Tommy_GR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εβαλα το AC 3 να παιξω και ειχα πολυ χαμηλα FPS στη BOSTON (20-25)και ειπα να κανω update τους drivers..κατεβασα το catalyst και απο τη στιγμη που το εκανα install το PC παει χειροτερα..Συγκεκριμενα στο YouTube οταν βαζω καποιο βιντεο fullscreen, απεικονιζεται το βιντεο στο 1/4 της οθονης και τα αλλα 3/4 ειναι μαυρη οθονη και σε καποια αλλα browser games παρατηρω FPS Drops..Πατησα unistall a program αλλα δεν μου το εμφανιζει στη λιστα..τι να κανω?
panos0100 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 μηπως ειχες προηγουμε αλλη καρτα γραφικων; ή μπωρει να εχεις ιο, εγω ειχα ενα τετοιο θεμμα με fps drop και τελικα ητανε ιος, αλλα λες οτι εχει προβλημμα στο youtube, μπωρει να φταιει και η καρτα, δοκιμασε την σε αλλο υπολογιστη ή βαλε την ενσωματωμενη της μητρικης ενα εχει
Tommy_GR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ιο δεν νομιζω να εχω γιατι εκανα scan και με το AV και με το malwarebytes...δεν ειχα προηγουμενως αλλο υπολογιστη
Grey Warden Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασε να κάνεις πλήρη απεγκατάσταση των drivers με driver sweeper σε safe mode και ξανά εγκατάσταση των τελευταίων drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα