Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραια φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και τις απαντησεις σου 

οχ ακυρο η μεγαλη μνημη και χαρηκα μεχρι 4GB ddr3 δεχεται μακακια... :mad:

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετρησε με πολυμετρο αν ξερεις το τροφοδοτικο .αν δεν ξερεις υπαρχει στην αγορα το psu tester ενα οργανακι το κουμπονις στο τροφοδοτικο και σ λει αν ειναι καμενο η οχι . Στο ebay θα το βρεις με 6 ευρω στην ελλαδα με 35 ευρω. Αμα το τροφοδοτικο δουλευει τοτε ξεκουμποσε μια τι μνημη και ξανα ανοιξε τον αν σ κανει παλι τα ιδια τοτε κοιτα την μητρικι μπορει να ναι φουσκομενος καποιος πυκνοτης εαν ναι τοτε η αγοραζεις αλλη μητρικι η αγοραζεις πυκνοτη και με κολιτηρι η σταθμο τον κολας .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μετρησε με πολυμετρο αν ξερεις το τροφοδοτικο .αν δεν ξερεις υπαρχει στην αγορα το psu tester ενα οργανακι το κουμπονις στο τροφοδοτικο και σ λει αν ειναι καμενο η οχι . Στο ebay θα το βρεις με 6 ευρω στην ελλαδα με 35 ευρω. Αμα το τροφοδοτικο δουλευει τοτε ξεκουμποσε μια τι μνημη και ξανα ανοιξε τον αν σ κανει παλι τα ιδια τοτε κοιτα την μητρικι μπορει να ναι φουσκομενος καποιος πυκνοτης εαν ναι τοτε η αγοραζεις αλλη μητρικι η αγοραζεις πυκνοτη και με κολιτηρι η σταθμο τον κολας .

Sent from my iPhone using Insomnia

εβγαλα τα παντα και το αφησα μονο με τα 2 καλωδια του αλλου τροφοδοτικου που συνδεονται στην motherboard 

και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο...κοιταξα με πολυ προσοχη ΟΛΟ το motherboard,,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενα 

σκασμενος/φουσκωμενος πυκνωτης....το προβλημα τωρα ειναι οτι socket 775 boards δεν υπαρχουν στην αγορα

και αυτο που με καλυπτει -gigabyte g41m- το βρηκα σε 2 αλλα θα το εχουν απο δευτερα , οποτε ειμαι χωρις υπολογιστη

ευτυχως εχω ενα φορητο και κανω τα βασικα...ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια

* και αν ξερει καποιος που σωζονται τα mails απο το windows mail θελω να τα τραβηξω και να τα ριξω στο φορητο...

thanks  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...