Προς το περιεχόμενο

iphone5 ή galaxyS4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως φάω πολύ ξύλο με το συγκεκριμένο thread γιατί λογικά μάλλον θα πρόκεται για ένα θέμα πολυσυζητημένο! Αλλά με εδιαφέρει να μάθω και τους λόγους γιατί το ένα και όχι το άλλο! Πάντως για να ξέρετε είμαι ένας χρήστης που μέχρι τώρα δεν ασχολιόμουν με smartκινητά κ ούτε είχα ανάγκες από αυτά, εκτός από τους χάρτες και την πλοήγηση ίσως!

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα iPhone, η άποψη μου για το android είναι πως δεν είναι και τόσο ασφαλές, μια και από τότε που είχε κυκλοφορήσει και συνεχίζει να κυκλοφορεί με ένα malware (αν δεν κάνω λάθος) που μπορεί να σου πάρει μηνύματα κτλ. 

Δημοσ.

προσωπικα θεωρω τα iphones πολυ καλα κινητα.

Αλλα ποτε δεν θα παρω ενα γιατι

1.ειναι υπερτιμημενα

2.δεν γουσταρω το itunes και τους περιορισμους που φερνει στην διακινηση δεδομενων.

3.δεν παιζουν στις ιντσες που γουσταρω (5+)

4.δεν γουσταρω που χουν δικη τους θυρα για τα παρελκομενα τους...ενω στα ανδροιδ..ολα εχουν microusb και καθαρισες...

και αλλα που δεν μπορω να σκεφτω μεσημεριατικα

Αγορασα το galaxy s4 γιατι

1.ειχε τις σωστες ιντσες για μενα (5)

2.ηταν ανδροιδ :)

3.οπως αποδειχτηκε εχει πολυ καλη αυτονομια

4.δεν κολαει...καθολου ομως...

5.air gestures...λιγοτερες δαχτυλιες ...εφε...και μερικα ειναι αρκετα χρησιμα

6. led notifications..ειχα καιρο να τα δω σε κινητο

7.αισθητηρα θερμοκρασιας..δεν κρεμεσαι απο τα αρχιδια κανενος προγραμματος που συνδεεται με σερβερς για να μαθαινεις θερμοκρασια.

νταξ μερικα που γραφω ειναι πιο πολυ για τον χαβαλε...αλλα νταξ...για μενα το s4...ειναι η απολυτη ανδροιδ εμπειρια...

Προφανως και αλλα καινουργια μοντελα αλλων μαρκων την προσφερουν...αλλα εδω αναφερεσαι σε 2 συγκεκριμενες μαρκες/μοντελα  :)

Θα σου πρότεινα iPhone, η άποψη μου για το android είναι πως δεν είναι και τόσο ασφαλές, μια και από τότε που είχε κυκλοφορήσει και συνεχίζει να κυκλοφορεί με ένα malware (αν δεν κάνω λάθος) που μπορεί να σου πάρει μηνύματα κτλ. 

ναι ? ας μου τα παρουν...αληθεια ποιος θα ασχοληθει να σου/μου παρουν τα μηνυματα? :)εχω ανδροιδ κινητο μερικα χρονια..ποτε δεν ασχοληθηκα με ασφαλεια..ποτε δεν επαθα κατι....

μην γινομαστε υπερβολικοι.

• Like 1
Δημοσ.

Στην θεση σου,θα ξεκινουσα με την λογικη,για ποιο λογο και σκοπους το χρειαζομαι.Τι apps χρησιμοποιεις,και τι με ενδιαφερουν.

Και τα 2 ειναι αξιολογα,αναλογως τι τα θελεις.Η λογικη "αυτο vs αυτο",δεν σου προσφερει τιποτε.

Εαν μας πεις για ποια χρηση τα θελεις,θα ειναι πιο ευκολο να καταληξεις.Αλλωστε μιλαμε για smartphones 700 ευρω περιπου πανω κατω.

Εαν παντως κατεληγες,ή καταληξεις σε iphone περιμενε το 5s.

Eγω π.χ εχω S3,και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Για καποιους απο τους λογους που ανεφερε ο απο πανω.

Δεν μου αρεσει που το iphone ΔΕΝ εχει θυρα καρτας,ΔΕΝ μου αρεσει το itunes,ΔΕΝ μου αρεσει οτι σου βγαινει η ψυχη να βαλεις ενα ringtone,ΔΕΝ μου αρεσει το τοσο "σφηχτο" λειτουργικο τους,ΔΕΝ μου αρεσει οτι ΔΕΝ εχει βιντεοκληση προς ολους με μια απλη κληση ΑΛΛΑ μπορεις μονο σε iphone και με χρηση αλλων apps κλπ...

Ως λειτουργικο ειναι σταθερο,αλλα σε πολλα με ξενερωνει απο αποψη ελευθεριας.

Ο καθενας φυσικα με τις προτεραιτητες του.

Το θεωρω αστειο αυτο που ειπες.Οι περισσοτεροι χρησιμοποιουνε windows με τους περισσοτερους Ιους,αλλα δεν ειδα να ασχολουνται με αυτη την λογικη.

Ιους θα συναντησεις σε καθε λειτουργικο.Απλα οι χακερς ασχολουνται με το πιο διαδεδομενο.

Ολα μολυνονται!

Δημοσ.

απο σκρουτζ τα βρισκεις φθηνοτερα..

470-480ευρω το σ4

550 ευρω το iphone5

αλλα ναι ..περιμενε το 5s που θα θελει 7 μισθους :)

Δημοσ.

Στην θεση σου,θα ξεκινουσα με την λογικη,για ποιο λογο και σκοπους το χρειαζομαι.Τι apps χρησιμοποιεις,και τι με ενδιαφερουν.

Και τα 2 ειναι αξιολογα,αναλογως τι τα θελεις.Η λογικη "αυτο vs αυτο",δεν σου προσφερει τιποτε.

Εαν μας πεις για ποια χρηση τα θελεις,θα ειναι πιο ευκολο να καταληξεις.Αλλωστε μιλαμε για smartphones 700 ευρω περιπου πανω κατω.

Εαν παντως κατεληγες,ή καταληξεις σε iphone περιμενε το 5s.

Eγω π.χ εχω S3,και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Για καποιους απο τους λογους που ανεφερε ο απο πανω.

Δεν μου αρεσει που το iphone ΔΕΝ εχει θυρα καρτας,ΔΕΝ μου αρεσει το itunes,ΔΕΝ μου αρεσει οτι σου βγαινει η ψυχη να βαλεις ενα ringtone,ΔΕΝ μου αρεσει το τοσο "σφηχτο" λειτουργικο τους,ΔΕΝ μου αρεσει οτι ΔΕΝ εχει βιντεοκληση προς ολους με μια απλη κληση ΑΛΛΑ μπορεις μονο σε iphone και με χρηση αλλων apps κλπ...

Ως λειτουργικο ειναι σταθερο,αλλα σε πολλα με ξενερωνει απο αποψη ελευθεριας.

Ο καθενας φυσικα με τις προτεραιτητες του.

Το θεωρω αστειο αυτο που ειπες.Οι περισσοτεροι χρησιμοποιουνε windows με τους περισσοτερους Ιους,αλλα δεν ειδα να ασχολουνται με αυτη την λογικη.

Ιους θα συναντησεις σε καθε λειτουργικο.Απλα οι χακερς ασχολουνται με το πιο διαδεδομενο.

Ολα μολυνονται!

Κοίτα η μετάβασή μου θα είναι από Sony Ericsson Κ750ι σε smartphone και μάλιστα τέτοιου βεληνεκούς, οπότε καταλαβαίνεις το χάσμα που πρέπει να καλύψω. Από εφαρμογές δεν έχω και κάτι ιδιαίτερο να σκεφτώ γιατί δεν είμαι και γκατζετάκιας αλλά και δεν είχα κ πριν τέτοιο κινητό, οπότε καταλαβαίνεις! Ότι αγαπώ την Apple αυτό είναι γεγονός και όχι επειδή έχω μόνο apple υπολογιστές και θέλω να είναι όλοι sync με το icloud κλπ. απλώς μου αρέσει η τελειότητα στο σχεδιασμό κ η λεπτομέρεια και η apple αυτό το έχει καταφέρει μπορώ να πω στο 100% σχεδόν. Η samsung είναι στα χνάρια της, η google έχει ακόμα δρόμο για την ευχρηστία κλπ. Οπότε είμαι ένας απλός χρήστης που απλά θέλω να δουλεύουν τα προϊόντα που χρησιμοποιώ, χωρίς φτιάξε κάνε δείξε κλπ. Τα βαρέθηκα όλα αυτά καιρό τώρα, από τότε που έφτιαχνα τον 486 ή τον πρώτο Pentium κλπ. Εάν η κατάσταση είναι κάπως έτσι και με το Galaxy τότε σαφώς και δεν με νοιάζουν οι άπειρες εφαρμογές αλλά μόνο όσες κάνουν τη δουλειά που πρέπει.

Αλήθεια και τι έγινε εάν είναι κλειστό το περιβάλλον αυτό της Apple? Μήπως telik;a είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα πως δεν έχει και τόσες εφαρμογές όσο το Android; Και τι μαυτό θα τις χρησιμοποιήσω όλες;

Ωχ πολλά έγραψα ε;

Δημοσ.

Κοίτα η μετάβασή μου θα είναι από Sony Ericsson Κ750ι σε smartphone και μάλιστα τέτοιου βεληνεκούς, οπότε καταλαβαίνεις το χάσμα που πρέπει να καλύψω. Από εφαρμογές δεν έχω και κάτι ιδιαίτερο να σκεφτώ γιατί δεν είμαι και γκατζετάκιας αλλά και δεν είχα κ πριν τέτοιο κινητό, οπότε καταλαβαίνεις! Ότι αγαπώ την Apple αυτό είναι γεγονός και όχι επειδή έχω μόνο apple υπολογιστές και θέλω να είναι όλοι sync με το icloud κλπ. απλώς μου αρέσει η τελειότητα στο σχεδιασμό κ η λεπτομέρεια και η apple αυτό το έχει καταφέρει μπορώ να πω στο 100% σχεδόν. Η samsung είναι στα χνάρια της, η google έχει ακόμα δρόμο για την ευχρηστία κλπ. Οπότε είμαι ένας απλός χρήστης που απλά θέλω να δουλεύουν τα προϊόντα που χρησιμοποιώ, χωρίς φτιάξε κάνε δείξε κλπ. Τα βαρέθηκα όλα αυτά καιρό τώρα, από τότε που έφτιαχνα τον 486 ή τον πρώτο Pentium κλπ. Εάν η κατάσταση είναι κάπως έτσι και με το Galaxy τότε σαφώς και δεν με νοιάζουν οι άπειρες εφαρμογές αλλά μόνο όσες κάνουν τη δουλειά που πρέπει.

Αλήθεια και τι έγινε εάν είναι κλειστό το περιβάλλον αυτό της Apple? Μήπως telik;a είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα πως δεν έχει και τόσες εφαρμογές όσο το Android; Και τι μαυτό θα τις χρησιμοποιήσω όλες;

Ωχ πολλά έγραψα ε;

Εγω απο αυτα που ειπες,καταληγω οτι αποφασισες,και δεν υπαρχει λογος να ρωτας.Η ερωτηση ηταν πραγματι επειδη εισαι σε διλημα;Προσωπικα δεν το βλεπω.

Τελειοτητα στην apple εγω δεν βλεπω,αλλα αν εσυ την βλεπεις,νομιζω τοτε εχεις και την απαντηση στο αρχικο σου ποστ.

Ασε που απο 750i το οποιο καποτε το ειχα να πας σε 600 ευρω smartphone χωρις να εχεις απαιτησεις,το βλεπω περιττο.

Αν θελεις να στελνεις ενα μηνυμα και να κανεις μερικα τηλεφωνηματα,τοτε υπαρχει πληθωρα smartphones,με τα μισα χρηματα και πιο κατω.

Προσωπικα για εμενα η apple υστερει σε πολλα,και δεν μου αρεσει η λογικη του "μονοπωλιου".

Για να κανω μια βιντεοκληση σε εναν αλλο πρεπει ντε και καλα να εχει iphone αυτο μου γυριζει τα μυαλα.Ενα απλο πραγμα.

Για την σταθεροτητα του λειτουργικου,εχω να πω μονο καλα.Για τα υπολοιπα,ας καταλαβει οτι ειμαστε στο 2013 η apple...

Δημοσ.

Ωχ πολλά έγραψα ε;

Αμα εχεις ipad mac macbook και θες απολυτο επικοινωνια μεταξυ τους δλδ φωτο, imessage και τετοια πας σε iphone ΑΛΛΑ

δεν αξιζει το 5αρι σε 8 μερες εχει παρουσιαση και θα μας δειξει κατι νεο.Τωρα αυτο το νεο μπορει να ειναι ακριβως το ιδιο περιτυλιγμα με αλλαγμενα σωθικά. Παντως να παρεις το παλιο δεν αξιζει...με μια επιδοτησουλα μπορεις να παρεις το καινουργιο.

Ειχα ολα τα Iphone και 5αρι και τωρα πηγα σε σ4. Η οθονη δεν υπαρχει οντως...περνω κατι Iphone φιλων στα χερια μου και δεν μπορω να κοιταξω πιο μικρες οθονες πια... Βασικο πλεονεκτημα ειναι η οθονη!

Γεια μενα αν δεν υπαρχει θεμα χρηματων παρε το νεο iphone αλλα και παλι δεν ξερω κατα ποσο αξιζει αναλογος τι το θες.

Απο την αλλη το σ4 στα 470ευρω ειναι οτι πιο vfm  αλλιως μπορεις να δεις και το νοτε 3 δεν ξερω αν το εχεις σκευτει.

Δημοσ.

Hawk7 τι απαιτήσεις μπορεί να έχει κάποιος από ένα smartphone δηλαδή;

δεν με λενε hawk7 αλλα θα απαντησω

1.πλοηγηση

2.εμαιλς

3.σερφινγκ

4.μουσικη (mp3 , streaming)

5.social networking

6.καμερα (φωτος , βιντεος)

7.remote management (με κατι προγραμματα ssh,ftp,telnet,teamviewer εχω βολευτει αφανταστα)

8.παιχνιδια

9.e-banking

10. να παιρνεις τηλεφωνα και να στελνεις σμσ

11. βιντεοκλησεις

και η λιστα συνεχιζεται :)

αν εισαι apple-ακιας...πας για το 5/5s αλλιως σκεψου σοβαρα το s4.

εγω προσωπικα οσο τελειοτητα και να αποπνεει η apple..αυτο το itunes μου χει κατσει στο λαρυγγι...οσο υπαρχει εγω δεν θα πλησιαζω....

Δημοσ.

Hawk7 τι απαιτήσεις μπορεί να έχει κάποιος από ένα smartphone δηλαδή;

Ξερεις γιατι λεγεται smartphone;

Και στο κατω κατω,αν δεν εχεις απαιτησεις,που εσυ το ξερεις,οχι εγω,γιατι το θελεις;για την εξωτερικη ομορφια,ή γιατι ειναι iphone,s4 κλπ;

Με αυτη την λογικη,γιατι να υπαρχουν smartphones των 200 και 300 ευρω,και δεν εχουμε 2 βαθμιδες;

Μια των 100(symbian) και μια των 600;

Εαν δεν εχεις οικονομικο προβλημα,και ως γενικος χρηστης των apple συσκευων οπως ειπες

Ότι αγαπώ την Apple αυτό είναι γεγονός και όχι επειδή έχω μόνο apple υπολογιστές

,γιατι να βρισκεσαι συμφωνα με τα λεγομενα σου,σε διλημα αναμεσα iphone 5 και s4;

Eσυ ζητησες να σε βοηθησουμε στην επιλογη.Μερικα επιχειρηματα σχετικα με τις δικες μου προτεραιοτητες μου τα ειπα.

Εσυ,δεν τα βρισκεις σημαντικα,αλλα λες με τα λεγομενα σου,ελα μωρε,και τι εγινε;σημασια εχει οτι ειναι apple.

Τωρα,για να καταλαβω...σιγουρα δεν ξερεις τι θελεις;

Αφου εισαι ευχαριστημενος με τα apple,(δικο σου θεμα),θα σου ελεγα να παρεις Iphone.Αλλωστε εισαι σιγουρος για την ποιοτητα τους.Απλα παρε το 5s.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...