gesamgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια sos δεν ανοιγει ο υπολογιστης μου παταω το κουμπι αλλα φαΙνεται οτι κανει προσπαθεια να ανοιξει ακουγεται και ενα κλικ απο μεσα και τιποτα...και προσπαθει συνεχεια χωρις αποτελεσμα 1 ωρα τωρα, τι γινεται? τροφοδοτικο, motherboard τι?
panos0100 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 τροφοδοτικο για αρχη, αν εχεις πολυμετρο και ξερεις ξεκινα απο εκει, αλλιως μετα μητρικη
gesamgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω οχι δεν εχω πολυμετρο πως θα το τεσταρω?
panos0100 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 δυστηχως θα πρεπει να το πας, σε καποιο καταστημα να το κοιταξουνε, σε ποια περιοχη εισαι; αν εχεις καποιο πλαισιο εκει κοντα
gesamgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 θεσσαλονικη ειμαι και δεν ειμαι κοντα σε καποιο πλαισιο. το keyboard που ειναι σβησμενο ειναι καποια ενδειξη? τον ανοιγα απο εκει τον υπολογιστη... νομιζω οτι μπορω να βρω πολυμετρο τι κανω?
veteranos123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Πες το σύστημά σου αναλυτικά. Για βραχυκύκλωμα στο τροφοδοτικό μου κάνει
gesamgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω κοιτα ακριβως τι κανει. μολις παταω το power αναβει το φωτακι του on , πανε να ξεκινησουν ολα τα ανεμιστηρακια δηλαδη τροφοδοτικου , κουτιου , ψυκτρας , ακουγεται ενας θορυβος απο μπροστα ενα τικ στο διακοπτη power νομιζω και σβηνει το pc....στην συνεχεια προσπαθει να ανοιξει απο μονο του και παλι κανει ακριβως το ιδιο δεν ξερω αν σας δινω να καταλάβετε εχω τον ιδιο επεξεργαστη με σενα veteranos και ενα 500αρι τροφοδοτικο thermaltake tr2-qfan , 4gb ram ddr3 1333, καρτα γραφικων gainward geforce 9600gt , ψυκτρα thermalatake spin-q
veteranos123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αφαίρεσε το power on από την μητρική και βραχυκύκλωσε αυτά τα δύο πιν που ήταν το κουμπί με κάποιο κατσαβίδι
veteranos123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το κουμπί που ανοίγει το pc συνδέεται σε δύο σιδεράκια στην μητρική. Οκ? Εσύ θα αποσυνδέσεις το κουμπί αυτό και θα βραχυκυκλώσεις τα 2 σιδεράκια,
gesamgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 το εκανα και σταματησε ο υπολογιστης να προσπαθει να ανοιξει εννοω οτι οταν το αφαιρεσα συνεχισε ο υπολογιστης να προσπαθει μολις βραχυκυκλωσα σταματησε
panos2171 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είναι εφικτό να το δοκιμάσεις σε άλλον υπολογιστή? Η να δανειστής ένα τροφοδοτικό για να το δοκιμάσεις σε σένα?
gesamgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 tipote apo ta 2 να αγορασω ενα αποκλειουμε το motherboard?
gesamgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο θα κανω θα δανειστω αυριο το πρωϊ απο ενα φιλο αρα καταληγοντας αν δουλεψει με το αλλο τροφοδοτικο παω για αγορα τροφοδοτικου αν δεν δουλεψει παω για νεο motherboard σωστα? ευχαριστω και που βρισκω τωρα motherboard με 775?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα