stamatinho Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αφηστε τις αμερικανιες και παρτε samsung ρεεεε 2
nikoskon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν τραβηχτεί από το iPhone δεν χρειάζεται iTunes για να μεταφερθούν σε PC.Ο φάκελος του Camera Roll αναγνωρίζεται ως imaging device και λειτουργεί ως mass storage για την χρήση που αναφέρθηκε(iPhone -> PC).Είναι προφανές πως πολλοί γράφετε για προϊόντα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει και παθιάζεστε κι όλας.Προσωπικά, πλέον δεν με ενδιαφέρει οποιαδήποτε άλλη συσκευή για κύριο τηλέφωνο πέραν των iPhone.Τα "καλά" του Android που δεν έχει το iOS τα "χρειάζομαι" σε tablet, εξ ου και χρησιμοποιώ ένα PiPO M9 Pro 3G. @mphxths Για το θέμα που έθεσες περί ασφάλειας προσωπικών δεδομένων σε smartphone είναι ανέκδοτο. Από την στιγμή που η συσκευή σου έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, κάθε έννοια ασφάλειας καταργείται. Εδώ ο πάροχός σου ξέρει ανά πάσα στιγμή που είσαι, οι Cloud υπηρεσίες σε τρόμαξαν; Έχεις διαβάσει ποτέ τους όρους και τις προϋποθέσεις για την χρήση του λειτουργικού της Google, της Apple κλπ; Αν όχι, είναι αφελές να μιλάς και να ανησυχείς για τα προσωπικά σου δεδομένα. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι πως οι Cloud υπηρεσίες δεν σε περιορίζουν. Δεν σε νοιάζει ποιά συσκευή έχει ο άλλος. Cross platform ένα πράμα. Ήδη χρησιμοποιείς email, Viber, Skype, Whatsapp κλπ. Δεν μπορείς να μην χρησιμοποιείς. Είναι θέμα εξέλιξης και ευκολίας. Κάποτε είχαμε τα SMS, μετά τα ΜMS τώρα έχουμε τα IM's που το μόνο που χρειάζονται είναι πρόσβαση στο Internet και είναι ανεξάρτητα από OS. Αλλά όπως είπα και πριν, περί ορέξεως... Επίσης αυτό που ειπώθηκε για την αυτονομία του iPhone 5 είναι κουκουρούκου νομίζω... Sent from my iPhone 1
Hawk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης αυτό που ειπώθηκε για την αυτονομία του iPhone 5 είναι κουκουρούκου νομίζω... Οπως; παντως σε γενικες γραμμες,αν η apple δεν αλλαξει μυαλα,θα φαει το κεφαλι της.Ηδη με το 5αρι.το'φαγε. Καθε φορα τα ιδια και τα ιδια.Εχει σηκωσει το κεφαλι,τοσο ψηλα,που δεν ακουει τις φωνες των χαμηλων στρωματων. Με ανοησιες,και τακτικες μονοπωλιων,δεν κερδιζεις τιποτε.Ιδιαιτερα σε τετοιες εποχες. Αυτα που ανεφερα και εγω και ο φιλος μπηχτης,ειναι καθημερινα πραγματα,απλα,κατανοητα,που τα συναντας και τα χρησιμοποιεις καθε μερα. Αν ως apple,ξεκινας και λες,βρε δεν πα να...ολοι σας,εγω θα σας πεταω ενα "ευρηκα" και θα μου τα σταζετε την επομενη στιγμη,αυτο πεθανε! Η αγορα των κινεζικων εχει μπει στην αγορα,και θα συνεχισει με τετοιους ρυθμους,που καποιοι,θελουν δεν θελουν,θα βαλουν μυαλο.Το μηλο ειναι μισο,και πολυ φοβαμαι,οτι στο τελος,ουτε τα κουκουτσια θα μεινουν! Με τοση διαρροη πηροφοριων,αλλα και κατασκοπιας,προσωπικα εγω δεν θα ανεβαζα ποτε δεδομενα σε servers που δεν ξερω,σε τι χερια πεφτουν.Αυτο περι icloud κ.α. Oτι βρισκετε στα χερια μου το ελεγχο.Να σημειωσω φυσικα,οτι απαντησεις σε τοσες ερωτησεις δεν δοθηκαν. Και για να ειμαστε ακομη πιο ρεαλιστες,σε smartphone με εξωτερικη μνημη,και αλλαγη μπαταριας στην στιγμη,μονο με αυτα γινεται η ζωη σου πολυ πιο ευκολη. Μπορεις να εχεις ΟΣΕΣ καρτες θελεις,και να τις αλλαζεις στην στιγμη,ΟΠΩΣ και για τις ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.Με την ιδια ευκολια μιας DSLR μηχανης. Με το Iphone,περιμενε το επομενο τραινο,και ΑΝ...που δεν προκειται!Ειμαστε στο 2013,και η apple,εμεινε στην παλαιολιθικη εποχη. Απλα.
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ακόμα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημά μου, με τι γεμίζουν κάποιοι τα 16GB που θέλουν άλλα 32GB και πάλι είναι οριακά!
nikoskon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης αυτό που ειπώθηκε για την αυτονομία του iPhone 5 είναι κουκουρούκου νομίζω... Οπως;παντως σε γενικες γραμμες,αν η apple δεν αλλαξει μυαλα,θα φαει το κεφαλι της.Ηδη με το 5αρι.το'φαγε. Καθε φορα τα ιδια και τα ιδια.Εχει σηκωσει το κεφαλι,τοσο ψηλα,που δεν ακουει τις φωνες των χαμηλων στρωματων. Με ανοησιες,και τακτικες μονοπωλιων,δεν κερδιζεις τιποτε.Ιδιαιτερα σε τετοιες εποχες. Αυτα που ανεφερα και εγω και ο φιλος μπηχτης,ειναι καθημερινα πραγματα,απλα,κατανοητα,που τα συναντας και τα χρησιμοποιεις καθε μερα. Αν ως apple,ξεκινας και λες,βρε δεν πα να...ολοι σας,εγω θα σας πεταω ενα "ευρηκα" και θα μου τα σταζετε την επομενη στιγμη,αυτο πεθανε! Η αγορα των κινεζικων εχει μπει στην αγορα,και θα συνεχισει με τετοιους ρυθμους,που καποιοι,θελουν δεν θελουν,θα βαλουν μυαλο.Το μηλο ειναι μισο,και πολυ φοβαμαι,οτι στο τελος,ουτε τα κουκουτσια θα μεινουν! Με τοση διαρροη πηροφοριων,αλλα και κατασκοπιας,προσωπικα εγω δεν θα ανεβαζα ποτε δεδομενα σε servers που δεν ξερω,σε τι χερια πεφτουν.Αυτο περι icloud κ.α. Oτι βρισκετε στα χερια μου το ελεγχο.Να σημειωσω φυσικα,οτι απαντησεις σε τοσες ερωτησεις δεν δοθηκαν. Και για να ειμαστε ακομη πιο ρεαλιστες,σε smartphone με εξωτερικη μνημη,και αλλαγη μπαταριας στην στιγμη,μονο με αυτα γινεται η ζωη σου πολυ πιο ευκολη. Μπορεις να εχεις ΟΣΕΣ καρτες θελεις,και να τις αλλαζεις στην στιγμη,ΟΠΩΣ και για τις ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.Με την ιδια ευκολια μιας DSLR μηχανης. Με το Iphone,περιμενε το επομενο τραινο,και ΑΝ...που δεν προκειται!Ειμαστε στο 2013,και η apple,εμεινε στην παλαιολιθικη εποχη. Απλα. Αν και μίλησα γενικά για Cloud υπηρεσίες και όχι αποκλειστικά για το iCloud.Cloud είναι και η αποθήκευση επαφών στο Gmail ενός Android χρήστη ας πούμε...Με αυτά και μ´ αυτά, με έπεισες να τσιμπήσω το 5s σε λευκό πάλι. Sent from my iPhone
Fulgore1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καθομαι και διαβαζω τα παραπανω και σκεφτομαι ουτε ενας δεν προτινε και κινητο απο αλλη εταιρια??Θελω να πω ναι τα Galaxy και τα Iphone ειναι παρα πολυ γνωστα κινητα και μονο στην Ελλαδα βλεπεις να λεει κανεις και καποιο αλλο κινητο λες και τα μονο κινητα που κυκλοφορουν ειναι τα Galaxy και τα Iphone? Δηλαδη http://www.skroutz.gr/s/2958503/HTC-One-32GB.html http://www.skroutz.gr/s/3622469/Sony-Xperia-Z-Ultra.html http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html http://www.skroutz.gr/s/2554080/Nokia-Lumia-920.html?from=catspan http://www.skroutz.gr/s/2901687/Sony-Xperia-Z.html?from=catspan για ποιο λογο δεν τα προτινετε??? Ακόμα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημά μου, με τι γεμίζουν κάποιοι τα 16GB που θέλουν άλλα 32GB και πάλι είναι οριακά! Για την χρηση που θες με τιποτα δεν γεμιζουν απλα οι κυριοι αντι να καθονται και να βαλουν κατι τι θελει ο ενδιαφερομενος εχουν πιασει μεταξυ τους κουβεντα,4 σελιδες post και η ερωτηση σου τα λεει ολα.
Hawk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ακόμα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημά μου, με τι γεμίζουν κάποιοι τα 16GB που θέλουν άλλα 32GB και πάλι είναι οριακά! Εαν διαβαζεις τα σχολια που σου αρεσουν μονο,λογικο ειναι να ρωτας.Ξεκινα απο την αρχη,και θα σου απαντηθει.Τα ειπαμε με λεπτομερειες. Η επαναληψη,με κουραζει προσωπικα. Για την χρηση που θες με τιποτα δεν γεμιζουν απλα οι κυριοι αντι να καθονται και να βαλουν κατι τι θελει ο ενδιαφερομενος εχουν πιασει μεταξυ τους κουβεντα,4 σελιδες post και η ερωτηση σου τα λεει ολα. Φιλε Fulgore1,καταλαβες τον λογο δημιουργιας αυτου του τοπικ απο τον ts,ή ακομη οχι; ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ απο Iphone,απο το πρωτο σχολιο!Δεν διαβαζει αυτος,δεν διαβαζεις και΄συ τα σχολια;
nikoskon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καθομαι και διαβαζω τα παραπανω και σκεφτομαι ουτε ενας δεν προτινε και κινητο απο αλλη εταιρια??Θελω να πω ναι τα Galaxy και τα Iphone ειναι παρα πολυ γνωστα κινητα και μονο στην Ελλαδα βλεπεις να λεει κανεις και καποιο αλλο κινητο λες και τα μονο κινητα που κυκλοφορουν ειναι τα Galaxy και τα Iphone? Δηλαδη http://www.skroutz.gr/s/2958503/HTC-One-32GB.html http://www.skroutz.gr/s/3622469/Sony-Xperia-Z-Ultra.html http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html http://www.skroutz.gr/s/2554080/Nokia-Lumia-920.html?from=catspan για ποιο λογο δεν τα προτινετε??? Ακόμα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημά μου, με τι γεμίζουν κάποιοι τα 16GB που θέλουν άλλα 32GB και πάλι είναι οριακά! Για την χρηση που θες με τιποτα δεν γεμιζουν απλα οι κυριοι αντι να καθονται και να βαλουν κατι τι θελει ο ενδιαφερομενος εχουν πιασει μεταξυ τους κουβεντα,4 σελιδες post και η ερωτηση σου τα λεει ολα.Το θέμα του topic είναι ξεκάθαρο.Αρα είναι προφανές γιατί δεν ασχολούμεθα(!) με άλλες συσκευές smartphone. Πάντως με 230€ έπαιρνα χαλαρά το iOcean X7 Elite!Ξύνεις πληγές Fulgore1...Sent from my iPhone
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι είδα πως είπε κάποιος πως γεμίζουν με τις φωτογραφίες, δηλαδή backup δεν τις κρατάτε; Σαν βασικός χώρος αποθήκευσής τους είναι το κινητό;
Fulgore1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ίσως φάω πολύ ξύλο με το συγκεκριμένο thread γιατί λογικά μάλλον θα πρόκεται για ένα θέμα πολυσυζητημένο! Αλλά με εδιαφέρει να μάθω και τους λόγους γιατί το ένα και όχι το άλλο! Πάντως για να ξέρετε είμαι ένας χρήστης που μέχρι τώρα δεν ασχολιόμουν με smartκινητά κ ούτε είχα ανάγκες από αυτά, εκτός από τους χάρτες και την πλοήγηση ίσως! Για μενα αυτο ειναι ξεκαθαρο οπως το οτι κλασικα αν ρωτησε καποια ατομα ολοι ή Galaxy θα του ειπανε να δει ή Iphone, γιαυτο και ειπα οτι αφου υπαρχουν και αλλες αξιολογες προτασεις μερικες εκ των οποιων ειναι και πολυ φτηνοτερες(s3,lg optimus και Nexus)ειδικα μιας και ο ενδιαφερομενος ts αναφερει οτι Κοίτα η μετάβασή μου θα είναι από Sony Ericsson Κ750ι σε smartphone και μάλιστα τέτοιου βεληνεκούς, οπότε καταλαβαίνεις το χάσμα που πρέπει να καλύψω. Από εφαρμογές δεν έχω και κάτι ιδιαίτερο να σκεφτώ γιατί δεν είμαι και γκατζετάκιας αλλά και δεν είχα κ πριν τέτοιο κινητό, οπότε καταλαβαίνεις! Ότι αγαπώ την Apple αυτό είναι γεγονός και όχι επειδή έχω μόνο apple υπολογιστές και θέλω να είναι όλοι sync με το icloud κλπ. απλώς μου αρέσει η τελειότητα στο σχεδιασμό κ η λεπτομέρεια και η apple αυτό το έχει καταφέρει μπορώ να πω στο 100% σχεδόν. Η samsung είναι στα χνάρια της, η google έχει ακόμα δρόμο για την ευχρηστία κλπ. Οπότε είμαι ένας απλός χρήστης που απλά θέλω να δουλεύουν τα προϊόντα που χρησιμοποιώ, χωρίς φτιάξε κάνε δείξε κλπ. Τα βαρέθηκα όλα αυτά καιρό τώρα, από τότε που έφτιαχνα τον 486 ή τον πρώτο Pentium κλπ. Εάν η κατάσταση είναι κάπως έτσι και με το Galaxy τότε σαφώς και δεν με νοιάζουν οι άπειρες εφαρμογές αλλά μόνο όσες κάνουν τη δουλειά που πρέπει. Αλήθεια και τι έγινε εάν είναι κλειστό το περιβάλλον αυτό της Apple? Μήπως telik;a είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα πως δεν έχει και τόσες εφαρμογές όσο το Android; Και τι μαυτό θα τις χρησιμοποιήσω όλες; Ωχ πολλά έγραψα ε; Με αυτα που αναφερει ο ts ακομα και το Lumia 920 ειναι πολυ καλο γιαυτον.Αρα γιατι να μην κοιταξει και καπου αλλου???Εαν εχει ηδη καταλληξει σε Iphone και δεν θελει να κοιταξει και αλλου τοτε ας παρει Iphone και ας κλεισει το topic..Ξεκαθαρα νομιζω ειναι τα πραγματα..
Hawk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι είδα πως είπε κάποιος πως γεμίζουν με τις φωτογραφίες, δηλαδή backup δεν τις κρατάτε; Σαν βασικός χώρος αποθήκευσής τους είναι το κινητό; Προσωπικα ΝΑΙ.Αν ηταν να τα βαζω μεσα σε δισκους στο σπιτι,δεν θα επαιρνα smartphone,ΑΛΛΑ Desktop! Τα βιντεο εχουν μεγαλυτερο μεγεθος αναλογικα,λογω υψηλης αναλυσης.Μην κολλας σε μια λεξη. Εαν παμε ιδιαιτερα σε smartphones με 13αρα καμερα,εκει κανενα Iphone δεν θα σε σωζει!Η τεχνολογια προχωρα,και η apple,γυριζει πισω. Και για να ειμαστε ακομη πιο ρεαλιστες,σε smartphone με εξωτερικη μνημη,και αλλαγη μπαταριας στην στιγμη,μονο με αυτα γινεται η ζωη σου πολυ πιο ευκολη. Μπορεις να εχεις ΟΣΕΣ καρτες θελεις,και να τις αλλαζεις στην στιγμη,ΟΠΩΣ και για τις ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.Με την ιδια ευκολια μιας DSLR μηχανης. Το ξαναβαζω,μπας και καταλαβεις οτι ζητω φορητοτητα απο ενα smartphone,και οχι backup στο σπιτι και σε servers. Αν ηταν ετσι οπως το λες,τοτε και 1 γιγα καρτας εκτος λειτουργικου,θα ηταν αρκετη.Θα πηγαινα μετα σπιτι και θα την αδειαζα. Τοτε γιατι να βγαινουν σε 8,16,32,64 κλπ; Πολυ απλα.ΑΝΑΛΟΓΩΣ των αναγκων.Εμεις,δεν δεχομαστε ορια απο την apple.Τα ορια,τα βαζουμε εμεις. ΑΣΕ που εαν τα φτυσει το apple,μεχρι εκεινη την στιγμη χανεις και τα δεδομενα.Ενω με εξωτερικη,η καρτουλα στα φυλαει για σενα. Απο αποψη φορματ;εκει να δεις...κανω οποτε θελω,ΧΩΡΙΣ να αναγκαζομαι να τα σωζω σε αλλο δισκο.Γενικα και ολα!
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το να έχεις όλες τις φωτογραφίες σου στο κινητό είναι λάθος πρακτική, εάν κάτι πάθει αντιλαμβάνεσαι... και δεν είναι κ δύσκολο να πάθει κάτι! Πέραν αυτού σίγουρα δεν βγαίνουν σε 8, 16, 32, 64 για να το έχεις σαν κύριο αποθηκευτικό μέσο, αλλά μάλλον για να σου φημιουργουν ανάγκες και να πουλάνε... νομίζω! Άσε που όσο περισσότερο διαθέσιμο χώρο έχεις, πάντα θα έχεις την τάση να τον γεμίζεις! Πρέπει να καταλάβουμε ότι περισσότερο θυματοποιούμαστε με όλα αυτά, σε πολύ λίγα πραγματικά εξυπηρετούμαστε!
Fulgore1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μας ενδιαφερει για ποιο λογο η εταιρια βγαζει μοντελα με διαφορετικο χωρο,αλλα εσυ ποσο χωρο χρειαζομαστε εμεις(φυσικα και ειναι λογω κερδους τα διαφορετικα μοντελα αλλα αν οι περισσοτεροι ειναι ικανοποιημενοι με 16Gb τοτε αυτο ειναι που μετραει) και με την χρηση που λες οτι θες το οποιο κινητο και να παρεις θα εισαι μια χαρα με τα 16Gb.Και ξαναρωταω τον ενδιαφερομενο Zoranb υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που κοιτας στα δυο αυτα κινητα και οχι σε κατι αλλο???
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτε εμένα με ενδιαφέρει, απαντάω στο συνάδελφο που ρώτησε! Κοιτάω στα δύο αυτά κινητά γιατί θα μου γίνει δώρο σίγουρα το ένα από τα 2 τις επόμενες ημέρες! Απλό, αλλά αν και το είπα εμένα δεν με κουράζει η επανάληψη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα