Προς το περιεχόμενο

iphone5 ή galaxyS4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης μην ξεχναμε οτι τα 16 εσωτερικης μνημης..συνηθως ειναι διαθεσιμα στον χρηστη πολυ λιγοτερα...αρα δεν εινια καθαρα 16..και φυσικα οι αναγκες του καθενος διαφερουν..

η υπαρξη υποδοχης micro-sd ειναι προφανως ευελιξια και υπερ ...

Ασε που καλυτερα ειναι να μην τιγκαρουμε την εσωτερικη μνημη..εχει αναλυθει γιατι.

ΥΓ: mp3s,παιχνιδια , ταινιες ...μπορουν να τιγκαρουν ευκολα την μνημη..εσωτερικη ή εξωτερικη...μην ρωτησεις γιατι να βαλεις καποιος τετοια αρχεια στο κινητο του :)

Σου απαντησε ο φιλος,και προσωπικα εχω φωτος αμετρητες και βιντεο HD αναλυσης.

Ενας απο τους λογους των 600 ευρω smartphones αν ξερεις...!8 mpixels εχει,οχι 1.Αν πω να βαλω τις αγαπημενες τανιες μου,ασε...να μην το αναλυσουμε.

Να μην αναφερθουμε στα επομενα S4 κλπ,που οι καμερες ειναι 13 mpixels.Νομιζω οτι μπορεις να φανταστεις το δραμα των χρηστων apple,σε gigabytes ανα κοστος και μεγεθος διαθεσιμο.

Ασε που οπως ειπε ο φιλος,ΔΕΝ θελω για λογους αποδοσης να τιγκαρω την εσωτερικη μνημη.Αυτα θα επρεπε να τα ξερεις.

Αν εισαι τοσο ενημερωμενος περι Apple.

επισης η αποσπωμενη μπαταρια...ειναι για πολλους αναγκαιο..γιατι κανουν πολλη χρηση του κινητου τους με αποτελεσμα να ξεμενουν μεσα στην μερα...δεν ειναι δυνατο να ειναι παντα διπλα σε πριζα και να φορτιζουν με φορτιστη.

Αρα κουβαλανε 2η μπαταρια και κανουν τραμπα και συνεχιζουν....

Ποσο πιο κατανοητα να ειπωθουνε πλεον;Να μην σου πω οτι υπαρχουν ατομα και με 3 μπαταριες.Εκει ε;

Της apple φανταζομαι κουβαλανε τιποτε τετοιο,

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCfss3aNVSqz3WyryqRWxf8GiKxBgxl4LDck1sIrSYI4CiwIil

Με λιγα λογια,αναρωτιεμαι πως κανουν συγκριση την απαρχαιωμενη apple,με τις υπολοιπες εταιρειες,αποριας Αξιον.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

γιατι ο,τι θες να κανεις με το iphone..πρεπει να περναει απο το itunes...

το θεωρω αδιανοητο ...

καπου διαβαζα τελευταια...οτι δεν μπορεις να συνδεσεις το iphone σε πισι σαν mass storage device...αληθευει?

μονο με μαιμουδιες και jailbreak?

κανω λαθος?

δηλ αν παω με το iphone μου σε ενα σπιτι και θελω να περασω στο πισι ενα αρχειο πρεπει να μαλακιστω με το itunes?με ο,τι αυτο συνεπαγεται?

εν ετει 2013?

s4 και τα μυαλα στα καγκελα :)

Ναι ετσι ειναι...Ο μονος τροπος που εχω δοκιμασει ειναι με jailbreak με ενα προγραμμα που κοστιζει 9.99$ αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται γιατι ηταν δωρο.

Αν πας σπιτι ενος φιλου σου και θες κατι απο το pc του να εχεις μαζι σου ενα usb! B)

Μέσω iTunes και οποιουδήποτε file manager app χωρίς Jailbrake, μπορείς να περάσει οποιοδήποτε αρχείο στο iPhone, ασχέτως τύπου αρχείου. Απλά μπορείς να κανείς περισσότερα πράγματα και πιο εύκολα μέσω cloud υπηρεσιών όπως είναι το Dropbox, Google Drive, Skydrive etc χωρίς μα μπαίνεις στην διαδικασία να συνδέσεις κάτι κάπου.Τρόποι υπάρχουν.Sent from my iPhone
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι ετσι ειναι...Ο μονος τροπος που εχω δοκιμασει ειναι με jailbreak με ενα προγραμμα που κοστιζει 9.99$ αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται γιατι ηταν δωρο.

Αν πας σπιτι ενος φιλου σου και θες κατι απο το pc του να εχεις μαζι σου ενα usb! B)

και αν θελω εγω να του αφησω καποιο αρχειο?χαιρετα μας τον πλατανο και τις ψιλες ραχουλες ? :)

Μέσω iTunes και οποιουδήποτε file manager app χωρίς Jailbrake, μπορείς να περάσει οποιοδήποτε αρχείο στο iPhone, ασχέτως τύπου αρχείου. Απλά μπορείς να κανείς περισσότερα πράγματα και πιο εύκολα μέσω cloud υπηρεσιών όπως είναι το Dropbox, Google Drive, Skydrive etc χωρίς μα μπαίνεις στην διαδικασία να συνδέσεις κάτι κάπου.Τρόποι υπάρχουν.Sent from my iPhone

τροποι υπαρχουν ...και σε στελνουν σε αυτους με το ζορι..

παντως πιο απλο βρισκω το να συνδεσω το s4 στο πισι με το καλωδιο και να παω στον explorer και να βρω το αρχειο μου ..απο το να κανω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο :)

• Like 1
Δημοσ.

και αν θελω εγω να του αφησω καποιο αρχειο?χαιρετα μας τον πλατανο και τις ψιλες ραχουλες ? :)

Το ίδιο.Αλλιώς του το δίνεις μέσω cloud υπηρεσίας χωρίς την ανάγκη να είσαι στο PC του.Η ευκολία θεωρώ πως δεν είναι στο να κουβαλάς μαζί σου καλώδια USB, OTG κλπ αλλά να λειτουργείς την συσκευή σου wireless χωρίς καν να χρησιμοποιείς τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της και να έχει πάντα ασφαλή τα δεδομένα σου. Θέμα τρόπου χρήσης είναι.Sent from my iPhone

Αυτό που λες περί ευκολίας με το καλώδιο είναι σαν να θες να μεταφερεις ένα αρχείο word σε κάποιον και να του λες "Έλα σπίτι στο PC μου να στο στείλω με USB" ενώ απλά θα του το είχες ήδη στείλει με email, wireless.

Βέβαια, περί ορέξεως...

Sent from my iPhone

• Like 1
Δημοσ.

το οτι το αρχειο μου ειναι στο cloud το κανει ασφαλες...με την εννοια οτι δεν το χανω...σωστα.

το οτι το βλεπει κατα βουληση ο cloud-owner πως το λες?ασφαλεια?

και στην τελικη πρεπει να χω ασυρματο ή 3g για να κανω την δουλεια μου...?

οπως ειπα..υπαρχουν λυσεις και ισως και πολυ απλες ...αλλα δεν γουσταρω να με στελνει εκει με το ζορι καμμια apple..

Ας εχω τα παντα στην διαθεση μου και να κανω ο,τι γουσταρω εγω :)

Προσωπικα αν εβγαζε λιγο μεγαλυτερες ιντσες και απογαλακτιζοταν απο το itunes ..θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα να ασχοληθω με καποιο iphone...

Α και φυσικα να εβαζε νορμαλ τιμες :)

• Like 2
Δημοσ.

αλλά να λειτουργείς την συσκευή σου wireless

Δηλαδη με λιγα λογια,η απολυτη αυτονομια μπαταριας και χρησης της;δεν κρατα που δεν κρατα το μηλο,να βαλουμε και την ασυρματη χρηση,και εδεσε το γλυκο.Ασε που προσωπικα δεδομενα,δεν ανεβασα,και ουτε θα ανεβασω σε servers.Και δεν ειμαι ο μονος φανταζομαι.

• Like 1
Δημοσ.

5" είναι οριακές για εμένα και από εκεί θα έπρεπε να αρχίζει ο χαρακτηρισμός του phablet όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης.

Aπο εκει αρχιζει και τελειωνει στις 7 ιντσες συμφωνα με wikipedia μερια.

Για μενα 5 αντε 5.5 ιντσες. Πιο πανω θα νιωθω οτι με κοροιδευουν στη καφετερια η στο δρομο :P

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λες περί ευκολίας με το καλώδιο είναι σαν να θες να μεταφερεις ένα αρχείο word σε κάποιον και να του λες "Έλα σπίτι στο PC μου να στο στείλω με USB" ενώ απλά θα του το είχες ήδη στείλει με email, wireless.

Βέβαια, περί ορέξεως...

Sent from my iPhone

πες οτι ειμαι σπιτι ενος φιλου και του λεω ...ααα ξερεις εβγαλα μια νεα φωτο του σκυλου μου..του την δειχνω και μου λεει..περασε την να την βαλω wallpaper στο πισι μου...

αν εχει και αυτος σμαρτφον θα χει 99,9999% καλωδιο microusb-usb οποτε θα γινει η δουλεια μας.γιατι δεν παιζει να κουβαλαω μαζι μου καλωδια.

αν ειμαστε στο σπιτι μου..τοτε ακομα πιο απλη η διαδικασια γιατι θα χω το δικο μου καλωδιο...να του περασω τελοσπαντων κατι απο το κινητομου/πισι μου στο κινητο του.

αν ειχα / ειχε iphone..τοτε η δουλεια (κυριως αν ημουν σπιτι του)...εμπλεκε χωρις λογο...θα πρεπε οπως πολυ σωστα ειπες να παιξω με ιντερνετικες/cloud λυσεις...και ευχομεθα να μιλαμε για μικρα μεγεθη αρχεια...

Aπο εκει αρχιζει και τελειωνει στις 7 ιντσες συμφωνα με wikipedia μερια.

Για μενα 5 αντε 5.5 ιντσες. Πιο πανω θα νιωθω οτι με κοροιδευουν στη καφετερια η στο δρομο :P

ειχα ΝΟΤΕ-1 ...καποια στιγμη το ειχα συνηθησει..αλλα δεν επαυε να ειναι αντικειμενα μεγαλο κινητο....οταν μιλουσα με κοιτουσαν καπως ολοι.

Για μενα πλεον το s4 ..δηλ οι 5 ιντσες ειναι το ιδανικο.Ουτε πολυ μικρη η οθονη ουτε τεραστια...και μπορεις να κανεις μια χαρα την δουλεια σου..κυριως σερφινγκ δηλ που οσο ναναι θες οθονη για να ειναι ξεκουραστα...

Δημοσ.

Παντως μου αρεσει που μπηκες να ρωτησεις για κινητο

Aπο το δευτερο σχολιο,επρεπε να καταλαβεις τι επαιζε,και τι παιζει.

Δεν ηταν ερωτηση,αλλα "προωθηση...ουτε καν διλλημα.

Δημοσ.
οταν μιλουσα με κοιτουσαν καπως ολοι.

Φανταζομαι..Και πριν 2 χρονια που βγηκε το note 1 αν δε κανω λαθος δεν ειχε συνηθισει ο λαος τοσο

μεγαλα κινητα..και το κοτσομπολιο πηγαινε συννεφο.

Eδω εγω που εχω ενα lenovo 5 ιντσων kαι παλι οταν μιλαω η το κραταω να στειλω κανα μηνυμα σε κοσμο νιωθω

κατι περιεργο στα βλεμματα. xaxaxaxa :P

Δημοσ.

Φανταζομαι..Και πριν 2 χρονια που βγηκε το note 1 αν δε κανω λαθος δεν ειχε συνηθισει ο λαος τοσο

Eδω εγω που εχω ενα lenovo 5 ιντσων kαι παλι οταν μιλαω η το κραταω να στειλω κανα μηνυμα σε κοσμο νιωθω

Τα βλέματα είναι γιατί βλέπουν τα περίεργα μηνύματα που στέλνεις!  χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

ημουν επισκεψη σε νοσοκομειο...και υπηρχε κοσμος που ειχαν ερθει για επισκεψη...το βγαζω που λες να μιλησω..και με κοιταγαν καπως...

