zizu10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το καινούριο λογικά θα το δούμε κάπου στα 240 με 250 ευρώ αλλά επειδή είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, αξίζει και να κάνεις υπομονή (όπως πολύ σωστά είπε και ο matrixxx) αλλά και τα παραπάνω χρήματα!! Υ.Γ. Και εγώ το μοντέλο του '13 περιμένω πως και πως 1
protel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το βγαλει το electroworld σε crazy deal κι αυτο. 1
fylatos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχουν κάποια θεματάκια με το touch response στο καινούριο τα οποία παρότι αναβαθμίσαν το λογισμικό δεν χάθηκαν εντελώς, οπότε ίσως θέλει λίγο προσοχή. Τελικά ρε παιδιά το ΦΠΑ πως το ξεφεύγουμε κ καλά από το expansys; Γιατί με τιμολόγιο μια χαρά το πληρώνεις και μετά περιμένεις (ναι καλά) την επιστροφή αν είσαι πιστωτικός.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το καινούριο λογικά θα το δούμε κάπου στα 240 με 250 ευρώ... Παντου διαβαζουμε για 229 εισαγωγικη τιμη στην Ευρωπη μεσω τουλαχιστον του Playstore. The same model goes for €229 in Germany, France, and Spain, the three other European markets where Google sells devices through the Play Store. http://www.androidauthority.com/nexus-7-2013-international-availability-price-259530/
fylatos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως αν ο φίλος παραπάνω εννοούσε να αποφύγεις το ΦΠΑ μέσω VIES (ενδοκοινοτικές συναλλαγές) ναι γίνεται, αλλά πρέπει να δηλώσεις το προϊόν ως πάγιο περιουσιακό στοιχείο και να το εντάξεις στη φορ. δήλωση σου. Απαιτεί φυσικά επαγγελματικό ΑΦΜ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλα αυτο γινεται σε ολα τα Ευρωπαικα eshops, γι αυτο πηγε το μυαλο μου στο πονηρο.
fylatos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Υποθέτω ότι και ένας ιδιώτης μπορεί να δηλώσει ΑΦΜ και πχ η expansys να το βάλει στις δικές τις συναλλαγές και να εύχεται ότι δεν θα γίνει cross check Ελλάδα - Αγγλία. Τότε θα γλυτώσει το ΦΠΑ αλλά είναι ρίσκο
zizu10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παντου διαβαζουμε για 229 εισαγωγικη τιμη στην Ευρωπη μεσω τουλαχιστον του Playstore. The same model goes for €229 in Germany, France, and Spain, the three other European markets where Google sells devices through the Play Store. http://www.androidauthority.com/nexus-7-2013-international-availability-price-259530/ Αυτό ακριβώς! 229€ στο Play Store που όμως δεν έχουμε στην Ελλάδα και επειδή το περσινό μοντέλο είχε τιμή 249€ στα Play Stores και 269€ εδώ, έτσι πιστεύω ότι και στο φετινό θα δούμε ένα καπέλο της τάξεως των 10-20€ σε σχέση με την τιμή του Play Store ;-) 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλα αυτο γινεται σε ολα τα Ευρωπαικα eshops, γι αυτο πηγε το μυαλο μου στο πονηρο. Το "πονηρο" -εχω παρακολουθησει να γινεται, αρκετες φορες μαλιστα, μεχρι τουλαχιστον 2010- δεν ξερω εαν ισως εχει αναφερθει εδω και παλιοτερα (?), εν ολιγοις εγκειται στο εξης: Παραγγελνεις με τιμολογιο*, και δεν ενημερωνεις ποτε για τη συγκεκριμενη αγορα, επισης σιγουρα δεν ενημερωνε [αυτοβουλως] το Expansys (ή το Pixmania) Αυτο μεχρι το 2010 και οσο εμενες κατω απο 300 ευρω -εχω π.χ. δει laptops των 299!- δεν επαιζε crosscheck και δεν υπηρχε καμια σχετικη οχληση απο (ελληνικη) Εφορια Δηλαδη σιγουρα μεχρι τοτε, δεν υπηρξε κανενα απολυτως ζητημα για εξτρα φ(α)πα, σε εταιρεια (που μπορουσα να γνωριζω καλα) για τετοιες αγορες = που ειχαν γινει ηδη καποια χρονια πισω. ~ ~ ~ ~ *βεβαιως τα στοιχεια που δινεις, πρεπει ειναι 100% υπαρκτα και παραλαμβανεις @ εδρα εταιρειας, δηλαδη δεν μπορεις να δωσεις ασχετα με εσενα / αλλων, και να παραλαβεις σε ασχετη διευθυνση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα