xristoforos25 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Στο κέντρο μπορείς να έχεις κινητό,αλλά χωρίς κάμερα.Επίσης,δεν θα σου αφήσουν να κρατήσεις κινητό με κάμερα ,ακόμα και αν τη σπάσεις τη κάμερα. Στην μονάδα είναι πιο απλά τα πράγματα,μπορείς να έχεις όποιο κινητό θέλεις,ακόμα και ταμπλετ...μόνο να έχεις το νου σου μην πέσεις σε κανένα μακρυχέρι. Καλή θητεία
discoboyminimal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 θα το εχω στο νου..ευχαριστω! παιδια επισης εχει κανεις το nokia 101?αυτο βλεπω να παρω.. το εχει δοκιμασει κανεις με memory 32αρα?στα specs λεει 16gb max , αλλα δεν τα πολυ πιστευω αυτα.. αν ξερεις κανεις κατι θα του μου ευγνωμων..
kage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 βρες ενα αρχαίο κινητό να δείχνεις όταν σε ρωτάνε στο κέντρο μόνο δηλαδή και έχε ένα καλό smartphone που να έχει internet για να περνάει η ώρα.ετσι κ αλλιως δεν κανουν σωματικο ελεγχο...μπορεις να το χεις πανω σου. απλα το φορτιζεις μεσα στην τσαντα σου αφου την εχεις κλειδωσει με το λουκετο και γενικα αστο μονιμα στο αθορυβο.δεν το αφηνεις ποτε χυμα
vrwmiaris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Στην πύλη δείχνεις το παλιό μια φορά και μετά δουλεύεις το smartphone, τερματισα όλα τα angry birds+ drag racing (2011) ήμουν μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα