά ναι ψύχει ένα τσιπάκι της μητρικής). Mιλαει για το τσιπακι της μητρικης,οπου βλεποντας την φωτο,ναι αυτο ειναι. Το Prime που αναφέρεις δεν το γνωρίζω, αλλά AIDA64 έχω, έχει και monitor; http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=103 32-bit http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=205 64 bit. Nαι εχει θερμοκρασιες και volts στην καρτελα, Computer->sensor. To Prime95 θα ανεβασει ρολογια σε cpu και μνημη,και κατ'επεκτασιν στην μητρικη. Τρεξτο,και βλεπε θερμοκρασιες μεχρι να κλεισει το συστημα σου.Ενημερωσε μας.
Antwni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 To Prime95 θα ανεβασει ρολογια σε cpu και μνημη,και κατ'επεκτασιν στην μητρικη. Τρεξτο,και βλεπε θερμοκρασιες μεχρι να κλεισει το συστημα σου.Ενημερωσε μας. Αν ανέβει στους 90-100 βαθμούς κλείστο φυσικά. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να κλείσει για να το καταλάβουμε...
Federacion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Επανέρχομαι μετά το στρεσσ τεστ από το Prime υγ. παιδιά αυτό στρεσάρει ή κοροιδεύει; υγ2. Μπά δεν δουλεύει...
Hawk7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν ανέβει στους 90-100 βαθμούς κλείστο φυσικά. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να κλείσει για να το καταλάβουμε... Τοσες φορες εκλεισε το καημενο,ας τρεξει ακομη μια... υγ. παιδιά αυτό στρεσάρει ή κοροιδεύει; Τι εννοεις; υγ2. Μπά δεν δουλεύει... Δεν το ετρεξες γι'αυτο.Tι λειτουργικο εχεις; Δες εδω, υγ:καποιο νεο φιλε μου; Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2013 από Hawk7
Federacion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω κάνει ακριβώς ότι λέει το βίντεο, υποτίθεται ότι δουλεύει ...αλλά δεν βλέπω κάτι να συμβαίνει και το σταμάτησα. Απλά σηκώθηκαν κάπως οι θερμοκρασίες... αλλα τπτ σπουδαίο.. Να βάλω ρε παιδια ενα game να κλεισει σε 3 λεπτά; Ή έστω ένα στρες τεστ με γραφικά... υγ. στο βίντεο λέει ότι πρέπει να το αφήσω 8ωρο!!!
Hawk7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω κάνει ακριβώς ότι λέει το βίντεο, υποτίθεται ότι δουλεύει ...αλλά δεν βλέπω κάτι να συμβαίνει και το σταμάτησα. Απλά σηκώθηκαν κάπως οι θερμοκρασίες... αλλα τπτ σπουδαίο.. Να βάλω ρε παιδια ενα game να κλεισει σε 3 λεπτά; Ή έστω ένα στρες τεστ με γραφικά... υγ. στο βίντεο λέει ότι πρέπει να το αφήσω 8ωρο!!! Φιλε μου,οταν το τρεχεις,εαν ανοιξεις τον task manager,ποση χρηση cpu και μνημης δειχνει; Εαν ολα πανε καλα με το prime95,σε λιγα λεπτα,οτι ειναι να γινει θα γινει.Τον επεξεργαστη και την μνημη τα ρημαζει. Σε ενα game,μπορει να μην παει η cpu στο 100% και τοσο υψηλα η μνημη,οσο στο prime95. Το 8ωρο,ειναι τυπικο.Αν εχεις προβλημα,θα σου το δειξει συντομα. Κανε μια προσπαθεια και με το AIDA64 με το system stability test.Tσεκαρισε cpu,μνημη,καρτα γραφικων,και βαλε παραλληλα το μονιτορ των θερμοκρασιων ωστε να βλεπεις εκεινη την στιγμη.
Federacion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εκανα ένα δικό μου τεστάκι. Λοιπόν με hd βιντεάκι κ pes 2013 ταυτόχρονα η CPU ανέβασε σε 8 λεπτά 112 βαθμούς όλα τ αλλα ήταν οκ.. άρα CPU.... υγ. είχα το Prime ανοιχτό για 1 ώρα και 10 λεπτά. Δεν στρέσσαρε, χαλαρά περνούσαμε παρέα! υγ2 βάζω και το τεστ από AIDA64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα