Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειμαι νεος εδω..συγνωμη αν εχω ανοιξει το θεμα καπου λαθος..

θα ηθελα τις γνωσεις απο οποιον ξερει σχετικα με το θεμα..(μισθους ενσημα κλπ.)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Λογικα μιλας για ωρομισθιο. Για κατω απο 25 ειναι καπου στα 3 (καθαρα) την ωρα, για πανω απο 25 καπου στα 3.6 (καθαρα), το ικα ειναι αλλα τοσα την ωρα.

Αν σου δωσει κατω απο 3 ευρω χωρις ικα να ξερεις οτι θα εισαι θυμα εκμεταλλευσης τυπου μανωλαδας.

• Like 1
Δημοσ.

Χιλια συγνωμη που μπαινω στο θεμα του φιλου αλλα ξερεις καποιος ποσο ειναι το ενσημο για υπαλληλο γραφειου 8ωρο 5 μερες την εβδομαδα ?

Δημοσ.

νταλαβέρι διάβασα

έχω δυο φίλους ντελιβεράδες και στους δυο κολλάνε κανονικά .

Δημοσ.

Ο μισθός πλεον είναι κάτι λιγότερο απο 20 ευρώ για τους κάτω απο 25. Χάλια μαυρα. Τόσο παίζει να ήταν το 2000 για ένα χρόνο. Μετά αυξήθηκε

Δημοσ.

Χιλια συγνωμη που μπαινω στο θεμα του φιλου αλλα ξερεις καποιος ποσο ειναι το ενσημο για υπαλληλο γραφειου 8ωρο 5 μερες την εβδομαδα ?

Ηλικία και κλάδο απασχόλησης ( σε ποιό κλάδο υπάγεται η συγκεκριμένη επιχείρηση ) πες.

Δυστυχώς εκτός ελαχίστων περιπτώσεων παίζει μόνο ΕΓΣΕΕ ( δεν υπάρχουν δηλαδή επιδόματα ξένων γλωσσών, πτυχίου και τέτοια ). Γύρω στα 470 καθαρά δηλαδή για άνω των 25...Δες και εδώ http://ergatika.gr/sse/egsse/

Αν σε πάρει με κάποιο πρόγραμμα ως πτυχιούχο ( τύπου διετές μέσω ΟΑΕΔ ή πρόγραμμα σε ΜΚΟ κ.ο.κ. ) παίζεις στα 600 καθαρά περίπου...

Δημοσ.

Ηλικία και κλάδο απασχόλησης ( σε ποιό κλάδο υπάγεται η συγκεκριμένη επιχείρηση ) πες.

Δυστυχώς εκτός ελαχίστων περιπτώσεων παίζει μόνο ΕΓΣΕΕ ( δεν υπάρχουν δηλαδή επιδόματα ξένων γλωσσών, πτυχίου και τέτοια ). Γύρω στα 470 καθαρά δηλαδή για άνω των 25...Δες και εδώ http:Ε//ergatika.gr/sse/egsse/

Αν σε πάρει με κάποιο πρόγραμμα ως πτυχιούχο ( τύπου διετές μέσω ΟΑΕΔ ή πρόγραμμα σε ΜΚΟ κ.ο.κ. ) παίζεις στα 600 καθαρά περίπου...

Βασικα κοιταω για την επιδοτηση νεων πτυχιουχων που λενε θα ανοιξουν νεες θεσεις για να με παρει ενας γνωστος με το χαμηλοτερο νομιμο ενσημο που υπαρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...