πως ειναι στο 2001 odyssey στην ταινια που σκαει εκεινη η κολωνα στους χιμπατζηδες και την κοιτανε με απορια...κατι τετοιο :)

κλεινω το τηλεφωνο και μου κανει μια κυρια... ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ? χαχααχ :)

Βασικα το νοτε1 ηταν η πρωτη αποπειρα στην κατηγορια αυτη της samsung..το νοτε2 που το χω πιασει στα χερια μου ειναι πιο συμμαζεμενο.

Λιγοτερο πλαισιο γυρω γυρω...πιο λεπτο...λιγο μεγαλυτερη οθονη.....

αλλα και παλι αντικειμενα ειναι γομαρια....το s4 οταν το πρωτοπιασα το νιωθα μικρο..τωρα με τον καιρο το συνηθιζω και το θεωρω το ιδανικο μεγεθος...μεταιχμιο δηλ.

Δημοσ.

Πάντως και εμένα θα με ενδιέφερε να πει την γνώμη του κάποιος πρωην χρήστης iPhone που μεταπήδησε σε Android. Και εγώ κοιτάζω για αγορά νέου κινητού απο το 3GS μου αλλά με ξενίζει το ότι δεν θα συγχρονίζονται όλα αυτόματα με το macbook μου. Σχεδόν 4 χρόνια πια έχω συνηθίσει το itunes και το χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μεγαλύτερο μου θέμα με τα iPhone είναι το μέγεθος της οθόνης ακόμη και στις 4" τα θεωρώ πολύ μικρά γι αυτό κοιτάω για το S4.

p.s. όσο για τον φίλο πιο πίσω που ανέφερε πυρήνες στα iPhone καλά θα ήταν να ξέρει ότι δεν έχουν σημασία τα χαρακτηριστικά όσο στα Android.. Όχι ότι δεν είναι υπερτιμημένα, προς θεου! Απλά μην συγκρίνει ένα μονοπύρηνο Android με ένα μονοπύρηνο iPhone. Υπενθυμίζω ότι το 3GS έχει 256MB RAM και μόλις τον τελευταίο χρόνο άρχισε να με κουράζει.

Δημοσ.

ημουν επισκεψη σε νοσοκομειο...και υπηρχε κοσμος που ειχαν ερθει για επισκεψη...το βγαζω που λες να μιλησω..και με κοιταγαν καπως...

πως ειναι στο 2001 odyssey στην ταινια που σκαει εκεινη η κολωνα στους χιμπατζηδες και την κοιτανε με απορια...κατι τετοιο :)

κλεινω το τηλεφωνο και μου κανει μια κυρια... ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ? χαχααχ :)

Βασικα το νοτε1 ηταν η πρωτη αποπειρα στην κατηγορια αυτη της samsung..το νοτε2 που το χω πιασει στα χερια μου ειναι πιο συμμαζεμενο.

Λιγοτερο πλαισιο γυρω γυρω...πιο λεπτο...λιγο μεγαλυτερη οθονη.....

αλλα και παλι αντικειμενα ειναι γομαρια....το s4 οταν το πρωτοπιασα το νιωθα μικρο..τωρα με τον καιρο το συνηθιζω και το θεωρω το ιδανικο μεγεθος...μεταιχμιο δηλ.

Συμφωνω για τις 5 ιντσες.Ειναι μεγαλη οθονη ανετη αλλα και συμμαζεμενη ταυτοχρονα.Αν ανεβει σε ιντσες το s5 ισως δε κανει τις πωλησεις του s4.Δε ξερω κιολας.....

Το μεγαλύτερο μου θέμα με τα iPhone είναι το μέγεθος της οθόνης ακόμη και στις 4" τα θεωρώ πολύ μικρά γι αυτό κοιτάω για το S4.

To s4 ειναι κινηταρα και μακαρι να ειχα χρηματα να το παιρνα.Αν τα εχεις αρπαξετο.

Δημοσ.

Πάντως και εμένα θα με ενδιέφερε να πει την γνώμη του κάποιος πρωην χρήστης iPhone που μεταπήδησε σε Android. 

Δε νομίζω πως υπάρχει τέτοιος χρήστης!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...