Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα πηρα το ανταπτορακι αυτο αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει. εβαλα και το driver w7 αλλα τπτ. το εχει κανεις??? http://www.konigelectronic.com/en_us/55855375
naypli Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 μια απο τα ιδια και εγω το πηρα αλλα δν το περναει στα win7 δειχνει οτι εγκαθιστα αλλα μετα λεει οχι σωστη εγκατασταση
SPANK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Φυσιολογικά θα το ενεργοποιείς μεσα απο το πρόγραμμα του και μετα δοκίμασε με μια BLUETOOTH συσκευή να δεις αν το βλέπει
SPANK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Απο το computer management δεν τον βλέπει καν ? αν οχι τοτε μαλλον δύσκολο το κόβω ακομα και αν έβρισκες και αλλαζες πλακέτα γιατι απο την στιγμή που κανει τακ τακ ....
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν περασω drivers με το που συνδεσω την συσκευη κατω στα εικονιδια εφμανιζει το εικονιδιο του bluetooth. οτιδήποτε και να επιλέξω απλα δεν το φορτώνει ποτε..... θα κανω μια προσπάθεια με τους οδηγους του ξανα και θα ανεβασω εικονες..... αλλαζες πλακέτα ???
DeKaLoUdiS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με οτι drivers κι αν εχω βαλει.Μπας και βγαλατε ακρη?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Στα Windows 8 παντος λειτουργει και δεν χρειάζεται καν drivers
Fuel7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Σε δεκαρια ενα χαλι μαυρο εχω χασει το μπουσουλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα