Προς το περιεχόμενο

iphone5 ή galaxyS4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί το itunes αποτελεί πρόβλημα;

γιατι ο,τι θες να κανεις με το iphone..πρεπει να περναει απο το itunes...

το θεωρω αδιανοητο ...

καπου διαβαζα τελευταια...οτι δεν μπορεις να συνδεσεις το iphone σε πισι σαν mass storage device...αληθευει?

μονο με μαιμουδιες και jailbreak?

κανω λαθος?

δηλ αν παω με το iphone μου σε ενα σπιτι και θελω να περασω στο πισι ενα αρχειο πρεπει να μαλακιστω με το itunes?με ο,τι αυτο συνεπαγεται?

εν ετει 2013?

s4 και τα μυαλα στα καγκελα :)

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στην θεση σου,θα ξεκινουσα με την λογικη,για ποιο λογο και σκοπους το χρειαζομαι.Τι apps χρησιμοποιεις,και τι με ενδιαφερουν.

Και τα 2 ειναι αξιολογα,αναλογως τι τα θελεις.Η λογικη "αυτο vs αυτο",δεν σου προσφερει τιποτε.

Εαν μας πεις για ποια χρηση τα θελεις,θα ειναι πιο ευκολο να καταληξεις.Αλλωστε μιλαμε για smartphones 700 ευρω περιπου πανω κατω.

Εαν παντως κατεληγες,ή καταληξεις σε iphone περιμενε το 5s.

Eγω π.χ εχω S3,και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Για καποιους απο τους λογους που ανεφερε ο απο πανω.

Δεν μου αρεσει που το iphone ΔΕΝ εχει θυρα καρτας,ΔΕΝ μου αρεσει το itunes,ΔΕΝ μου αρεσει οτι σου βγαινει η ψυχη να βαλεις ενα ringtone,ΔΕΝ μου αρεσει το τοσο "σφηχτο" λειτουργικο τους,ΔΕΝ μου αρεσει οτι ΔΕΝ εχει βιντεοκληση προς ολους με μια απλη κληση ΑΛΛΑ μπορεις μονο σε iphone και με χρηση αλλων apps κλπ...

Ως λειτουργικο ειναι σταθερο,αλλα σε πολλα με ξενερωνει απο αποψη ελευθεριας.

Ο καθενας φυσικα με τις προτεραιτητες του.

Το θεωρω αστειο αυτο που ειπες.Οι περισσοτεροι χρησιμοποιουνε windows με τους περισσοτερους Ιους,αλλα δεν ειδα να ασχολουνται με αυτη την λογικη.

Ιους θα συναντησεις σε καθε λειτουργικο.Απλα οι χακερς ασχολουνται με το πιο διαδεδομενο.

Ολα μολυνονται!

Όντως συμφωνώ με αυτό που λες "Ολα μολυνονται!" απλά στο android υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που είναι ψεύτικες δηλαδή δεν λειτουργούν, και είναι ας πούμε σαν να σε αναγκάζει να βάλεις antivirus στον υπολογιστή.

προσωπικα θεωρω τα iphones πολυ καλα κινητα.

Αλλα ποτε δεν θα παρω ενα γιατι

1.ειναι υπερτιμημενα

2.δεν γουσταρω το itunes και τους περιορισμους που φερνει στην διακινηση δεδομενων.

3.δεν παιζουν στις ιντσες που γουσταρω (5+)

4.δεν γουσταρω που χουν δικη τους θυρα για τα παρελκομενα τους...ενω στα ανδροιδ..ολα εχουν microusb και καθαρισες...

και αλλα που δεν μπορω να σκεφτω μεσημεριατικα

Αγορασα το galaxy s4 γιατι

1.ειχε τις σωστες ιντσες για μενα (5)

2.ηταν ανδροιδ :)

3.οπως αποδειχτηκε εχει πολυ καλη αυτονομια

4.δεν κολαει...καθολου ομως...

5.air gestures...λιγοτερες δαχτυλιες ...εφε...και μερικα ειναι αρκετα χρησιμα

6. led notifications..ειχα καιρο να τα δω σε κινητο

7.αισθητηρα θερμοκρασιας..δεν κρεμεσαι απο τα αρχιδια κανενος προγραμματος που συνδεεται με σερβερς για να μαθαινεις θερμοκρασια.

νταξ μερικα που γραφω ειναι πιο πολυ για τον χαβαλε...αλλα νταξ...για μενα το s4...ειναι η απολυτη ανδροιδ εμπειρια...

Προφανως και αλλα καινουργια μοντελα αλλων μαρκων την προσφερουν...αλλα εδω αναφερεσαι σε 2 συγκεκριμενες μαρκες/μοντελα  :)

ναι ? ας μου τα παρουν...αληθεια ποιος θα ασχοληθει να σου/μου παρουν τα μηνυματα? :)εχω ανδροιδ κινητο μερικα χρονια..ποτε δεν ασχοληθηκα με ασφαλεια..ποτε δεν επαθα κατι....

μην γινομαστε υπερβολικοι.

Φυσικά εξαρτάται και πως το λειτουργείς, αν μπαίνεις στο internet, αν κατεβάζεις και δοκιμάζεις πολλές εφαρμογές κτλ κτλ. και εγώ android έχω είχα κατεβάσει 1 εφαρμογή και πάλι καλά που είχα το avg antivirus...

Δημοσ.

Για smartphone, iPhone 5 ή 5s.

Για phablet, Galaxy Note II/III ή το Galaxy S4.

5" είναι οριακές για εμένα και από εκεί θα έπρεπε να αρχίζει ο χαρακτηρισμός του phablet όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης.

Δημοσ.

Κοίτα η μετάβασή μου θα είναι από Sony Ericsson Κ750ι σε smartphone και μάλιστα τέτοιου βεληνεκούς, οπότε καταλαβαίνεις το χάσμα που πρέπει να καλύψω. Από εφαρμογές δεν έχω και κάτι ιδιαίτερο να σκεφτώ γιατί δεν είμαι και γκατζετάκιας αλλά και δεν είχα κ πριν τέτοιο κινητό, οπότε καταλαβαίνεις! Ότι αγαπώ την Apple αυτό είναι γεγονός και όχι επειδή έχω μόνο apple υπολογιστές και θέλω να είναι όλοι sync με το icloud κλπ. απλώς μου αρέσει η τελειότητα στο σχεδιασμό κ η λεπτομέρεια και η apple αυτό το έχει καταφέρει μπορώ να πω στο 100% σχεδόν. Η samsung είναι στα χνάρια της, η google έχει ακόμα δρόμο για την ευχρηστία κλπ. Οπότε είμαι ένας απλός χρήστης που απλά θέλω να δουλεύουν τα προϊόντα που χρησιμοποιώ, χωρίς φτιάξε κάνε δείξε κλπ. Τα βαρέθηκα όλα αυτά καιρό τώρα, από τότε που έφτιαχνα τον 486 ή τον πρώτο Pentium κλπ. Εάν η κατάσταση είναι κάπως έτσι και με το Galaxy τότε σαφώς και δεν με νοιάζουν οι άπειρες εφαρμογές αλλά μόνο όσες κάνουν τη δουλειά που πρέπει.

Αλήθεια και τι έγινε εάν είναι κλειστό το περιβάλλον αυτό της Apple? Μήπως telik;a είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα πως δεν έχει και τόσες εφαρμογές όσο το Android; Και τι μαυτό θα τις χρησιμοποιήσω όλες;

Ωχ πολλά έγραψα ε;

Εγω με αυτα που διαβαζω παραπανω καταληγω οτι και για Iphone 5/galaxy s4 πολλα λεφτα δινεις.Ενταξυ αν το οικονομικο δεν ειναι το θεμα πας στεγνα για Iphone 5.Για μενα ομως προσωπικα κοιταζοντας καθαρα τα παραπανω θα ελεγα οτι και παλι πολλα λεφτα δινεις για αυτα που ζητας.Εγω προσωπικα θα προτεινα Nokia 920 ή σε Android κατι μεχρι 330ευρο δηλαδη Lg ή Galaxy.Παραπανω λεφτα και ας με κραξει οποιος θελει τα θεωρω πεταμενα καθαρα αν ο ενδιαφερομενος αναφερει οτι θελει την συσκευη για απλη χρηση.Ειναι σαν να μου λες οτι θελεις να αγορασεις ενα pc για καθημερινες λειτουργιες αντε και ελαφρυ gaming και διαθετεις 1700ευρο,που στην πραξη οσα θελεις τα παιρνεις με 550ευρο.

Δηλαδη προτεινω

σε Android http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=lg+nexus

http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html

http://www.skroutz.gr/s/1975772/LG-Optimus-4X-HD-P880.html?from=catspan

σε Windows phone 

http://www.skroutz.gr/s/2554080/Nokia-Lumia-920.html και τα υπολοιπα λεφτα βαλτα στην τσεπη σου και αγορασε καλυτερη και ακριβοτερη συσκευη στο μελλον αφου θα εχεις δει και απο προσωπικη χρηση τι παιζει με τα smartphones.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω απο αυτα που ειπες,καταληγω οτι αποφασισες,και δεν υπαρχει λογος να ρωτας.Η ερωτηση ηταν πραγματι επειδη εισαι σε διλημα;Προσωπικα δεν το βλεπω.

Τελειοτητα στην apple εγω δεν βλεπω,αλλα αν εσυ την βλεπεις,νομιζω τοτε εχεις και την απαντηση στο αρχικο σου ποστ.

Ασε που απο 750i το οποιο καποτε το ειχα να πας σε 600 ευρω smartphone χωρις να εχεις απαιτησεις,το βλεπω περιττο.

Αν θελεις να στελνεις ενα μηνυμα και να κανεις μερικα τηλεφωνηματα,τοτε υπαρχει πληθωρα smartphones,με τα μισα χρηματα και πιο κατω.

Προσωπικα για εμενα η apple υστερει σε πολλα,και δεν μου αρεσει η λογικη του "μονοπωλιου".

Για να κανω μια βιντεοκληση σε εναν αλλο πρεπει ντε και καλα να εχει iphone αυτο μου γυριζει τα μυαλα.Ενα απλο πραγμα.

Για την σταθεροτητα του λειτουργικου,εχω να πω μονο καλα.Για τα υπολοιπα,ας καταλαβει οτι ειμαστε στο 2013 η apple...

Τελειότητα ναι και μάλιστα θα έλεγα και ευχρηστία και ευκολία και μην ξεχνάμε... και design! Σε όλα και στο κινητό σαν εμφάνιση αλλά και στο iOS απόσο λίγο έχω δεί!

Οκ για το δίλλημα ίσως δεν έχεις άδικο!

Δεν ξέρω πολλά αλλά με skype ή με κάποιον άλλο τρόπο δεν βολεύει η βιντεοκλήση με το iphone;

Δημοσ.

Οκ για το δίλλημα ίσως δεν έχεις άδικο!

Συγνωμη,αλλα εγω αυτο που εκλαμβανω απο τις αποψεις σου,δεν ρωτας,και σαφως δεν φαινεται να εισαι σε διλλημα.Αφου απο την αρχη εκθιαζεις το Iphone,apple,χωρις να ισχυουν πολλα απο αυτα που λες.Αυτο δεν ειναι διλλημα.Τοτε δεν θα επρεπε να ρωτουσες,και το θεωρω ως ενα τοπικ,αυτο vs αυτο!

Δεν ξέρω πολλά αλλά με skype ή με κάποιον άλλο τρόπο δεν βολεύει η βιντεοκλήση με το iphone;

Και να χρεωνομαι με τα δεδομενα του ιντερνετ;το συγκρινεις με την απλη βιντεοκληση που εχει την ιδια χρεωση μεσα στον χρονο ομιλιας του πακετου σου του παροχου;σαφως αστειευεσαι ετσι;ασε που με android δεν εχω αναγκη τριτου λογισμικου,και ΚΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ακομη και σε symbian.Πηγαινε να βαλεις skype σε symbian και τα ξαναλαμε...

Η Apple ειναι για μπατσες,και δεν υπαρχει πιο μεγαλυτερη εταιρεια,που να "εκμεταλευται" με τοσο ασχημο τροπο αυτους,στους οποιους βρισκει αντικρυσμα.Mεσα σε αυτα,πιστεψε με,ειναι και δικα μουα τομα,που τα ακουνε οταν πρεπει.

Βαζει ενα χαρακτηριστικο πανω στο λογισμικο της,και ξαφνικα ειδαμε τους εξωγηινους φανταρους!Δηλαδη,ελεος...

Οχι φυσικα οτι και η samsung παει πισω...ΟΛΟΙ επρεπε να ειναι στην μιση τιμη,οπως ειναι τωρα.Εκει,θα ειχαμε αλλη συζητηση.

Παρε και μια σχετικη φωτο...

http://www.lolwtfcomics.com/upload/uploads/1347575297.jpg

:lol:

Και γενικως για να μην το κουραζουμε πολυ,κατι που ειναι ευρεως συζητημενο,ΟΤΑΝ η Apple,κατεβει σε λογικες τιμες και...

1-Βαλει καρτα εξωτερικης μνημης,

2-Φορτιστη microusb,

3-Διορθωση την βιντεοκληση,

4-Αποσπωμενη μπαταρια με πισω καπακι,

5-Σοβαρες βελτιωσεις στο IΟS σε πολλα θεματα,και την δυνατοτητα παραμετροποιησης στο λογισμικο της,ετσι σε γενικες γραμμες τα ξαναλεμε.

Το s3 τουλαχιστον,το φορτιζω με φορτιστη microusb Νοκια που ειχα παρει ενα φεγγαρι καποτε σε αυτοκινητο αλλα και σπιτιου,ενω για το Iphone,καθε φορα κανεις και αλλη παραγγελια.

Δημοσ.

χαχα τρομερή η φωτό του obione

λοιπόν κάτσε λίγο γιατί ξέρω λίγα αλλά τις υπερβολές τις αντιλαμβάνομαι

1. τι να την κάνεις την εξωτερική κάρτα μνήμης, τόσο πολύ θέλεις να το φορτώσεις το κινητό σου; σε τι δεν σε καλύπτουν τα 16GB ας πούμε;

2. ο φορτιστής δηλαδή είναι λόγος για να μην πάρεις ένα τηλέφωνο τέτοιου επιπέδου;

4. η μπαταρία δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είναι τόσο σημαντική να είναι αποσπώμενη

5. ποιές είναι οι βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στο iOS7? δηλαδή μήπως πρέπει να πας να δουλέψεις για την Apple και δεν το ξέρεις;  :-D

Πάντα φιλικά ρωτάω ε!

Δημοσ.

1. τι να την κάνεις την εξωτερική κάρτα μνήμης, τόσο πολύ θέλεις να το φορτώσεις το κινητό σου; σε τι δεν σε καλύπτουν τα 16GB ας πούμε;

2. ο φορτιστής δηλαδή είναι λόγος για να μην πάρεις ένα τηλέφωνο τέτοιου επιπέδου;

4. η μπαταρία δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είναι τόσο σημαντική να είναι αποσπώμενη

5. ποιές είναι οι βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στο iOS7? δηλαδή μήπως πρέπει να πας να δουλέψεις για την Apple και δεν το ξέρεις;  :-D

1-NAI.Eχω 16 γιγα στο κινητο,και αλλα 32 στην καρτα.Ολα ειναι σε οριακα σημεια.Ελπιζω να σου ελυσα την απορια.Ουτε τα 64 σε Iphone δεν θα μου εφταναν.Φυσικα για την τιμη του 64,ουτε λογος ετσι;

http://www.skroutz.gr/s/2387608/Apple-iPhone-5-64GB.html

ΜΟΝΟ 800 ευρω!

2-ΣΑΦΩΣ.Γιατι δεν ειμαι υποχρεωμενος να γενιζω συρταρια,και να αγοραζω διαρκως καινουριους.

4-Γιατι την αλλαζω σε seconds,χωρις να παθει κατι το κινητο,και διχως ιδιαιτερες γνωσεις.

5-Βγηκε το IOS 7 και δεν το ξερω;

δηλαδή μήπως πρέπει να πας να δουλέψεις για την Apple και δεν το ξέρεις;  :-D

Eννοειτε :D Αφου εκει μεσα,ολα τα στραβαδια δουλευουν,και πεφτει πολυ δουλεμα και σε αλλους...αλλα δεν σου το λεω.

Αυτα ειναι γνωστα εδω και χρονια.Τωρα εσυ αν δεν σε ενδιαφερουν,δεν σημαινει οτι εχουν δεν βαρυτητα για εμενα και για πολλους αλλους.

Συνεπως παρε το 5αρι,και καντο ασορτι με τα αλλα μηλα.Το "διλλημα" δεν το καταλαβα μεχρι τωρα που κολλουσε...

Φιλικα ετσι;

Δημοσ.

1. Κατάλαβα πως δεν σε φτάνουν αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σε φτάνουν, με τι τα έχεις γεμίσει;

2. Σκοπεύεις διαρκώς δηλαδή να αγοράζεις νέα κινητά και φοβάσαι μην έχει το καθένα τον δικό του;

4. Πλέον έχει τόσα πολλά tutorials το internet που μέχρι κ πως μπορείς να αφοπλίσεις πυρηνική βόμβα βρίσκεις

5. Είδες που είμαι άσχετος;  :-D

Πάντα φιλικά κ δεν παρεξηγώ, είπαμε!  :-)

Δημοσ.

επισης μην ξεχναμε οτι τα 16 εσωτερικης μνημης..συνηθως ειναι διαθεσιμα στον χρηστη πολυ λιγοτερα...αρα δεν εινια καθαρα 16..και φυσικα οι αναγκες του καθενος διαφερουν..

η υπαρξη υποδοχης micro-sd ειναι προφανως ευελιξια και υπερ ...

Ασε που καλυτερα ειναι να μην τιγκαρουμε την εσωτερικη μνημη..εχει αναλυθει γιατι.

ΥΓ: mp3s,παιχνιδια , ταινιες ...μπορουν να τιγκαρουν ευκολα την μνημη..εσωτερικη ή εξωτερικη...μην ρωτησεις γιατι να βαλεις καποιος τετοια αρχεια στο κινητο του :)

• Like 1
Δημοσ.

Η κλήση FaceTime έχει καλύτερη ποιότητα video από το Skype.

Η κλήση Skype έχει καλύτερη ποιότητα video από την βιντεοκλήση.

Η βιντεοκλήση είναι απλά μια απαρχαιωμένη λειτουργία/υπηρεσία την χειρότερη ποιότητα video.

Ειδικά σε μεγάλες οθόνες ούτε πρόσωπα δεν ξεχωρίζεις.

Συνεπώς μην τα συγκρίνετε όλα με το κόστος γιατί δεν είναι το μοναδικό κριτήριο.

Και το κυριότερο, τα πάντα στο iPhone δουλεύουν απροβλημάτιστα.

Το κόστος είναι ένας παράγοντας αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι σημαντικότεροι, ειδικά για όσους δεν αλλάζουν smartphone σαν τα πουκάμισα.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Δες ξανα το ποστ μου το παραπανω..το συμπληρωσα

επισης η αποσπωμενη μπαταρια...ειναι για πολλους αναγκαιο..γιατι κανουν πολλη χρηση του κινητου τους με αποτελεσμα να ξεμενουν μεσα στην μερα...δεν ειναι δυνατο να ειναι παντα διπλα σε πριζα και να φορτιζουν με φορτιστη.

Αρα κουβαλανε 2η μπαταρια και κανουν τραμπα και συνεχιζουν....

Ειναι θεμα χρησης και αναγκων το καθε σμαρτφον....μην σε ξενιζει που καποια πραγματα που δεν εχει το iphone ειναι αναγκαια για καποιους αλλους...

Δημοσ.

Παντως μου αρεσει που μπηκες να ρωτησεις για κινητο,το δικο μου μηνυμα που αναφερει και πιο φτηνα κινητα ακομα και WP,που δεν εχεις αναφερει γιατι δεν κοιτας και σε αυτα,το προσπερασες και ρωτας μονο για το Iphone...Μαλιστα...Και εγω θα συμφωνησω οτι οι τιμες της ειναι στο θεο χωρις λογο,ισως με το νεο φτηνο Iphone κατι να γινει.Επισης να μην ξεχασουμε να αναφερουμε οτι iphone δεν προτεινω για τον 1 χρονο εγγυηση :shock: .Δεν επιτρεπεται να βλεπουμε τιμες οπως 

http://www.skroutz.gr/s/392180/Apple-iPhone-4-8GB.html?from=catspan 8gb 3ετιας κινητο μονοπυρηνο με 1 χρονο εγγυηση στα 330-350ευρο :shock: αν ειναι δυνατον...

Και το αλλο της καμαρι http://www.skroutz.gr/s/390486/Apple-iPhone-4S-16GB.html?from=catspan 500-550 για κινητο δυπυρηνο που τωρα αλλες εταιριες βγαζουν με 180ευρο οπως το http://www.skroutz.gr/s/2828260/Nokia-Lumia-620.html?from=catspan .

Το ξαναειπα και πιο πανω και θα το ξαναπω μιας και το προσπερασες το σχολιο μου για την χρηση που λες οτι θες ενα smartphone υπαρχουν καλυτερα και φθηνοτερα απο το Iphone στην Ελλαδα,μην κρινεις επειδη βλεπεις ολο τον κοσμο να κυκλοφορει στους δρομους με Iphone.Να ναι καλα τα used που αγοραζουν οι πιο πολλοι....

Δημοσ.

γιατι ο,τι θες να κανεις με το iphone..πρεπει να περναει απο το itunes...

το θεωρω αδιανοητο ...

καπου διαβαζα τελευταια...οτι δεν μπορεις να συνδεσεις το iphone σε πισι σαν mass storage device...αληθευει?

μονο με μαιμουδιες και jailbreak?

κανω λαθος?

δηλ αν παω με το iphone μου σε ενα σπιτι και θελω να περασω στο πισι ενα αρχειο πρεπει να μαλακιστω με το itunes?με ο,τι αυτο συνεπαγεται?

εν ετει 2013?

s4 και τα μυαλα στα καγκελα :)

Ναι ετσι ειναι...Ο μονος τροπος που εχω δοκιμασει ειναι με jailbreak με ενα προγραμμα που κοστιζει 9.99$ αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται γιατι ηταν δωρο.

Αν πας σπιτι ενος φιλου σου και θες κατι απο το pc του να εχεις μαζι σου ενα usb! B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...