Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετοί από εσάς γνωρίζουν ότι ήθελα να φτιάξω ένα παιχνίδι.Με βάση τα λεγόμενά σας τελικά ασχολήθηκα λίγο με forums...Βρήκα όμως ένα trailer του gameglobe 

και αν κατάλαβα σωστά δεν χρειάζεται να έχεις σπουδάσει.Το έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει την άποψή του;-γιατί έχω και κάποιες ερωτήσεις-.Επίσης θα ψάξω για tutorial στο youtube.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντησή σας. :) 

-snorkel-

Δημοσ.

Πόσο καλά πρέπει να ξέρω προγραμματισμό;Από το trailer μου φαίνεται απλό.Εσύ το έχεις δοκιμάσει;Και κάποιες ερωτήσεις...

1.Είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσω ότι ''πράγματα'' δίνει το gameglobe ή μπορώ να προσθέσω και δικά μου παράδειγμα;

2.Scripts μπαίνουνε;

3.Είναι πρόγραμμα που το κατεβάζεις ή το φτιάχνεις εκεί (το παιχνίδι);

Μέχρι στιγμής αυτά.Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας απαντήσει. :-) 

Δημοσ.

Άρχισα ήδη!!! Τέλειο φαίνεται! :D

Βtw γιατί κάνεις τέτοιες ερωτήσεις εδώ; Έχουν και δικό τους forum θα σου απαντήσουν λογικά!

Δημοσ.

Βtw γιατί κάνεις τέτοιες ερωτήσεις εδώ; Έχουν και δικό τους forum θα σου απαντήσουν λογικά!

θα ρωτήσω και στο forum του gameglobe.Απλώς θέλω και την γνώμη των μελών του insomnia.:-)

θα ρωτήσω και στο forum του gameglobe.Απλώς θέλω και την γνώμη των μελών του insomnia.:-)
Δημοσ.

θα ρωτήσω και στο forum του gameglobe.Απλώς θέλω και την γνώμη των μελών του insomnia. :-)

θα ρωτήσω και στο forum του gameglobe.Απλώς θέλω και την γνώμη των μελών του insomnia. :-)

Καλώς..! Ωραίο παιχνιδάκι απορώ πώς και δε το βρήκα νωρίτερα... Έχει πολλά να κάνεις!!! GoDRiC- λέγομαι αν με βρεις add me! ;)

Δημοσ.

Οκ,θα κάνω account.αλλά όταν κάνω πρέπει εκείνη την στιγμή να κατεβασω το gameglobe;(αν κατεβαίνει)

Ρε lol εσύ το έκανες θέμα εγώ άρχισα να παίζω; Κάνε το account σου ψάξε λίγο το game. Εκεί είναι το προφίλ και όλα αυτά, δε κατεβάζεις τίποτα! Updated το Java να έχεις απλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...