Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!

λοιπον φευγω σε 8 μερες φανταρος..και θελω να βρω κινητο ισα ισα να περνει καρτα μνημης και να ακουω mp3.ουτε internet ουτε τιποτα..

βλεπω το nokia 207 , δεν εχει ερθει ακομα ελλαδα.

γνωριζουμε καμια πληροφορια παραπανω?ποτε θα ερθει αν λενε τιποτα τα χαρακτηριστικα του?

επισης αμα εχετε καποια γνωμη για καποιο αλλο vfm - low end - λελετζιδικο πειτε :)

επισης μεχρι την ορκομοσια θα μπορω να εχω κινητο (να παρω μαζι μου με το που θα παρουσιαστω?) η απο το κψμ θα περνω τηλεφωνο?

Δημοσ.

κινητο μπορεις να εχεις απο την 1η μερα..αρκει να μην το χρησιμοποιεις επιδεικτικα...δηλ σε αναφορες , σε εκπαιδευσεις κλπ

απλα πρεπει να μαθεις ποτε πρεπει να το βαζεις στο αθορυβο και ποτε οχι :)

α και επειδη τσεκαρουν το τι κουβαλας οταν παρουσιαζεσαι...καλο θα ταν να μην το χεις μαζι σου εξαρχης αλλα να στο φερουν στο 1ο επισκεπτηριο οι δικοι σου

δεν ξερεις σε τι μαλακες θα πεσεις στην αρχη 

Δημοσ.

φιλε εισαι και απο θεσσαλονικη σου πουλαω ενα αμα θες  νοκια εχει και μπ3 και ραδιο και καρτα μνημης παιρνει,  αν θες πες μου, να βρεθουμε χερι με χερι  ποσα δινεις ειναι απιαστο η μπαταρια του κραταει  αρκετα, μια εβδομαδα και βαλε

Δημοσ.

Εγώ προτείνω το Doop το οποίο πουλά το πλαίσιο.

Μπορείς να το βρεις Link.png Site: http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/dual-sim/Doop-308-RED-BLACK-D308_RED_BLACK.htm">εδώ .

Από χαρακτηριστικά πολύ καλό 

-Dual sim (με ενεργές και τις 2 ταυτόχρονα)

-Κάμερα 0.3 (να βγάζεις και καμία φώτο)

-Bluetooth

-Mp3 player

-Ραδιόφωνο

-Κάρτα μνήμης (μέχρι 8 gb)

-Μπαταρία 1000 mAh

Πωλείτε και μαζί με ακουστικά.

Εγώ το προτείνω..

*Εγώ έχω Link.png Site: http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/dual-sim/Doop-PL221.htm">αυτό και έχει βγεί σκύλος.... το ηχείο του είναι λες και είσαι σε club :P 

Έχει μεγαλύτερη μπαταρία από αυτό που σου πρότεινα (1500mAh) αλλά από κάρτα μνήμης είναι μέχρι 4 gb και όχι 8 όπως το άλλο... Ρίξε πάντως μια ματιά και αποφάσισε αν σου αρέσουν :)

Δημοσ.

θελω να εχει minijack για ακουστικα.ποιο μοντελο ειναι φιλε μου πανο?

μαλλον αυτο θα κανω με το 1ο επισκεπτηριο 'μπηχτη'  :)

takken φιλε καλο θα ηταν να μην εχει καμερα , δεν την χρησιμοποιω κιολας αλλα και ενα παραπανω μην μου τα πριξουν.

εχει καποια θεματακια με μια ματια που εριξα στο internet.θα το εχω στα υποψιν ομως (αν και τα max 8gb δεν μου κανουν.) η τιμη φαινεται καλη.

επισης περνει minijack τυπου ακουστηκα ? η εχει τα δικα του?

Δημοσ.

Διαστάσεις (mm): 92.4 x 48.2 x 20.7
Βάρος (γραμ.): 104
Χρόνος Ομιλίας: 3.2 ώρες
Xρόνος Αναμονής: 263 ώρες
Οθόνη: TFT 262.144 χρωμάτων (128x160pixels)
Κάρτα Μνήμης: microSD (TransFlash), ενσωματωμένη μνήμη 5 MB
Mobile Internet: WAP 2.0, GPRS / EGPRS class 10
Ασύρματη επικοινωνία: Bluetooth, υπέρυθρες
Camera: 0.3 megapixels
Java: Ναί
GPRS: Ναί
GPS: Ναί
Υποστήριξη Ραδιοφώνου: Ναί
Ενσωματωμένοι Αισθητήρες: 
Λειτουργικό Σϋστημα: 
Κεντρικός Επεξεργαστής: 
Εξτρα : Tri-band EGSM 900/GSM 1800/GSM 1900, στερεοφωνικό ραδιόφωνο FM, εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο (landscape mode), Music player με υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: MP3, SpMidi, AAC, AAC+, enhanced AAC+, πλήκτρο για έλεγχο της έντασης του ήχου, πλήκτρο κάμερας και ζουμ, ισοσταθμιστής, εφαρμογή E-mail, βελτιωμένη λειτουργία φωνητικής κλήσης, υπενθυμίσεις, χρονόμετρο, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, υπολογιστής, ημερολόγιο, σημειώσεις, ξυπνητήρι, κινούμενα screensavers και wallpapers, ηχογράφηση, εφαρμογές και παιχνίδια Java, δυνατότητα σύνδεσης μέσω θύρας mini USB, κλείδωμα πληκτρολογίου, λειτουργία πτήσης, δυνατότητα επέκτασης μνήμης με κάρτα micro SD. Περιεχόμενα συσκευασίας: Nokia HS-47 stereo headset.

Διαστάσεις (mm): 92.4 x 48.2 x 20.7
Βάρος (γραμ.): 104
Χρόνος Ομιλίας: 3.2 ώρες
Xρόνος Αναμονής: 263 ώρες
Οθόνη: TFT 262.144 χρωμάτων (128x160pixels)
Κάρτα Μνήμης: microSD (TransFlash), ενσωματωμένη μνήμη 5 MB
Mobile Internet: WAP 2.0, GPRS / EGPRS class 10
Ασύρματη επικοινωνία: Bluetooth, υπέρυθρες
Camera: 0.3 megapixels
Java: Ναί
GPRS: Ναί
GPS: Ναί
Υποστήριξη Ραδιοφώνου: Ναί
Ενσωματωμένοι Αισθητήρες: 
Λειτουργικό Σϋστημα: 
Κεντρικός Επεξεργαστής: 
Εξτρα : Tri-band EGSM 900/GSM 1800/GSM 1900, στερεοφωνικό ραδιόφωνο FM, εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο (landscape mode), Music player με υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: MP3, SpMidi, AAC, AAC+, enhanced AAC+, πλήκτρο για έλεγχο της έντασης του ήχου, πλήκτρο κάμερας και ζουμ, ισοσταθμιστής, εφαρμογή E-mail, βελτιωμένη λειτουργία φωνητικής κλήσης, υπενθυμίσεις, χρονόμετρο, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, υπολογιστής, ημερολόγιο, σημειώσεις, ξυπνητήρι, κινούμενα screensavers και wallpapers, ηχογράφηση, εφαρμογές και παιχνίδια Java, δυνατότητα σύνδεσης μέσω θύρας mini USB, κλείδωμα πληκτρολογίου, λειτουργία πτήσης, δυνατότητα επέκτασης μνήμης με κάρτα micro SD. Περιεχόμενα συσκευασίας: Nokia HS-47 stereo headset.

nokia 5200******

Δημοσ.

βρες ενα αρχαίο κινητό να δείχνεις όταν σε ρωτάνε στο κέντρο μόνο δηλαδή και έχε ένα καλό smartphone που να έχει internet για να περνάει η ώρα.

Δημοσ.

θελω να εχει minijack για ακουστικα.ποιο μοντελο ειναι φιλε μου πανο?

μαλλον αυτο θα κανω με το 1ο επισκεπτηριο 'μπηχτη'  :)

takken φιλε καλο θα ηταν να μην εχει καμερα , δεν την χρησιμοποιω κιολας αλλα και ενα παραπανω μην μου τα πριξουν.

εχει καποια θεματακια με μια ματια που εριξα στο internet.θα το εχω στα υποψιν ομως (αν και τα max 8gb δεν μου κανουν.) η τιμη φαινεται καλη.

επισης περνει minijack τυπου ακουστηκα ? η εχει τα δικα του?

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ακόμα και με την κάμερα.. Το πολύ πολύ μόλις το πάρεις δώσε της μια και σπάσε την :P

Όσο για ακουστικά δεν ξέρω αν παίρνει minijack αλλά πάντως έχει δικά του ακουστικά μέσα, επομένως είσαι οκ.

*Θες πάνω από 8 gb?

• Like 1
Δημοσ.

καλα ισως παρω το iphone μετα την ορκομοσια σαν 'δευτερο' εκει μεσα να περναει η ωρα.θα δω πως θα ναι τα πραγματα και θα κανω αναλογος.

το νοκια 101 καλο φαινεται!

το samsung φιλε δεν περνει ακουστηκα, και η memory ειναι up to 2gb .. δεν μου φτανουν.

σκεφτομουν για 16αρι το λιγοτερο..32αρι βλεπω να εχω..

ειμαι φαν τις μουσικης και , εχω μονο 320 mp3..γενικοτερα τα κοματια που ακουω ειναι στα 15-20 mb το καθε ενα..και ακουω συνεχεια..αρα με βλεπω για 32gb memory..

Δημοσ.

αυτο βλεπω κ εγω..για την τιμη του πολυ τιμιο!

θα εδεινες 50 για το 207 εσυ?πως το βλεπεις το 207? (εχει και μια εμφανιση το ατιμο!! :P xaxa)

και το πολυ πολυ περνω 2 16αρες και ειμαι οκ. κανω στην μια τις μουσικες 12-3 και στην αλλη τις 3-6 αναλογος τι σκοπια θα εχω θα βαζω την αναλογη!xaxaxa

Δημοσ.

Πάντως το sony xperia tipo θα σου φανεί χρήσιμο είδικα όταν είσαι στη σκοπιά για να παίζεις κανα παιχνιδάκι ή σε κανα φυλάκιο που δεν θα ξέρεις πως θα περνάς το χρόνο σου  και είναι και φθηνό smartphone (89 ευρώ) . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...