Hawk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πρέπει να καταλάβουμε ότι περισσότερο θυματοποιούμαστε με όλα αυτά, σε πολύ λίγα πραγματικά εξυπηρετούμαστε! Δεν το πιστευω οτι το λες εσυ.Και συνεχιζεις να μιλας για Iphone. Το να έχεις όλες τις φωτογραφίες σου στο κινητό είναι λάθος πρακτική, εάν κάτι πάθει αντιλαμβάνεσαι... και δεν είναι κ δύσκολο να πάθει κάτι! Κατα καιρους κανω backup οπως ολος ο κοσμος.Τουλαχιστον επειδη δεν με γνωριζεις προσωπικα,αυτο δεν το γνωριζεις οποτε οκ.Αλλα πολλα τα θελω μαζι μου,τα μοιραζομαι με φιλους.Δεν θα κουβαλω και εξωτερικους δισκους. Πέραν αυτού σίγουρα δεν βγαίνουν σε 8, 16, 32, 64 για να το έχεις σαν κύριο αποθηκευτικό μέσο, αλλά μάλλον για να σου φημιουργουν ανάγκες και να πουλάνε... νομίζω! Γι'αυτο πηρα 16,ΚΑΙ ΜΕ εξωτερικη μνημη.Τα 32 και 64 γιγα σε Microsd κοστιζουν πολυ λιγοτερο σε σχεση μετα γιγα των ενσωματωμενων.Και οχι μονο.Και αγοραζω οσες θελω και με καλυπτουν. Ακομη και κινητο να αλλαξεις,οι microsd καρτες σου μενουν μαζι με τον ανταπτορα παντα ως αποθηκευτικο μεσον!Χαμενο δεν παει τιποτε. Προσωπικα εχω 2η μπαταρια,και παντα 2η καρτα εξωτερικη οταν ειδικα παω διακοπες.Με το Iphone,αυτα τα ξεχνας. Κοιτάω στα δύο αυτά κινητά γιατί θα μου γίνει δώρο σίγουρα το ένα από τα 2 τις επόμενες ημέρες! Αλλοι δινουν Iphone 5,και S4,αλλοι Nvidia Titan...κατι δεν παει καλα.Με "λαθος" ατομα συναναστρεφομαι! Πουυπαρχουν τετοια ατομα ρε παιδια;να μας χαρισουν και μας κανα παπακι 125 κυβικων;ετσι στην θαλασσα να πηγαινουμε,να μας χτυπαει το αερακι;
nikoskon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι είδα πως είπε κάποιος πως γεμίζουν με τις φωτογραφίες, δηλαδή backup δεν τις κρατάτε; Σαν βασικός χώρος αποθήκευσής τους είναι το κινητό;Προσωπικα ΝΑΙ.Αν ηταν να τα βαζω μεσα σε δισκους στο σπιτι,δεν θα επαιρνα smartphone,ΑΛΛΑ Desktop!Τα βιντεο εχουν μεγαλυτερο μεγεθος αναλογικα,λογω υψηλης αναλυσης.Μην κολλας σε μια λεξη. Εαν παμε ιδιαιτερα σε smartphones με 13αρα καμερα,εκει κανενα Iphone δεν θα σε σωζει!Η τεχνολογια προχωρα,και η apple,γυριζει πισω. Και για να ειμαστε ακομη πιο ρεαλιστες,σε smartphone με εξωτερικη μνημη,και αλλαγη μπαταριας στην στιγμη,μονο με αυτα γινεται η ζωη σου πολυ πιο ευκολη. Μπορεις να εχεις ΟΣΕΣ καρτες θελεις,και να τις αλλαζεις στην στιγμη,ΟΠΩΣ και για τις ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.Με την ιδια ευκολια μιας DSLR μηχανης. Το ξαναβαζω,μπας και καταλαβεις οτι ζητω φορητοτητα απο ενα smartphone,και οχι backup στο σπιτι και σε servers.Αν ηταν ετσι οπως το λες,τοτε και 1 γιγα καρτας εκτος λειτουργικου,θα ηταν αρκετη.Θα πηγαινα μετα σπιτι και θα την αδειαζα. Τοτε γιατι να βγαινουν σε 8,16,32,64 κλπ; Πολυ απλα.ΑΝΑΛΟΓΩΣ των αναγκων.Εμεις,δεν δεχομαστε ορια απο την apple.Τα ορια,τα βαζουμε εμεις. ΑΣΕ που εαν τα φτυσει το apple,μεχρι εκεινη την στιγμη χανεις και τα δεδομενα.Ενω με εξωτερικη,η καρτουλα στα φυλαει για σενα. Απο αποψη φορματ;εκει να δεις...κανω οποτε θελω,ΧΩΡΙΣ να αναγκαζομαι να τα σωζω σε αλλο δισκο.Γενικα και ολα! Δηλαδή οι κάρτες μνήμης δεν χαλάνε; Και αν σου κλέψουν το τηλέφωνο; Δηλαδή προτείνεις Android smartphone και ο ιδιοκτήτης του να έχει κανά δυο μπαταρίες και κάρτες μνήμης στην τσέπη; Ας σοβαρευτούμε λίγο... Η ίδια η Google είναι ένας σωρός από Cloud υπηρεσίες. Ακόμα και web based OS ανέπτυξε. Τέσπα... Τζάμπα μιλάμε ώρες ώρες. iPhone 5 white από εμένα με μια καλή slim θηκούλα της Belkin. (: Sent from my iPhone ΥΓ: Για την ιστορία, οι φθηνές μνήμες είναι οι αργές μνήμες. 1
silmarien Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κατα καιρους κανω backup οπως ολος ο κοσμος.Τουλαχιστον επειδη δεν με γνωριζεις προσωπικα,αυτο δεν το γνωριζεις οποτε οκ.Αλλα πολλα τα θελω μαζι μου,τα μοιραζομαι με φιλους.Δεν θα κουβαλω και εξωτερικους δισκους. Επίσης από όσα διάβασα, μπορεί να κοροιδεύεις τους Apple fanboys αλλά από όσο βλέπω εσύ ο ίδιος είσαι Αpple hater. Δεν είμαι σίγουρος ποιός από τους δύο τύπους ανθρώπων είναι πιο τραγικός. Ξεπεράστε την εμμονή σας με τα brands. 2
Fulgore1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτε εμένα με ενδιαφέρει, απαντάω στο συνάδελφο που ρώτησε! Κοιτάω στα δύο αυτά κινητά γιατί θα μου γίνει δώρο σίγουρα το ένα από τα 2 τις επόμενες ημέρες! Απλό, αλλά αν και το είπα εμένα δεν με κουράζει η επανάληψη! Αφου θα σου γινει δωρο τοτε πασο και θα ελεγα να πας για το Iphone να εχεις και το set με τα υπολοιπα . 1
Hawk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης από όσα διάβασα, μπορεί να κοροιδεύεις τους Apple fanboys αλλά από όσο βλέπω εσύ ο ίδιος είσαι Αpple hater. Δεν είμαι σίγουρος ποιός από τους δύο τύπους ανθρώπων είναι πιο τραγικός. Ξεπεράστε την εμμονή σας με τα brands. Αυτα ειναι δικα σου λογια.Αpple hater,ουτε και fanboys,δεν θεωρω κανεναν,και το αντιθετο για οποιαδηποτε εταιρεια,ΟΤΑΝ υπαρχουν επιχειρηματα σε αυτα που λεγονται.Πολλα δεν μου αρεσουν για διαφορους λογους,αλλα σε αλλη στιγμη,και σε αλλες αναγκες ατομων,μπορει να τα προτεινω.Επειδη δεν μου αρεσει εμενα,δεν σημαινει οτι ισχυει και για τον αλλον.Ο καθενας βλεπει τα πραγματα με την δικη του κριση,και σκεψη. Μπορεις να μου πεις,που ειμαι λαθος σε αυτα που ειπα;πανω σε κατι θα μιλησουμε,και οχι με γενικους χαρακτηρισμους. Δεν εγινε καμια ερωτηση εαν μου αρεσει το 5αρι,ή το s4,και ειπα... Το s4,γιατι ετσι μου αρεσει!Μιλαω πανω σε συγκεκριμενα πραγματα.Μηπως να τα αναφερω παλι;υπαρχουν πιο πισω. Iphone και Ipad,εχουν στενα συγγενικα και μη προσωπα.Καθε μερα τα δουλευω,και βλεπω διαφορες.Εγω τα διορθωνω,κανω backups,format κ.α. Συνεπως,ξερω τι λεω.με βαση προσωπικη εμπειρια,αφιερωση χρονου,και τεχνικων γνωσεων,απο καθε πλευρα,αναλογως των χαρακτηριστικων της. Οι χαρακτηρισμοι,δεν αποτελουνε επιχειρηματα,και ουτε ειναι ικανοι να με αποπροσανατολισουν. Δηλαδή οι κάρτες μνήμης δεν χαλάνε; Και αν σου κλέψουν το τηλέφωνο; Δεν διαβαζετε βρε παιδια τι λεμε ετσι;εχω δευτερα σε ολα.Καρτα και μπαταρια. Η δευτερη που ειναι και διπλασια,λειτουργει και ως backup.Στην τεσπη μου ειναι.Στο Iphone Μπορεις να το κανεις,αν σου κλεψουν το κινητο μιας και ρωτησες; Δηλαδή προτείνεις Android smartphone και ο ιδιοκτήτης του να έχει κανά δυο μπαταρίες και κάρτες μνήμης στην τσέπη; Εγω το κανω.Ειμαι εξωγηινος ε; Ας σοβαρευτούμε λίγο... Και΄γω αυτο ζηταω,αλλα...οι γνωμες... Zoranb...ελα τωρα. Παραδεξου το,οτι αποφασισες πιο μπροστα τι θα παρεις,και αυτο φαινεται απο το δευτερο σχολιο σου,που κανεις δεν το σχολιασε.S4 πιστευω δεν θα επαιρνες,ακομη και ολοι να σου λεγανε αυτο. Μονος σου τα ειπες. Ότι αγαπώ την Apple αυτό είναι γεγονός και όχι επειδή έχω μόνο apple υπολογιστές Οποτε,παρε αυτο που ηθελες απο την αρχη,και προσωπικα για τα δικα μου δεδομενα,και να μου το χαριζανε το 5αρι,δεν το παιρνω.Μπορω,και μπορουσα να το παρω καθε στιγμη. Συνειδητη επιλογη μου.Για το αισθημα μου,της το πηρα.Γυναικες αλλωστε.
nikoskon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 [...]Iphone και Ipad,εχουν στενα συγγενικα και μη προσωπα.Καθε μερα τα δουλευω,και βλεπω διαφορες. Εγω τα διορθωνω,κανω backups,format κ.α. [...] Σε πιστεύω, αλλά... πώς κάνεις format σε iPhone/iPad; format c: /u ? Τί είδους διορθώσεις κάνεις; Enlight us.
haHa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παντως θα πηγαινα στο lg nexus 4 στα 330€. 150-200€ φθηνοτερο απο τα αλλα 2, εχοντας μαλιστα κ αρκετα πλεονεκτηματα.
silmarien Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτα ειναι δικα σου λογια.Αpple hater,ουτε και fanboys,δεν θεωρω κανεναν,και το αντιθετο για οποιαδηποτε εταιρεια,ΟΤΑΝ υπαρχουν επιχειρηματα σε αυτα που λεγονται.Πολλα δεν μου αρεσουν για διαφορους λογους,αλλα σε αλλη στιγμη,και σε αλλες αναγκες ατομων,μπορει να τα προτεινω.Επειδη δεν μου αρεσει εμενα,δεν σημαινει οτι ισχυει και για τον αλλον.Ο καθενας βλεπει τα πραγματα με την δικη του κριση,και σκεψη. Μπορεις να μου πεις,που ειμαι λαθος σε αυτα που ειπα;πανω σε κατι θα μιλησουμε,και οχι με γενικους χαρακτηρισμους. Δεν εγινε καμια ερωτηση εαν μου αρεσει το 5αρι,ή το s4,και ειπα... Το s4,γιατι ετσι μου αρεσει!Μιλαω πανω σε συγκεκριμενα πραγματα.Μηπως να τα αναφερω παλι;υπαρχουν πιο πισω. Iphone και Ipad,εχουν στενα συγγενικα και μη προσωπα.Καθε μερα τα δουλευω,και βλεπω διαφορες.Εγω τα διορθωνω,κανω backups,format κ.α. Συνεπως,ξερω τι λεω.με βαση προσωπικη εμπειρια,αφιερωση χρονου,και τεχνικων γνωσεων,απο καθε πλευρα,αναλογως των χαρακτηριστικων της. Οι χαρακτηρισμοι,δεν αποτελουνε επιχειρηματα,και ουτε ειναι ικανοι να με αποπροσανατολισουν. Δεν διαβαζετε βρε παιδια τι λεμε ετσι;εχω δευτερα σε ολα.Καρτα και μπαταρια. Η δευτερη που ειναι και διπλασια,λειτουργει και ως backup.Στην τεσπη μου ειναι.Στο Iphone Μπορεις να το κανεις,αν σου κλεψουν το κινητο μιας και ρωτησες; Εγω το κανω.Ειμαι εξωγηινος ε; Και΄γω αυτο ζηταω,αλλα...οι γνωμες... Zoranb...ελα τωρα. Παραδεξου το,οτι αποφασισες πιο μπροστα τι θα παρεις,και αυτο φαινεται απο το δευτερο σχολιο σου,που κανεις δεν το σχολιασε.S4 πιστευω δεν θα επαιρνες,ακομη και ολοι να σου λεγανε αυτο. Μονος σου τα ειπες. Οποτε,παρε αυτο που ηθελες απο την αρχη,και προσωπικα για τα δικα μου δεδομενα,και να μου το χαριζανε το 5αρι,δεν το παιρνω.Μπορω,και μπορουσα να το παρω καθε στιγμη. Συνειδητη επιλογη μου.Για το αισθημα μου,της το πηρα.Γυναικες αλλωστε. Δεν θα επεκταθώ πολύ. Απλά παραθέτω κάποια λεγόμενα σου που θεωρώ ότι χαρακτηρίζουν έναν hater. Επίσης η τελευταία εικόνα εκτός από hater θεωρώ πως σε χαρακτηρίζει και ως σεξιστή/μισογύνη αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα σου μια γυναίκα είναι αρκετά ανόητη ώστε να μην καταλάβει (το σκεπτικό σου) ότι το iPhone είναι υποδεέστερη συσκευή ή ότι το επέλεξε καθαρά και μόνο λόγω αισθητικής.
Hawk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 πώς κάνεις format σε iPhone/iPad; Εγω ξερω.Εσυ;ειναι αστειο να με ρωτας,κατι που υπαρχει στο νετ χρονια,και μπορω να σου το πω στο επομενο λεπτο. Το ζητημα,ειναι οτι οταν δεν εχετε τι να πειτε,αρχιζετε να αμφισβητειτε τα λεγομενα του συνομιλητη σας,οταν αυτος δεχετε τα δικα σας. Σωστα;νομιζεις οτι αυτο αποτελει επιχειρημα; format c: /u Τί είδους διορθώσεις κάνεις; Τα σεταρω,τα ξαναφορτωνω με τα Backups,τα ringtones,"κοβω" αχρειαστες διεργασιες,ωστε να δουλευουν καλυτερα,και να εχουν μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας,ΟΛΑ αυτα στο μετρο,που σε αφηνει το IOS,και απο μονο του σε στενα ορια. Απο αυτα δεν ειναι κανενα Jailbreak.Παντως διορθωσεις(με αυτο που καταλαβες) στον κωδικα,ουτε και σε android θα μπορουσε να κανει κανεις,διοτι χρειαζεσαι τον πηγαιο κωδικα. Επίσης η τελευταία εικόνα εκτός από hater θεωρώ πως σε χαρακτηρίζει και ως σεξιστή/μισογύνη αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα σου μια γυναίκα είναι αρκετά ανόητη ώστε να μην καταλάβει (το σκεπτικό σου) ότι το iPhone είναι υποδεέστερη συσκευή ή ότι το επέλεξε καθαρά και μόνο λόγω αισθητικής. Βλεπεις αυτο που θελεις εσυ.Ενα iphone,αρεσει λογω εξωτερικης εμφανισης περισσοτερο σε μια γυναικα,και δεν τιθεται ζητημα σεξισμου και μισογυνη!Επειδη ενα ονομα υπηρχε για χρονια μεσα στην αγορα κινητων,δεν σημαινει οτι συνεχιζει να αποτελει καθρεπτη του ονοματος του. Εκτος κι αν συνομιλω αυτη την στιγμη με γυναικα,οποτε δικαιολογειται ο βιαστικος χαρακτηρισμος. Για τα υπολοιπα,σαφως και ισχυουν,αφου για τα δικα μου μετρα,δεδομενα,και σκεψεις,η apple ναι,ειναι ολα αυτα.Δεν ειναι υβρις,αλλα η πραγματικοτητα.Το να μιλας με την δικη σου κριση,και περιγραφεις μια εικονα,απο ποτε θεωρειται υβρις;απο ποτε μου απαγορευεται να κρινω μια εταιρεια,που δεν γνωριζεις,αν την ειχα και στο παρελθον στο κατω της γραφης;Ριξε μια ματια στα πιο πανω θεματα περι apple,και θα δεις,εγω μιλω με το γαντι. Δεν νομιζω να ειμαι ο μονος ΣΕ ΟΛΟΝ τον κοσμο,που τα πιστευει αυτα.Τοσο απλο.
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ας τα πω αλλη μια φορα γιατι το χουμε χεσει προσωπικα μου αρεσουν τα iphones.Τα θεωρω καλα κινητα....την φιλοσοφια της εταιριας δεν γουσταρω...οπως δεν γουσταρω το οτι ριχνει τα specs σε καθε μοντελο με το σταγονομετρο..ενω ο ανταγωνισμος κανει αλματα. Μπορει το ios να μην χρειαζεται τρελο hardware για να πηγαινει γαμιοντας..αλλα ειναι και θεμα ψυχολογιας...αν βλεπω ενα iphone με 700 ευρω και ενα ανδροιδ με 400 ευρω και τρελα specs...εεε οσο αχρηστα και να ειναι αυτα....αυτο θα παρω. Δεν καταλαβαινω την λογικη της apple σε αυτο το θεμα....φοβαται μην εξαντλησει γρηγορα τις τεχνολογιες της?Προσπαθει να αφαιμαξει οσο μπορει τους πελατες της σε καθε μοντελο πριν σπρωξει νεες τεχνολογιες στο επομενο?δεν εχω ιδεα και δεν την καταλαβαινω. Παμε στο θεμα SD καρτα. Ναι ειναι βολικη.Κανεις δεν εχει το κινητο για αποθηκευτικο χωρο..αλλα πλεον με τις 13αρες καμερες και το 1080p recording (καπου ειδα 4k recording? ) καταλαβαινετε για τι μεγεθη μιλαμε? 3-4mb η καθε φωτο ...μερικα δεκαδες/εκατονταδες mb το καθε βιντεο.... Βαλε οτι πολλοι κουβαλανε και μερικα mp3s να ακουνε στον δρομο..βαλε και 2-3 εγκατεστημενα παιχνιδια....βαλε μερικες HD ταινιες για να δει καποιος στις διακοπες...ή σε ενα ταξιδι.....βαλε και το προγραμμα για πλοηγηση που κατεβαζει μερικα mb χαρτες στην καρτα...γεμιζει η καρτουλα και δεν παιρνεις γραμμη τιποτα. Εγω προσωπικα δεν τα κανω ολα τα παραπανω..αντε μερικα βιντεος και φωτος..δεν την γεμιζω με τιποτα την 16αρα...αλλα μ'αρεσει που υπαρχει. Επισης οπως ειπαμε καλο ειναι να μην τιγκαρουμε την εσωτερικη μνημη...ειναι σαν να κανουμε εγκατασταση τα παντα στο πισι στο C..και να διαβαζει ο δισκος απο κει συνεχεια...καποια στιγμη το λειτουργικο θα αρχισει να χωλενει...το ιδιο ειναι και στα κινητα.... προτιμοτερο ειναι να τα ριχνει καποιος στην εξωτερικη εφοσον υπαρχει.... Παμε στο cloud/ασφαλεια. Κανεις δεν ασχολειται με τα δεδομενα μας..κανεις ομως.Εθεσα πριν θεμα ασφαλειας..αλλα οκ , μιλουσα στο θεωρητικο επιπεδο.Στο πρακτικο κανεις δεν προκειται να ασχοληθει ουτε με τις επαφες μας ουτε με τα αρχεια μας. το θεμα ειναι οτι ολες οι εταιριες προσανατολιζουν τις συσκευες τους για cloud χρηση.Οπως πολλα κινητα δεν εχουν fm radio γιατι υποθετουν οτι ειτε θα stream-αρεις , ειτε θα χεις αρχεια σε ψηφιακη μορφη. Και η apple σε αυτο το θεμα το χει καταφερει καλα με το icloud και το itunes κλπ...Αλλα σε φυλακιζει σε αυτο και δεν το πολυγουσταρω. Και η samsung εχει το kies αλλα οκ δεν σου τα πρηζει κιολας να το χρησιμοποιεις παντα...Υπαρχουν και ενα καρο cloud φασεις (dropbox , skydrive κλπ) οποτε παιζει με ο,τι γουσταρεις... Τελος μην ξεχναμε οτι ζουμε σε ενα μαλακοκρατος..οπου το 3g με την ογκοχρεωση που χει..δεν ειναι και για πολυ clouding...αν καποιος ειδικα ασχολειται με μεγαλου ογκου αρχεια ... ΥΓ: καποιος ρωτησε γιατι δεν προτειναμε αλλα κινητα...γιατι πολυ απλα το τοπικ αναφερεται μονο σε 2 2
Fulgore1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παντως θα πηγαινα στο lg nexus 4 στα 330€. 150-200€ φθηνοτερο απο τα αλλα 2, εχοντας μαλιστα κ αρκετα πλεονεκτηματα. θα του χαρισουν ενα απο τα δυο αρα δεν υπαρχει οικονομικο θεμα
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά, sites που έχουν flash ξέρω πως στο iPhone δεν παίζουν... στο Αndroid παίζουν;
nikoskon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Παιδιά, sites που έχουν flash ξέρω πως στο iPhone δεν παίζουν... στο Αndroid παίζουν;</p> http://www.techhive.com/article/260901/android_flash_player_rip_how_to_get_it_now_that_its_gone.html Sent from my iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα