Punker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 O Κωτσόβολος διαφημίζει αυτές τις μέρες 40 άτοκες (δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα προϊόντα), οπότε δες αυτό που είναι και τοσίμπα και 4πύρηνο Γνωρίζεις αν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της Ram?
arxaggelos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σύμφωνα με το λινκ της Toshiba Ελλάδας, πάει μέχρι 16g. βασική : 4.096 (1x) MBμέγιστη επεκτασιμότητα : 16,384 MBτεχνολογία : DDR3 RAM (1.600 MHz)
Punker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σύμφωνα με το λινκ της Toshiba Ελλάδας, πάει μέχρι 16g. Αν και μου τα χαλάει λίγο η οθόνη,αν είναι όντως άτοκες δόσεις,θα μου κάνει!! Ευχαριστώ πολύ,όποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο,ενημερώνει !!
arxaggelos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τί εννοείς σου τα χαλάει η οθόνη; Μια κλασική 1.366 x 768 LED backlit είναι, όπως στα περισσότερα. Δεν πιστεύω να ψάχνεις ΚΑΙ οθόνη fullHD σε αυτά τα χρήματα και με τις προδιαγραφές που έθεσες.
liakjim Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δινειε βαση στο gaming , τοτε σου συνιστω να μην επιλεξεις τον συγκεκριμενο παρολο που εχει i7 αλλα εναν με 740m /645m πχ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/122010-lenovo-ideapad-z500 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/123438-sony-vaio-svf1521v1e ναι μεν εχεουν μικροτερο επεξεργαστη αλλα θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα στα παιχνιδια κοιτα
driverpit Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στα προϊόντα πληροφορικής και κινητής τηλεφωνίας το συγκεκριμένο κατάστημα τα έχει 24 άτοκες δώσεις 1
Punker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στα προϊόντα πληροφορικής και κινητής τηλεφωνίας το συγκεκριμένο κατάστημα τα έχει 24 άτοκες δώσεις Ενδιαφέρον αλλά μάλλον θα πάω e-shop σε ένα lenovo που βρήκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα