Hyphen Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια εχω παρει το 300r προσφατα και εχω μια απορια. Απο οτι ειδα η μητρικη μου δεν εχει υποδοχη για το καλωδιο του κουτιου που συνδεει τις usb3.0 θυρες του κουτιου που ειναι στο μπροστινο μερος. Η μητρικη μου ειναι αυτη http://www.asus.com/Motherboards/P8H61_PRO/ Γινεται με καποιο adaptora ή κατι τετοιο να το συνδεσω ωστε να δουλευουν και οι μπροστα θυρες;; Το καλωδιο για το οποιο μιλαω ειναι αυτο Υ.Γ. η μητρικη οπως θα δειτε εχει usb 3.0 θυρες στο πισω μερος.
SPANK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Προφανώς αναφέρεσε στο πλακέ μεγάλο γιατι τα αλλα τα εχεις συνδέσει ηδη μαλλον , χμμμ σίγουρα ειναι αυτο για τις usb δεν εχει κανενα αλλο οπως το hdaudio αλλα για τις usb ?
shodan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το ίδιο θέμα εχω και εγώ με το storm trooper. Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι τέτοιο. Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Περίεργο παντως υπάρχει καμια μητρική που παίρνει τετοιο βύσμα ?
SOADNICK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ είσαι αυτό έχω αγοράσει και εγώ που έχω επίσης το 300r.
AiWaaa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι usb 3.0 connector. Στο 500r που πήρα εγώ είχε και μετατροπέα μέσα για usb 2.0. Spank έχεις μείνει λίγο πίσω μου φαίνεται
Hyphen Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Προφανώς αναφέρεσε στο πλακέ μεγάλο γιατι τα αλλα τα εχεις συνδέσει ηδη μαλλον , χμμμ σίγουρα ειναι αυτο για τις usb δεν εχει κανενα αλλο οπως το hdaudio αλλα για τις usb ? Ναι το πλακε ειναι.Δεν εχει αλλο σαν το hdaudio εχει μονο το πλακε το μεγαλο. Το ίδιο θέμα εχω και εγώ με το storm trooper. Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι τέτοιο. Sent from my iPhone using Insomnia Αυτο φιλε μου δεν κανει...και που θα συνδεσεις τα usb καλωδια μετα? αφου ειναι μεσα στο κουτι. Εδώ είσαι αυτό έχω αγοράσει και εγώ που έχω επίσης το 300r. Ναι αυτο φαινεται να κανει αλλα αυτα τις κανει στην ουσια usb 2.0 ετσι???? δεν θα εχουν ταχυτητες usb 3.0? Αν ειναι ετσι παλι δεν λυνει συνολικα το προβλημα... Ειναι usb 3.0 connector. Στο 500r που πήρα εγώ είχε και μετατροπέα μέσα για usb 2.0. Spank έχεις μείνει λίγο πίσω μου φαίνεται Ναι αυτο φαινεται να κανει αλλα αυτα τις κανει στην ουσια usb 2.0 ετσι???? δεν θα εχουν ταχυτητες usb 3.0?
Hyphen Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Σε 2.0 θα παίζει.. Ετσι δεν κανουμε τιποτα ομως...δηλαδη πρεπει να αλλαξει καποιος μητρικη η οποια περνει το συγκεκριμενο καλωδιο για να εχει usb 3.0 ταχυτητες μπροστα?
AiWaaa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικό δεν είναι ? Δεν ειναι κάτι παράλογο..
Hyphen Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Η τεχνολογια ολο εξελιζεται ελεγα κατι θα υπαρχει...Παραλογο ειναι να πρεπει να αλλαξεις μητρικη Δηλαδη αν θελω να λειτουργισουν εστω σαν usb 2.0 οι μπροστινες αγοραζω αυτο http://www.eworld.com.gr/products/details/2556/ ετσι?
AiWaaa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αμέ αυτό.. Ε τι να κάνουμε έτσι είναι πλέον. Αν θες το συγχρονο το πληρώνεις
tenyson123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Περίεργο παντως υπάρχει καμια μητρική που παίρνει τετοιο βύσμα ? Ναι η δικια μου παιρνει τετοιο βισμα.Ειναι για τις usb.3ю0 στο front panel του κουτιου.
Hyphen Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αμέ αυτό.. Ε τι να κάνουμε έτσι είναι πλέον. Αν θες το συγχρονο το πληρώνεις Ναι σιγουρα δεν λεω...Δεν ειναι πολυ παλια η mobo μου και δεν ειχα βαλει στο μυαλο οτι παιζει να μην δουλευει κατι . Ναι η δικια μου παιρνει τετοιο βισμα.Ειναι για τις usb.3ю0 στο front panel του κουτιου. Αρα μονο με καινουργια μητρικη.
shodan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή το κουτί μου ειναι ευρύχωρο σκέφτομαι να το περάσω στο πίσω μέρος του κουτιού που εχω χώρο για την τακτοποίηση των καλωδίων και απο μια τρύπα στο πίσω μέρος να συνδέσω τις αποληξεις στις USB 3 θύρες της μητρικής. Ούτε που θα φαίνεται τίποτα και θα εχω κανονικά δυο ενεργές USB 3 θύρες στην πρόσοψη του κουτιού. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα